- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
Sizi anlıyorum benim de 6 yıldır süren bir ilişkim var. Kolay dEğil yılların hayalini çöpe atmak.3 yılı aşkın süredir bir beraberliğimiz, fazlaca emeğimiz ve gerçekten fazlaca sevgimiz var ama biliyorum bu sorun aşılır mı nasıl aşılır
Böyle konularda bana güvenmiyormuş , olması gereken tepkiyi veremiyormuşum.senin hareketlerini begenmeyen biri seni nasil seviyor
Teşekkür ederim ilginiz için.Sizi anlıyorum benim de 6 yıldır süren bir ilişkim var. Kolay dEğil yılların hayalini çöpe atmak.
Bu davranışları sürdürdüğü takdirde sizi kaybedebilecegini ona söyleyin ve hareketlerinizle belirtin. Size değer veriyorsa bu duygularını törpülemeye çalışacaktır.
Ömrünüzün üç yılını yani yedide birini mermeri yontmaya harcasanız bi eser sahibi olurdunuz. Yazık günah giden ömrünüze.
Siz zorlanmıyor musunuz? Evlenmeden önce nasıldı?Eşim aşırı kıskanç bir adam (malesef). 2 kızımız var ve onları yabancı bit erkeğin sevmesine bile izin vermiyor. Kucağına alma öpme gibi uyarılarda bulunuyor.(haklı buluyorum sapık çok etrafta) . Ama bazen çoooook abartıyor. Not: asla düzelmez hep böyleydi böyle kalır. Katlanamıyorsan yol yakınken dön
Muhakkak vardır ama bazı konuları aşk olsa da dokunulmaz tutmakta prensip sahibi olmakta fayda var. Kişilik haklarınıza ve bireyselliğinize müdahale etmeye hakkı olduğunu düşünen bir adam size birey olarak saygı duymuyor demektir. Bunun öylesi böylesi Yok. Ayrıca üç yılda olan güzel şeyleri çöpe atmayı göze alamazsanız dört yıllık olurlar sonra beş yıl emek verdim on yıl verdim diye diye hiç vazgeçemez olursunuz. Bi de en güzel yıllarınızı böyle baskı altında geçirirseniz ileride çok yanarsınızAma güzel şeyler de var fazlaca, onları da çöpe atamıyor insan.
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum,farkındayım bunların, Ama diyorum, acaba başka bir yolu var mıdır kestirip atmadan önceMuhakkak vardır ama bazı konuları aşk olsa da dokunulmaz tutmakta prensip sahibi olmakta fayda var. Kişilik haklarınıza ve bireyselliğinize müdahale etmeye hakkı olduğunu düşünen bir adam size birey olarak saygı duymuyor demektir. Bunun öylesi böylesi Yok. Ayrıca üç yılda olan güzel şeyleri çöpe atmayı göze alamazsanız dört yıllık olurlar sonra beş yıl emek verdim on yıl verdim diye diye hiç vazgeçemez olursunuz. Bi de en güzel yıllarınızı böyle baskı altında geçirirseniz ileride çok yanarsınız
Rahatsızlığınızı net bir şekilde belirtin. İşin ciddiyetinin farkına Varmasını sağlayın. Ama tüm çabanıza rağmen karşıdan bir dönüt alamazsanız ne kendinize ne gençliğinize yazık etmeyin. Hayat onsuz da devam eder. En azından elinizden geleni yapmış olursunuz.Teşekkür ederim ilginiz için.
Gerçekten hiç kolay değil, bir sürü yaşanmışlık,hayal,sevgi. İnsan her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyor. Beni en çok üzen şey de bu hareketinin farkında olmayışı.
İnsan bu kadar fazla yaşanmışlık ve işin içinde aşk olunca her şeyin üstesinden gelmek istiyor.Düzelmiyor malesef tecrübeyle sbit
Yaşa ilerledikçe, ilişkin evlilik boyutuna gelince. sevgin, aşkın bu karekterini kaldırır mı?
sevgin üstünden gelmesi dileklerimle
Peki sizce bütün bunları yüzyüze mi konuşmalıyım , yoksa daha farklı bir yöntem mi izlemeliyim. Üslubum falan nasıl daha etkili olur kiRahatsızlığınızı net bir şekilde belirtin. İşin ciddiyetinin farkına Varmasını sağlayın. Ama tüm çabanıza rağmen karşıdan bir dönüt alamazsanız ne kendinize ne gençliğinize yazık etmeyin. Hayat onsuz da devam eder. En azından elinizden geleni yapmış olursunuz.
Öncelikle düzeltirim derse iz se gizli izin düzelmeyeceğini bilinİnsan bu kadar fazla yaşanmışlık ve işin içinde aşk olunca her şeyin üstesinden gelmek istiyor.
İnan bilmiyorum düzelir mi? Nasıl düzelir? Onu düzeltene kadar ben kendimden neler veririm hiç bilmiyorum. Ama her şeyi kestirip atmak bana da çok acı verir bunu da biliyorum.
Kafam o kadar karışık ki,artık böyle konularda bunaldığımı hissediyorumÖncelikle düzeltirim derse iz se gizli izin düzelmeyeceğini bilin
Düzce lt ek için verdiğiniz emek size yıpranmış iki olarak geri gelir
Aşkın, sevgim üstesinden gelir, acısına dayanamıyorum, yapamam derseniz, tercih sizn derim
Şuan sevgilisin ve bu kadar baskı altındasın emin ol bu evlenince katlanarak devam edecek hiç değişmeyecek en az bir huyunu bile sevmiyorsan bir an önce kopmaya bak derim çünkü zamanla o huy seni dahada çok rahatsız edecek erkekler kadınları kısıtlayarak buna sevgi,sahiplenme adını veriyorlar
Bence kesinlikle yüz yüze ve ikiniz de sakinPeki sizce bütün bunları yüzyüze mi konuşmalıyım , yoksa daha farklı bir yöntem mi izlemeliyim. Üslubum falan nasıl daha etkili olur ki
kesinlikle yüz yüze ve ikinizin de sakin olduğu bir zamanda konuşun. Onun size güveninin az olmasından korktuğunuzu, ilişkiyi yürütmekte zorlandığınızı... Tüm hislerinizi açık yüreklilikle anlatın. Yapıcı olmaya çalışın, sinirlenmeyin. reddederse ve ciddiye almazsa ilişkiyi yürütemeyeceğinizi belirtin. Gelecekle evlilikle ilgili korkularınızı söyleyin. Onun böyle davranmasının nedenlerini öğrenmeye çalışın.Peki sizce bütün bunları yüzyüze mi konuşmalıyım , yoksa daha farklı bir yöntem mi izlemeliyim. Üslubum falan nasıl daha etkili olur ki
Biz kadınlar dolu dolu seviyoruz vazgeçmeyi göze alamıyoruz ama İnan kısıtlamalardan kendin olmaktan vazgeçmekten daha zor olmaz dört dörtlükte değilse dört üçlük birini bulursun hayırlısıyla inşallahhh evlenip ayrılmak daha kötü olur evlenince Ya bu deveyi güdüp kısıtlamalara boyun eğeceksin yada ayrılıp bu diyardan gideceksin ama bunu sevgiliyken yapmadığına pişman olacaksın hiç kimse senden daha önemli değilHaklısın , ama bir insanın da her şeyi dört dörtlük uyar mı onu da bilemiyorum.
Bu konu böyle devam ederse ileride çok ciddi sorunlara sebep olabilir , bunun ben de farkındayım.Ama çaresiz hissediyorum. Cidden çok fazla sevdiğim için kolay kolay ayrılığı düşünen birisi olmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?