• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardım Edin

neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama adam saplantı haline getirmiş sanırım. bencede blöf yapın ve gerekirse gercekten şikayette bulunun. töbest. Allah karşılaştırmasın bidaha böylelerle.
Bir daha aradığı zaman ya da mesaj attığında hemen açıp telefonu bir daha beni aramamasını yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyip kapatırım. Sesini bile duymak istemiyorum.. Aslında biraz korkabilir çünkü astsubay olduğu için böyle durumlarda onlara askeri soruşturmada açılıyor. Amin bir kurtulabilsem gerçekten sinirlerim bozuldu. Yani erkeklerden tiksinir hale geldim artık.

Sende ona şikayet edeceğini söyle ama kavga ede ede değil , güzel bir dille söyle , yoksa üstüne giderseniz yapmıycaksa bile şeytan dürter.
Pskopat biri olmasa sende ondan bu kadar korkmazdın diye düşünüyorum, haksız mıyım?

havlayan köpek ısırmaz derler

emin ol seni gerçekten isteyen ve pişman olan biri
somut adımlar atar
telefonla taciz edip te
asarım keserim yaşayamam yaşatmam demez

ama sevgilini tanıyan da sensin
psikopat biri diyorsan bir göz dağı ver savcılığa giderek

işin açıkcası ben bu tavırları aynen şöyle yorumluyorum

----yaaa bugün kimle vakit harcasam kime dadansam
hah..... ı arıyım yalvarıyım
olur ya belki bir ucundan tutmuş olurum
gerisi gelir
amannn yine hayır dersede
en azından bu kadar çok araDIĞIM İÇİN İKNA OLUR ONU SEVDİĞİME İNANIR
OLURDA BİRGÜN ONUNDA CANI SIKILIR MORALİ BOZULUR GARDI DÜŞERSE
KENDİ ARAR TIPIŞ TIPIŞ

valla yavrum bak
niyetleri bu
adamlar giderken bile
onu sevdiğimi düşünsün
belki bir gün lazım olur diye plan yapıyorlar

aklı başında insan
bu kadar taciz edip rahatsız edermi sevdiğini

Evet söylediklerinizde çok haklısınız. Aradığı saatler genelde onun tatil günleri oluyor mesai saatleri dışında falan arıyor. Çok çok haklısınız. Hani düşünüyorum gerçekten gelmek isteyen biri hiçbir şey söylemeden çıkar karşıma.Beni ya korkutmak istiyor ya da ona cevap vermemi istiyor. Yani ben artık onu tanıyamıyorum böyle biri olduğunu bilseydim zaten hiç başlamazdım. Bir insan size senin sesini de duymak istemiyorum yüzünüde görmek istemiyorum dediğinde insan vazgeçer ama bunda öyle bir şey yok. Bende dediğiniz gibi düşünüyorum şimdi çok haklısınız. Bir de şöyle bir şey var ki bir insan birini seviyorsa onun mutlu olmasını ister. Bensiz mutluysa bensiz devam etsin yoluna der.

Bir araştırayım dediğiniz programı ama benim telefonum fazladan programı kaldıramıyor bazen.. Ben zaten oyalanmadan giderim okula. Genelde erkenden giderim okula yarım saat kala falan hemen sınıfa girer kitap okurum. Çıkıştada neredeyse ilk ben çıkarım. Yolumun üzerinde polis karakolu yar hemen yurduma yarı yolda. Öyle bir durum olsa polis karakoluna sığınırım diye düşünüyorum.

Anladım canım evet karakola sığın hiç çekinme gerekirse şikayet et beni rahatsız ediyor diye canım. dikkat et kendine..

ders saatlerini biliyor sanırım??
Sen daha iyi tanırsın saçma bir şeyler yapabilecek biri mi?
Yok hayır ders saatlerim değişti bilmiyor artık.Geçen yılınkileri biliyor sadece. İşte en büyük sorunda o zaten tanıdığım kişi değil o artık.

Sende ona şikayet edeceğini söyle ama kavga ede ede değil , güzel bir dille söyle , yoksa üstüne giderseniz yapmıycaksa bile şeytan dürter.
Pskopat biri olmasa sende ondan bu kadar korkmazdın diye düşünüyorum, haksız mıyım?
Evet haklısınız güzel bir dille anlatmaya çalışacağım. Ama ben onunla her telefonda konuşmamda o kendine pay biçiyor ümitleniyor canım hayatım demeye başlıyor. Onu artık istemediğim zaman bile hayatım canım diyordu bana bu yüzden konuşurken sinirli oluyorum ona karşı.
Aslında şu var ki tanıdığım kişi değil artık o. O sıcak uysal sevecen kişi değil. Tanımadığım bambaşka takıntılı biri laftan sözden anlamayan biri var karşımda. O yüzden korkuyorum çünkü ne yapacağını kestiremiyorum çünkü artık onu tanıyamıyorum korkumun sebebi de o yapar ya da yapmaz diyemiyorum.

Şiddete eğilimi yoksa çok tedirgin olduğunuzu belli etmeyin derim, en iyi çözüm susmak. Sende cevap vermeyince o da birgün susacaktır, bu elbet zman alır ama o da bir gün anlayacaktır.

Şiddete eğilimi yoksa çok tedirgin olduğunuzu belli etmeyin derim, en iyi çözüm susmak. Sende cevap vermeyince o da birgün susacaktır, bu elbet zman alır ama o da bir gün anlayacaktır.
O mesajlarında sonra bile cevap vermedim cevap verseydim belki korktuğumu düşünebilirdi. Artık numaramı değiştirince ulaşamayacağı için sorun kalmayacak rahatsız etme konusunda. İşte bir buraya gelme ihtimali korkutuyor beni

Sana ulaşabileceği herşeyi kapat , hatta ortak arkadaşlarına bile verme telefon numaranı , benimde başıma böyle birşey geldi. Tüm sosyal paylaşım sayfasını kapat , telefonunu değiştir , bir süre sonra o da yoluna bakar , şimdi daha taze olduğu için kabullenemiyor...

Sana ulaşabileceği herşeyi kapat , hatta ortak arkadaşlarına bile verme telefon numaranı , benimde başıma böyle birşey geldi. Tüm sosyal paylaşım sayfasını kapat , telefonunu değiştir , bir süre sonra o da yoluna bakar , şimdi daha taze olduğu için kabullenemiyor...
Evet haklısınız en iyisi bana ulaşamamasını sağlamak. Numaramı değiştirip az kişiye vermek. Ulaşamadığında anlar artık vazgeçer umarım.

eski sevgililerimiz aynı kişi olabilirmi :eek: Yeni bir ilişkisi olmasına rağmen hatta aramaları devam ediyor, beni bu ilişkiye sen ittin diyor:KK62: ben telefona internetten engelleme programı indirdim tüm numaralarını engelledim, bi kaç kere arkadaşlarından aradı, ben korkmuyorum açıkçası tehtid vari konuşmalarındanda, bi süre sonra bıkacaklar illaki..

eski sevgililerimiz aynı kişi olabilirmi :eek: Yeni bir ilişkisi olmasına rağmen hatta aramaları devam ediyor, beni bu ilişkiye sen ittin diyor:KK62: ben telefona internetten engelleme programı indirdim tüm numaralarını engelledim, bi kaç kere arkadaşlarından aradı, ben korkmuyorum açıkçası tehtid vari konuşmalarındanda, bi süre sonra bıkacaklar illaki..

Bilmem ya aynı kişilerdir ya da erkeklerde genel özellik budur belkide o_O
Beni de bir kere arkadaşından aradı ama açmadım. Faceden numarasına bakınca arkadaşı olduğunu anlamıştım.
Normal bir insan olsa korkmam ama astsubay=silah taşıma olayı beni ürkütüyor sadece
Numaramı değiştirince illaki sıkılıp vazgeçer yeter ki karşıma çıkmasın

Eski sevgilimden kurtulduğumu söylemiştim aramalarını kesmişti beni engellemişti vs. Eski konularımdan okuyanlarınız bilirler.
Neyse eski sevgilim son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı aklına esince mesaj atıyor özledim affet beni diye günde 20 kez falan arıyor bazen sürekli mesaj atıyor bazen sadece arıyor. Ama ben ne mesajlarına cevap veriyorum ne de aramalarına cevap veriyorum. Ama bir türlü kurtulamıyorum. Telefonlarını açtığımda saatlerce konuşuyor bitti dedim en son sesinide duymak istemiyorum yüzünü de görmek istemiyorum dedim bitti dedim ama o zamanda ağladı sızladı deme öyle falan diyor o yüzden kesinlikle bittiğini bir türlü kabullendiremiyorum ona kızdığım için mantığımın sesini dinlediğimi iddea ediyor onu sevdiğimi söylüyor. Sevmiyorum seni dediğim halde...

Neyse işte arada aramaları kesiliyor mesajları kesiliyor oh diyorum kurtuldum. Sonra bir kaç hafta geçiyor tekrar başlıyor. Şimdilerde yine sürekli rahatsız ediyor beni. Bana ben seninle evlenmek istiyorum diye mesaj atıyor sürekli. Bugün attığı mesajlar beni şoka uğrattı. Sanki onun mesajlarına karşılık veriyormuşum sanki flört ediyormuşuz gibi neler yaptığını anlatıyor hesap veriyor resmen haberin olsun canım diyor mesajında hep.. Bayramda izne çıkacakmış 20 gün falan oraya geleceğim sana süpriz yapacağım diye mesaj attı. Sen dersteyken sınıfa gireceğim birden ya da okula giderken karşına çıkacağım diye mesaj attı. Resmen şok oldum. İyice psikopata bağladı. :KK61:

Ben üniversite okuyorum ve ikinci öğretimim akşamcıyım yani bu yüzden korkuyorum açıkçası... Biber gazım her daim yanımda ama bir de böyle mesajlar atınca hepten neye uğradığımı şaşırdım. Numarasını engelleyemiyorum telefonumda o özellik yok. Son iki hanesini değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan bazı yerlerden haber beklediğim için numaramı değiştiremiyorum :KK61:
Bu konu hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar anneme anlatamam çünkü kafasına takar ve hastalanır. Ablamla konuştum o da blöf yaptığını söyledi ama siz ne dersiniz blöf mü yapıyor savcılığa ya da polise şikayet etmeli miyim :KK17:

hattınızı değiştirin...

Eski sevgilimden kurtulduğumu söylemiştim aramalarını kesmişti beni engellemişti vs. Eski konularımdan okuyanlarınız bilirler.
Neyse eski sevgilim son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı aklına esince mesaj atıyor özledim affet beni diye günde 20 kez falan arıyor bazen sürekli mesaj atıyor bazen sadece arıyor. Ama ben ne mesajlarına cevap veriyorum ne de aramalarına cevap veriyorum. Ama bir türlü kurtulamıyorum. Telefonlarını açtığımda saatlerce konuşuyor bitti dedim en son sesinide duymak istemiyorum yüzünü de görmek istemiyorum dedim bitti dedim ama o zamanda ağladı sızladı deme öyle falan diyor o yüzden kesinlikle bittiğini bir türlü kabullendiremiyorum ona kızdığım için mantığımın sesini dinlediğimi iddea ediyor onu sevdiğimi söylüyor. Sevmiyorum seni dediğim halde...

Neyse işte arada aramaları kesiliyor mesajları kesiliyor oh diyorum kurtuldum. Sonra bir kaç hafta geçiyor tekrar başlıyor. Şimdilerde yine sürekli rahatsız ediyor beni. Bana ben seninle evlenmek istiyorum diye mesaj atıyor sürekli. Bugün attığı mesajlar beni şoka uğrattı. Sanki onun mesajlarına karşılık veriyormuşum sanki flört ediyormuşuz gibi neler yaptığını anlatıyor hesap veriyor resmen haberin olsun canım diyor mesajında hep.. Bayramda izne çıkacakmış 20 gün falan oraya geleceğim sana süpriz yapacağım diye mesaj attı. Sen dersteyken sınıfa gireceğim birden ya da okula giderken karşına çıkacağım diye mesaj attı. Resmen şok oldum. İyice psikopata bağladı. :KK61:

Ben üniversite okuyorum ve ikinci öğretimim akşamcıyım yani bu yüzden korkuyorum açıkçası... Biber gazım her daim yanımda ama bir de böyle mesajlar atınca hepten neye uğradığımı şaşırdım. Numarasını engelleyemiyorum telefonumda o özellik yok. Son iki hanesini değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan bazı yerlerden haber beklediğim için numaramı değiştiremiyorum :KK61:
Bu konu hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar anneme anlatamam çünkü kafasına takar ve hastalanır. Ablamla konuştum o da blöf yaptığını söyledi ama siz ne dersiniz blöf mü yapıyor savcılığa ya da polise şikayet etmeli miyim :KK17:
Eski sevgilinizin psikolojisi iyi değil. Terslemeden uzak tutun. Nötr olun. Belli olmaz böyle manyakların ne yapacağı.

Back