- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi katherina07
Polise gitse ne olacak? Öldürülen binlerce kadın da hep polise sığınmıştı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aileme nasıl söyleyebilirim söyler misiniz dediğiniz gibi yaparsam yapmam gereken tek şey okulumu dondurup evime gitmek olur çözümüm ,son bir senem kalmışken hayatımı ertelemekten bahsediyorsunuz yani.. Polis olayına gelince çok düşündüm ablamla tekrar tekrar konuştum. Ama sizce polis bana ne yapacak ? Ortada tehtiti yok. Mesaj ve aramalarla rahatsız etme var. Sizce polis ne kadar ilgili davranacak. Telefon üzerinden olan ve tehtit edilmeyen sadece mesajla ve aramalarla bana rahatsızlık veren birinden bahsediyoruz.Polis beni ne denli ciddiye alacak. Polisi şuanda işin içine katarsam karşı taraf benim için kötü şeyler düşünmüyorsa diş bileyip kinlenip bana zarar vermek istemez mi sizce ? Bilmiyorum bu konuda cidden kafamı çok karıştırdınız sizOnce ailene soyle. Polise gidin.
Terslemiyorum zaten telefonlarını açmıyorum ve mesajlarına cevap vermiyorum uzun süredir. Ama onunla konuşmak istemediğimi onu istemediğimi biliyor söylemiştim bunları ama o kabullenmek istemiyor.Eski sevgilinizin psikolojisi iyi değil. Terslemeden uzak tutun. Nötr olun. Belli olmaz böyle manyakların ne yapacağı.
Sizin durumunuz daha kötüymüş umarım aynı durumda kalmam sürekli numara değiştirmek çok sıkıntılı.Kısa sürede numaramı değiştirmeye çalışacağım inşallah. Eğer hala bana ulaşmaya çalışırsa artık en son çarem şikayet etmek olur sanırım o noktalara kadar gelip işi büyütmek istemiyorum.beklediğiniz yerden haber aldıktan sonra numaranızı değiştirin.benim başımda da vardı böyle bi bela.eski sevgilim falan da değil, ilkokulda sınıfımdan biri bana takmış durumda.sahte hesap alıp bana her gece seni düşünüyorum falan diyodu.telefonda da sapıkça yaklaşmıyodu ama musallat oluyodu.onun yüzünden 4-5 kez numaramı değiştirdim.artık kesinlikle ulaşamadığından rahatım.karşılaşmadığım sürece sorun yok.yaşadığım yerde ailem tanındığı için şikayet edemiyorum ben böyle bişeyi ama sizin yerinizde olsam hattınızı değiştirdiğiniz halde ısrarla devam ederse kesinlikle şikayet ederdim.
Duygu sömürüsü nasıl yapacağım anlamadım barışsın diye uğraşmıyorum ki... Duygu sömürüsü yapsam hastayım vs diye peşimi bırakır mı sanıyorsunuz size mantıklı geldi mi buyalanlar söyl ağır hasta oluğunu çok kötü günlr yaşaığını falan uygu sömürüsü yap bişylr yap aramasını ngll (klavym bozulu tam yazamıyorum)
Yani evet bende düşününce fazlaca endişeleniyorum. Ama bir yandanda gerçekten niyeti gelmek olsaydı bunu neden haber versin ki diyorum.. Okula gitmeme gibi bir seçeneğim yok. Hem hiç mi gitmeyeceğim okula ömür boyu mu saklanacağım ondan..ben bile korkup endişelendim hiç normal değil davranışları çok dikkatli ol, hatta bu beladan kurtulana kadar okula gitme bence. ah birlikteyken anlayamıyo insan böyle psikopat ruhlu olduklarını sonradan çıkıyo diğer yüzleri meydana..
Yani evet bende düşününce fazlaca endişeleniyorum. Ama bir yandanda gerçekten niyeti gelmek olsaydı bunu neden haber versin ki diyorum.. Okula gitmeme gibi bir seçeneğim yok. Hem hiç mi gitmeyeceğim okula ömür boyu mu saklanacağım ondan..
facebook kullanmiyorum ama gecen gun actim.aninda 3 farkli hesaptan mesaj atiyo.bi arkadasimda herkese beni sordugu icin beni uyardi.geri kapattim.numarami da bulamamasi icin baya arkadas eledim.benim numara degistirmemden herkes bikti artik.ama kurtuldum sonucta.birde bi arkadasin arayip sanki babanmis gibi onu korkutabilir.Sizin durumunuz daha kötüymüş umarım aynı durumda kalmam sürekli numara değiştirmek çok sıkıntılı.Kısa sürede numaramı değiştirmeye çalışacağım inşallah. Eğer hala bana ulaşmaya çalışırsa artık en son çarem şikayet etmek olur sanırım o noktalara kadar gelip işi büyütmek istemiyorum.
Ben onunla konuştuğum zaman o direkt ümitleniyor genelde. Eğer o şekilde konuşsam üzerime daha çok gelir diye düşüyorum ama bilmiyorum korktuğumu bilse daha da üsteleyebilir diye düşünüyorum. Gelmeyeceği varsa gelir inadınamesela şey yapsan, telefona çıksan desen bak beni korkutuyosun gerçekten korkuyorum bu yaptıkların sana yakışıyor mu zorla güzellik olmaz tarzı iyi dille biraz da hüzünlü konuşsan? benim de başımda geçmişte böyle bi müsibet vardı en son ağlayarak çok korkutuyosun beni naptım sana delikanlı adam bi kızı böyle ürkütür mü diye isyan etmiştim üzülüp rahat bırakmıştı
Siz tamda kurtulamamış gibisiniz yani fırsatını bulsa yine irtibata geçmeye çalışır gibi.facebook kullanmiyorum ama gecen gun actim.aninda 3 farkli hesaptan mesaj atiyo.bi arkadasimda herkese beni sordugu icin beni uyardi.geri kapattim.numarami da bulamamasi icin baya arkadas eledim.benim numara degistirmemden herkes bikti artik.ama kurtuldum sonucta.birde bi arkadasin arayip sanki babanmis gibi onu korkutabilir.
aslinda oyle.ama benimle iletisime gecebilecegi bi ortam yok.numarama asla ulasamaz.twitter kullanmayi da bilmiyo sanirim gerizekali.:)) rahatim en azindan.Siz tamda kurtulamamış gibisiniz yani fırsatını bulsa yine irtibata geçmeye çalışır gibi.
Babamla tanıştı onu tanıyor o şekilde kandıramam malesef.
Umarım tamamen kurtulursunuz o zamanaslinda oyle.ama benimle iletisime gecebilecegi bi ortam yok.numarama asla ulasamaz.twitter kullanmayi da bilmiyo sanirim gerizekali.:)) rahatim en azindan.
ehdit yok ama psikopatça bı takıntı var dırencını hıc kaybetme olur da bu adamla evlenırsen bugun yasadgı herseyın acısını cıkarır senden hayatını berbat ederOnu düşündüm sabah bu mesajlarından sonra. Ama durup dururken savcılık beni ciddiye alır mı acaba. Sonuçta tehtit yok ortada. Bilemiyorum böyle bir durumla karşılaşmadım nasıl yapılır bilemiyorum.
Allah korusun onunla evlenirsem hayatım mafolur... Dediğiniz gibi şuan sevmiyor beni sadece takıntı haline getirdi. Barıştığım an yaşadıkları her şeyi burnumdan getirir. Bir ara mesajında sen bana cevap vermedikçe ben seni daha da çok takıntı haline getiriyorum demişti... Ama cevap verince de onu sevdiğimi düşünüp canım hayatım hatta abartmıyorum bir kere aşkım bile dedi. Ve hani öyle bir muhabbet içerisinde de değildik. Ben onu istemediğimi söylüyordum. Sevmediğimi falan. Bu takıntısından kurtulsun istiyorum karşısına biri çıksın da beni unutsun..ehdit yok ama psikopatça bı takıntı var dırencını hıc kaybetme olur da bu adamla evlenırsen bugun yasadgı herseyın acısını cıkarır senden hayatını berbat eder
adam bayamanyaga baglamıs yhaaa hemen git savcılıga şikayet et bence bıde ıkıncı öğretımsın canım korkman doğal allah onu baska işlerle ugrastırsın sana ayıracak vaktı olmasın cnmAllah korusun onunla evlenirsem hayatım mafolur... Dediğiniz gibi şuan sevmiyor beni sadece takıntı haline getirdi. Barıştığım an yaşadıkları her şeyi burnumdan getirir. Bir ara mesajında sen bana cevap vermedikçe ben seni daha da çok takıntı haline getiriyorum demişti... Ama cevap verince de onu sevdiğimi düşünüp canım hayatım hatta abartmıyorum bir kere aşkım bile dedi. Ve hani öyle bir muhabbet içerisinde de değildik. Ben onu istemediğimi söylüyordum. Sevmediğimi falan. Bu takıntısından kurtulsun istiyorum karşısına biri çıksın da beni unutsun..
Canım en son çarem savcılık şuan. Çünkü ben onu savcılığa verirsem onun meslek hayatı biter. Askeri soruşturmada açılır ona ve meslek hayatı biter. İş o noktaya gelirse bana gerçekten kinlenir ve zarar vermeyeceği varsa bile kesinlikle bana zarar verir... İşte numaramı değiştireceğim. Rahatsız etmeye devam ederse savcılığa vereceğimi ciddi ciddi söylerim kurtulamazsam en son çıkış olarak savcılığa veririm. Şimdi sadece mesajla ve aramalarla rahatsız ediyor. Takıntı haline getirdi.Haliyle bende korkuyorum ama elimde somut bir şey yok hislerden başkaadam bayamanyaga baglamıs yhaaa hemen git savcılıga şikayet et bence bıde ıkıncı öğretımsın canım korkman doğal allah onu baska işlerle ugrastırsın sana ayıracak vaktı olmasın cnm
o zaman sana okulda öğrendıım bı yontemden bahsedım bı olumsuz davranısı södürmek için görmezden gelmelısın sen gormezden geldıkce o daha cok yapıcak yapıcak yapıcak takıntı halıne getırcek maxımum noktaya ulaşcak sonrasında da hayal kırıklıgı ve sönme olucak ama bu surec uzun surebılır cok sabırlı ol ve kesınlıkle hıcbır mesajına aramasına cevap verme verırsen surec hep yenıden baslarCanım en son çarem savcılık şuan. Çünkü ben onu savcılığa verirsem onun meslek hayatı biter. Askeri soruşturmada açılır ona ve meslek hayatı biter. İş o noktaya gelirse bana gerçekten kinlenir ve zarar vermeyeceği varsa bile kesinlikle bana zarar verir... İşte numaramı değiştireceğim. Rahatsız etmeye devam ederse savcılığa vereceğimi ciddi ciddi söylerim kurtulamazsam en son çıkış olarak savcılığa veririm. Şimdi sadece mesajla ve aramalarla rahatsız ediyor. Takıntı haline getirdi.Haliyle bende korkuyorum ama elimde somut bir şey yok hislerden başka