Kızlar Yardım Edin

neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama adam saplantı haline getirmiş sanırım. bencede blöf yapın ve gerekirse gercekten şikayette bulunun. töbest. Allah karşılaştırmasın bidaha böylelerle.
Bir daha aradığı zaman ya da mesaj attığında hemen açıp telefonu bir daha beni aramamasını yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyip kapatırım. Sesini bile duymak istemiyorum.. Aslında biraz korkabilir çünkü astsubay olduğu için böyle durumlarda onlara askeri soruşturmada açılıyor. Amin bir kurtulabilsem gerçekten sinirlerim bozuldu. Yani erkeklerden tiksinir hale geldim artık.

Sende ona şikayet edeceğini söyle ama kavga ede ede değil , güzel bir dille söyle , yoksa üstüne giderseniz yapmıycaksa bile şeytan dürter.
Pskopat biri olmasa sende ondan bu kadar korkmazdın diye düşünüyorum, haksız mıyım?

Evet söylediklerinizde çok haklısınız. Aradığı saatler genelde onun tatil günleri oluyor mesai saatleri dışında falan arıyor. Çok çok haklısınız. Hani düşünüyorum gerçekten gelmek isteyen biri hiçbir şey söylemeden çıkar karşıma.Beni ya korkutmak istiyor ya da ona cevap vermemi istiyor. Yani ben artık onu tanıyamıyorum böyle biri olduğunu bilseydim zaten hiç başlamazdım. Bir insan size senin sesini de duymak istemiyorum yüzünüde görmek istemiyorum dediğinde insan vazgeçer ama bunda öyle bir şey yok. Bende dediğiniz gibi düşünüyorum şimdi çok haklısınız. Bir de şöyle bir şey var ki bir insan birini seviyorsa onun mutlu olmasını ister. Bensiz mutluysa bensiz devam etsin yoluna der.

Anladım canım evet karakola sığın hiç çekinme gerekirse şikayet et beni rahatsız ediyor diye canım. dikkat et kendine..

ders saatlerini biliyor sanırım??
Sen daha iyi tanırsın saçma bir şeyler yapabilecek biri mi?
Yok hayır ders saatlerim değişti bilmiyor artık.Geçen yılınkileri biliyor sadece. İşte en büyük sorunda o zaten tanıdığım kişi değil o artık.

Evet haklısınız güzel bir dille anlatmaya çalışacağım. Ama ben onunla her telefonda konuşmamda o kendine pay biçiyor ümitleniyor canım hayatım demeye başlıyor. Onu artık istemediğim zaman bile hayatım canım diyordu bana bu yüzden konuşurken sinirli oluyorum ona karşı.
Aslında şu var ki tanıdığım kişi değil artık o. O sıcak uysal sevecen kişi değil. Tanımadığım bambaşka takıntılı biri laftan sözden anlamayan biri var karşımda. O yüzden korkuyorum çünkü ne yapacağını kestiremiyorum çünkü artık onu tanıyamıyorum korkumun sebebi de o yapar ya da yapmaz diyemiyorum.

Anladım canım evet karakola sığın hiç çekinme gerekirse şikayet et beni rahatsız ediyor diye canım. dikkat et kendine..
Öyle yapacağım artık. Allahtan karakol hemen yolumun üstünde. Artık biber gazını hemen ulaşabileceğim bir yerde tutacağım.

Şiddete eğilimi yoksa çok tedirgin olduğunuzu belli etmeyin derim, en iyi çözüm susmak. Sende cevap vermeyince o da birgün susacaktır, bu elbet zman alır ama o da bir gün anlayacaktır.

Şiddete eğilimi yoksa çok tedirgin olduğunuzu belli etmeyin derim, en iyi çözüm susmak. Sende cevap vermeyince o da birgün susacaktır, bu elbet zman alır ama o da bir gün anlayacaktır.
O mesajlarında sonra bile cevap vermedim cevap verseydim belki korktuğumu düşünebilirdi. Artık numaramı değiştirince ulaşamayacağı için sorun kalmayacak rahatsız etme konusunda. İşte bir buraya gelme ihtimali korkutuyor beni

Sana ulaşabileceği herşeyi kapat , hatta ortak arkadaşlarına bile verme telefon numaranı , benimde başıma böyle birşey geldi. Tüm sosyal paylaşım sayfasını kapat , telefonunu değiştir , bir süre sonra o da yoluna bakar , şimdi daha taze olduğu için kabullenemiyor...

Evet haklısınız en iyisi bana ulaşamamasını sağlamak. Numaramı değiştirip az kişiye vermek. Ulaşamadığında anlar artık vazgeçer umarım.

eski sevgililerimiz aynı kişi olabilirmi Yeni bir ilişkisi olmasına rağmen hatta aramaları devam ediyor, beni bu ilişkiye sen ittin diyor ben telefona internetten engelleme programı indirdim tüm numaralarını engelledim, bi kaç kere arkadaşlarından aradı, ben korkmuyorum açıkçası tehtid vari konuşmalarındanda, bi süre sonra bıkacaklar illaki..

Bilmem ya aynı kişilerdir ya da erkeklerde genel özellik budur belkide
Beni de bir kere arkadaşından aradı ama açmadım. Faceden numarasına bakınca arkadaşı olduğunu anlamıştım.
Normal bir insan olsa korkmam ama astsubay=silah taşıma olayı beni ürkütüyor sadece
Numaramı değiştirince illaki sıkılıp vazgeçer yeter ki karşıma çıkmasın

hattınızı değiştirin...

hattınızı değiştirin...
Hattımı şuan değtiremem 12 ay sözleşmem var. Son dört hanesini değiştirmeye çalışacağım ama biraz beklemem gerekiyor çünkü bir yerden beklediğim bir telefon var ve bana ulaşacakları tek numara da bu.

Eski sevgilinizin psikolojisi iyi değil. Terslemeden uzak tutun. Nötr olun. Belli olmaz böyle manyakların ne yapacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…