Kızlar yardımm :(

Farkına varıyormuş en azından.. yani işin özeti ben bunu şu an için ayrılma sebebi olarak görmüyorum, 3 yılı çöpe atmak olur bence. Ama bu tavırlarından bi an önce vazgeçmeye başlaması lazım.

İşte ben de çözüm arayışındayım. İnsanda bir patlama noktası olur ya , böyle şeylerde o noktaya geldiğimi hissediyorum. Dışarıdan bakınca insanın aklına net çözüm ayrılmak geliyor farkındayım, ben de böyle bir konu okusam o tepkiyi veririm sanırım. Ama işin içine girince öyle olmuyor işte, birden çöpe atamıyor insan
Sana da çoook teşekkür ederim bu saatte benim derdimle ilgileniyorsun, çok sağol

Ne demek, iyi geceler

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım.. birkaç örnek vereyim annesi vefat eden akrabamız kafa dağıtmaya tüm akrabalarında kalmaya gidiyordu. bu akraban iyi değil evde annesinin yasını tutmuyor ondan uzak dur diyen biri. 5 yıl önceki fotoğrafıma bakıp gözlerinde fettanlık var sen nasıl biriydin diyen biri.. değişeceksin mükemmel olacaksın diyen biri.. keşke daha önce bitirseymişim diyorum anlam veremiyorum neden razı geldiğime. şimdi de sen mükemmelsin diyen biri var yanımda, kıskansa bile ben üzülürüm diye kendini frenleyen biri var yanımda. öyle bir yaştasın ki belki sadece 2 yıl sonra fikirlerin değişecek ve diyeceksin ben neden çekmişim neden eziyet etmişim kendime. bir ömür geçer mi böyle. emeklerine acıyorsun anlıyorum ama bu süre içinde daha çok emek veriyorsun, kendi kişiliğinden ödün veriyorsun. yapma.. çok kıskanılmayı, hayatını kısıtlamasını, seni değiştirmesini, sevgi olarak görme, sahiplenmek olarak görme. bu adam sana mutsuzluk verir ancak. ben buyum deyip yoluna devam et.

Arkadaşının başına gelen veya birden.fazla.konuştuğu kişileri senin sevgilin.nereden.biliyor
Aynı ortamda dahi olsanız böyle şeylerden bahsetme sevgiline. Canın ciğerin bile olsa sevgilin aranızda hep mesafe olmalı. Ben eşime asla.anlatmam da yansitmam da arkadaşımın veya başka Biseyin olayini

Huylu huyundan vazgeçmez sonra gelip buralara konu açıyorsunuz psikolojik şiddet şu bu diye daha yaşında küçük ne işin var be kızım
Elin kıskancıyla
Bu yaşlar bi adama harcanacak yaşlar mı gez doz
Arkadaşlar edin tabi düzgün olanlarından hayatın keyfini çıkar
İleride zaten çekersin koca dırdırıda şimdiden kafanı şişirme be
Kitap sinema tiyatro hatta yazıl bile kursa
Bu yaşlar geri gelmez

günaydın canım,
ben senın evlenmiş halinim:)
dün konu açmıştım,o törpülediğin noktalar var ya,onlar tekrar geri gelecek,
hanı çok kıskanc cok bunaltıyo benı ama,çok seviyo bana aşık diye düşünüyosun ya,ileride kavgalar o sevgiyi saygıyı herseyı alıp götürüyo..
zamanın olursa benım 2011-2012 konularıma bir göz at emınım kendınden cok sey bulacaksın..
bazen ınsan nekadar akıllıyım mantıklıyım desede,bile bile sürüklenıyo yanlışa..
he şuan hayatta en çok istediğim şey ilk tanıştığım güne dönüp,o masadan koşarak kaçmak olurdu sanırım..
sana çok iyi düşün demıycem,eger kendı kişiliğini karakterini seviyosan ve ileride bir ruh hastasının elinde denek olmak istemıyosan gerçekten uzaklaş..
çünkü yaşayacagın süreçleri adım adım biliyorum..lütfen bunu yapma kendıne

Düzelmez!!!Kesin ve net!!!
Şu "ama beni çok seviyor" cümlelerini bırakın artık.
Seven insan böyle mi davranır!!!
Adamlar sövüyor,dövüyor,her türlü psikolojik şiddeti uyguluyor."Olsun ama beni seviyor" Yok öyle bir dünya!!!!!

Çook teşekkür ederim yorumun için :)
Gerçekten şu an karmakarışık durumdayım. Burada herkes fikir vermeye çalışıyor ve bu benim için gerçekten çook önemli ama iş o tavsiyeleri uygulama kısmında zorlaşıyor işte

Kesinlikle çoğu olayı yansıtmam çünkü onu ilgilendirmez. Ama bunu birlikteyken benden kaynaklanmayan bir şekilde öğrendi

yine böyle bir çiğlik yaparsa (bu gidişle yapacak gibi görünüyor) kesin bir dille böyle tavırlarına katlanamayacağını belirt bence, görmezden gelirsen meşrulaştırmış olursun.
hem her ilişkide iki tarafın da hassasiyetlerinin ve kırmızı çizgilerinin açıkça bilinmesi ve konuşulması taraftarıyım.

belki kendi gülecek ilerde bu çocukluklarına bakalım zaman gösterir hakkınızda hayırlısı olsun.

Aslında bu şekilde yaklaşmamın sebebi birazda o. Hani dedim ya aşırı kıskançtı çabaladım törpüledi diye. Şimdi o zamanlarını hatırlattığımda kızıyor kendine yanlış davranmışım diyor ,o yüzden çabalıyorum hala

öyle erkekleri nasıl sevebiliyorsunuz adam resmen çağdışı ve bu davranışı katlanarak büyüyecek.
asla ama asla düzelecek bir şey değil bu.
bir de çocuk doğurup o kızın da günahınına girersiniz.
ne diyim ki size.
kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz.

Cevapların neredeyse tamamının ana fikri aynı yavrucuğum ama sen hala 21 22 yaşında "verdiğim 3 yıllık emek vs vs"diyorsun. Kim bilir ne güzel insanlar çıkacak karsina, bırakın artık şu seven insan kıskanır zirvaliklarını yahu. Seven insan hayatını zehir etmez, net! Açıklama bile yapmana gerek yok o cocuk değişmeyecek bir tane aksi ilişki görmedim daha! Yaşın daha çok genç, doğacak çocuklarının selameti için kaç arkana bile bakma kaç yazık yahu yazık ömrüne! Giden 3 yılın olsun 30 da olabilirdi şükretmek lazım bazen! Allah hayırlı insanlarla karsilastirir inş, sonradan gelen iyinin kıymetini daha iyi bilirsin böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…