Kızlar Yardım Edin

katherina07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
173
22
33
Eski sevgilimden kurtulduğumu söylemiştim aramalarını kesmişti beni engellemişti vs. Eski konularımdan okuyanlarınız bilirler.
Neyse eski sevgilim son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı aklına esince mesaj atıyor özledim affet beni diye günde 20 kez falan arıyor bazen sürekli mesaj atıyor bazen sadece arıyor. Ama ben ne mesajlarına cevap veriyorum ne de aramalarına cevap veriyorum. Ama bir türlü kurtulamıyorum. Telefonlarını açtığımda saatlerce konuşuyor bitti dedim en son sesinide duymak istemiyorum yüzünü de görmek istemiyorum dedim bitti dedim ama o zamanda ağladı sızladı deme öyle falan diyor o yüzden kesinlikle bittiğini bir türlü kabullendiremiyorum ona kızdığım için mantığımın sesini dinlediğimi iddea ediyor onu sevdiğimi söylüyor. Sevmiyorum seni dediğim halde...

Neyse işte arada aramaları kesiliyor mesajları kesiliyor oh diyorum kurtuldum. Sonra bir kaç hafta geçiyor tekrar başlıyor. Şimdilerde yine sürekli rahatsız ediyor beni. Bana ben seninle evlenmek istiyorum diye mesaj atıyor sürekli. Bugün attığı mesajlar beni şoka uğrattı. Sanki onun mesajlarına karşılık veriyormuşum sanki flört ediyormuşuz gibi neler yaptığını anlatıyor hesap veriyor resmen haberin olsun canım diyor mesajında hep.. Bayramda izne çıkacakmış 20 gün falan oraya geleceğim sana süpriz yapacağım diye mesaj attı. Sen dersteyken sınıfa gireceğim birden ya da okula giderken karşına çıkacağım diye mesaj attı. Resmen şok oldum. İyice psikopata bağladı.

Ben üniversite okuyorum ve ikinci öğretimim akşamcıyım yani bu yüzden korkuyorum açıkçası... Biber gazım her daim yanımda ama bir de böyle mesajlar atınca hepten neye uğradığımı şaşırdım. Numarasını engelleyemiyorum telefonumda o özellik yok. Son iki hanesini değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan bazı yerlerden haber beklediğim için numaramı değiştiremiyorum
Bu konu hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar anneme anlatamam çünkü kafasına takar ve hastalanır. Ablamla konuştum o da blöf yaptığını söyledi ama siz ne dersiniz blöf mü yapıyor savcılığa ya da polise şikayet etmeli miyim

Savcılığa şikayet et, 100 metre yaklaşma cezası alsın, aklı başına gelsin..
Onu düşündüm sabah bu mesajlarından sonra. Ama durup dururken savcılık beni ciddiye alır mı acaba. Sonuçta tehtit yok ortada. Bilemiyorum böyle bir durumla karşılaşmadım nasıl yapılır bilemiyorum.

Onu düşündüm sabah bu mesajlarından sonra. Ama durup dururken savcılık beni ciddiye alır mı acaba. Sonuçta tehtit yok ortada. Bilemiyorum böyle bir durumla karşılaşmadım nasıl yapılır bilemiyorum.
ben senin yerinde olsam önce blöf yapardım, aramanı istemiyorum görüşmek istemiyorum eğer ısrar edersen savcılığa gitmek zorunda kalıcam diye. baktın ters tepti, hemen gidersin karakola, anlatırsın durumu, onlar zaten ne yapman gerektiğini, prosedürü anlatırlar sana. bu arada telefonun akıllı telefonsa konuşmaları kaydeden uygulamalar var, onlardan birini yükle, yaptığınız her konuşmayı kayıt altına al

Aslında dediğiniz gibi yapmak en iyisi. Yine mesaj atmaya devam ederse savcılığa vereceğimi söylerim. İşi inada bindirirse de şikayet ederim. Malesef o kadar akıllı değil benim telefonum.

ta
taniyan bilen sensin.. oyle bi psikopatlik yapar mi sen kestirirsin.. numarani tez vakitte degistirsen iyi edersin.. bi de yalniz takilma, okul cikisi filan

Ayni durumda arkadasim vardi. Yanimda sevgilisi öldürdü. Yasadigim soku atamiyorum hala. Ikinci ogretimdik. Sakin okula gitme. Ailene polise haber ver.

neden ayrıldığınızı bilmiyorum ama adam saplantı haline getirmiş sanırım. bencede blöf yapın ve gerekirse gercekten şikayette bulunun. töbest. Allah karşılaştırmasın bidaha böylelerle.

havlayan köpek ısırmaz derler

emin ol seni gerçekten isteyen ve pişman olan biri
somut adımlar atar
telefonla taciz edip te
asarım keserim yaşayamam yaşatmam demez

ama sevgilini tanıyan da sensin
psikopat biri diyorsan bir göz dağı ver savcılığa giderek

işin açıkcası ben bu tavırları aynen şöyle yorumluyorum

----yaaa bugün kimle vakit harcasam kime dadansam
hah..... ı arıyım yalvarıyım
olur ya belki bir ucundan tutmuş olurum
gerisi gelir
amannn yine hayır dersede
en azından bu kadar çok araDIĞIM İÇİN İKNA OLUR ONU SEVDİĞİME İNANIR
OLURDA BİRGÜN ONUNDA CANI SIKILIR MORALİ BOZULUR GARDI DÜŞERSE
KENDİ ARAR TIPIŞ TIPIŞ

valla yavrum bak
niyetleri bu
adamlar giderken bile
onu sevdiğimi düşünsün
belki bir gün lazım olur diye plan yapıyorlar

aklı başında insan
bu kadar taciz edip rahatsız edermi sevdiğini

ders saatlerini biliyor sanırım??
Sen daha iyi tanırsın saçma bir şeyler yapabilecek biri mi?

ben huylandım açıkçası yazdıklarından adamın..
her en kadar havlayan köpek ısırmaz dense de , maazallah haberlerde izlediğimiz tüm o kötü olaylardaki köpekler havlıyor öncesinde

hala çıkıyormuşsunuz gibi sana gününü anlatması , yok sürpriz yapıcam falan demesi.. takıntılı bir kişilik olduğunu gösteriyor..
yalnız dolaşma, okula falan yalnız mı gidiyorsun?

canım telefonunda özellik yoksa bile internet den araştır o tarz engelleme programları var benim bir arkadaş kullanıyordu. programın adını hatırlıyamadım ama araştırırsan bulabilirsin sanırım. okul çıkışları tek kalmamaya özen göster. ve oyalanmadan eve git. görürsen onu görmezden gel. yanına gelse de aldırma hızlı adımlarla uzaklaş yanından canım..

ta

taniyan bilen sensin.. oyle bi psikopatlik yapar mi sen kestirirsin.. numarani tez vakitte degistirsen iyi edersin.. bi de yalniz takilma, okul cikisi filan
Tanıyan benim evet ama tanıdığım insandan çok farklı bir insan var karşımda çok çok dengesiz hareketleri var bu yüzden kestiremiyorum ne yapar diye artık tanıyamıyorum onu çünkü çok farklı bir adam var karşımda. Yarı yola kadar bana refakat edecek arkadaşlarım var ama yarı yoldan sonra ben devam etmek zorunda kalıyorum yurdum uzak biraz.

Evet beni takıntı haline getirdi istemedikçe onu diretti. Bilmiyorum acaba diyorum ben ona cevap vermediğim için cevap vermemi sağlamak için mi öyle yapıyor ben ona sakın gelme falan diyeceğim onu mu bekliyor acaba diye düşünüyorum. Çünkü hatırladığım kadarıyla o yıllık iznini bitirmişti. Bir yılı bile doldurmadı iznini kullanalı memur olduğu için öyke fazladan izin kullanması anca rapor alması lazım diyorum belki 20 gün hikayemi cevap vereyim diye mi öyle yapıyor bilmiyorum.
Okula tek başıma gidiyorum. Dönüştede yarı yola kadar arkadaşımla gidiyorum çünkü benim yurdum biraz daha uzak.

Bir araştırayım dediğiniz programı ama benim telefonum fazladan programı kaldıramıyor bazen.. Ben zaten oyalanmadan giderim okula. Genelde erkenden giderim okula yarım saat kala falan hemen sınıfa girer kitap okurum. Çıkıştada neredeyse ilk ben çıkarım. Yolumun üzerinde polis karakolu yar hemen yurduma yarı yolda. Öyle bir durum olsa polis karakoluna sığınırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…