bi kızımız olursa sen ona müdahale etme onu ben yetiştireceğim , böyle senin gibi saçmalıklar yapmasın diyor.
Ve bana bazen bi kızımız olursa sen ona müdahale etme onu ben yetiştireceğim , böyle senin gibi saçmalıklar yapmasın diyor.
aslında o konuyu sabah okumuştum, üzerine bu olay yaşandıPsikolojik şiddetle ilgili bir konu var, bir göz at istersenqarden açmış, oku ve geleceğini gör...
Arkadaş iyilik kriteri nedir senin için
Sevgilim beni seviyor gölgemden bile kıskanıyor mu
Ha senin gibi saçmalıklar yapmasın mı
Kendi saçmalığını normalmiş doğruymuş gibi gösteriyor emi
Gerçi oda haklı ne doğruki oda olsun
Ben de bunu anlamıyorum 3 yılı geçti az zaman da değil ve beni sevdiğini gerçekten biliyorumsen saçmalıklar yapıyorsan seninle ne işi varmış?
Ben olaylar karşısında tepkimi koyamıyormuşum. Olaylar dediği de benim başıma gelenler değil mesela bir arkadaşımın başına gelenle ilgili arkadaşıma tepki koyamıyormuşumO cocuga simdiden uzuldum insallah bu adamin kizi olmaz hatta hic ureyip cogalmamasi gerekiyor boylelerinin , sizinde hic dusunmeden kacip gitmeniz gerekiyor
Bu kiskanclik degil sapiklik
Ne yapacağımı cidden bilmiyorum. Sevgi konusunda hiçbir sıkıntı yok aramızda, hatta dediğim gibi ilk başlardaki o aşırılığının çoğunu aştık ama nereye kadar aşılır bilmiyorumKıskanç sevgili evlenince daha beter olur örneklerdik çevremde ayyy zehir ederler resmen.. istisnalarda var tabii.bilemem
3 yılı aşkın süredir bir beraberliğimiz, fazlaca emeğimiz ve gerçekten fazlaca sevgimiz var ama biliyorum bu sorun aşılır mı nasıl aşılırAşırı kıskançlık her zaman için özgüvenin eksikliğinden kaynaklanıyor maalesef.
Evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca işiniz daha zor olacak. Bence ileriyi düşünürek hareket edin.
Aşırı kıskançlık her zaman için özgüvenin eksikliğinden kaynaklanıyor maalesef.
Evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca işiniz daha zor olacak. Bence ileriyi düşünürek hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?