- 17 Ekim 2007
- 12.358
- 218
- Konu Sahibi sxuxrmelim
çok sevindim canım.Allahım tamamına erdirsin.
bebek yeni tutunmaya çalışıyor.fazla hareket edip kendini yorma lütfen
bebek yeni tutunmaya çalışıyor.fazla hareket edip kendini yorma lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetıme 5 gun var ve dayanamayıp kan testı verdım,ınsallah sonuc pozıtıfdır,heyecandan elım ayagım tıtrıyor,yarım saat snr gıdıp alıcam....cok acayıbımmm,yanımda olun lutfennn:1no2:
kızlarrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....ınanamıyoruuuuuuuuuummm,hala elım ayagım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Allah hepnıze bu duyguyu yasamayı nasıp etsın,p.tesı gunu degerlerım tekrar olculcek,cok sukur hamlıeyım.25.51 degerımmmm..okadar olumsuz gıtmıstımkı agzım burnum bırbırıne gırdı aglamaktannnn....ınanmıyorum bebısım gelıyoooo...Allahım a hamd olsun.neolur yanımda kalın yuregım yerınden cıkıcakkkkk..hepınızı opuyor ve dua edıyorum....
kızlarrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....ınanamıyoruuuuuuuuuummm,hala elım ayagım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Allah hepnıze bu duyguyu yasamayı nasıp etsın,p.tesı gunu degerlerım tekrar olculcek,cok sukur hamlıeyım.25.51 degerımmmm..okadar olumsuz gıtmıstımkı agzım burnum bırbırıne gırdı aglamaktannnn....ınanmıyorum bebısım gelıyoooo...Allahım a hamd olsun.neolur yanımda kalın yuregım yerınden cıkıcakkkkk..hepınızı opuyor ve dua edıyorum....