• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardım Edin

o zaman sana okulda öğrendıım bı yontemden bahsedım bı olumsuz davranısı södürmek için görmezden gelmelısın sen gormezden geldıkce o daha cok yapıcak yapıcak yapıcak takıntı halıne getırcek maxımum noktaya ulaşcak sonrasında da hayal kırıklıgı ve sönme olucak ama bu surec uzun surebılır cok sabırlı ol ve kesınlıkle hıcbır mesajına aramasına cevap verme verırsen surec hep yenıden baslar
Bazen gerçekten cevap verme noktasına geliyorum ama haklısınız çok mantıklı hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim.

Asıl asker olmasından dolayı rahat ol, riske atmaz kendini. Bir yandan da belli olmaz bana blöf gibi geldi ama sapık olabilir ben olsam önce ona savcılığa gideceğimi söyler tepkisine göre karar verirdim.

Asıl asker olmasından dolayı rahat ol, riske atmaz kendini. Bir yandan da belli olmaz bana blöf gibi geldi ama sapık olabilir ben olsam önce ona savcılığa gideceğimi söyler tepkisine göre karar verirdim.
Tabi mesleğini riske atmak istemez ama riske atıp sevgililerini eşlerini vuranlar da var işte bu korkutuyor beni. O en son mesajlarından sonra günde bir kez arıyor sadece açar mı acaba diye yokluyor sanırım. Şuanlık bir durum yok ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası her konuda kararsızım..

Duygu sömürüsü nasıl yapacağım anlamadım barışsın diye uğraşmıyorum ki... Duygu sömürüsü yapsam hastayım vs diye peşimi bırakır mı sanıyorsunuz size mantıklı geldi mi bu

pşini bırakması için yap iyorum başının artık böyl şylr kalırmayaağını falan söyl

Benimde basima gelmisti ya iki yıllık sevgilim takilmisti boyle pesime yuz yuze gelip bittigini baska birinden hoşlanıyorum demistim sirf benden sogusun diye onu bile kabullenmedi. En son ailesiyle konusmustum pesimden dusmustu. Ama daha hala simdiki sevgilime tehditler savuruyor aramizi acmaya calisiyor karaktersizler işte insanın bir gururu olur

Vay töbe töbe biber gazını yanından ayırma kardeşim bi de astsubay :KK57: Çok rahatsız ederse polise git ama kendi aleminde takılırsa takma cevap verme :63:

pşini bırakması için yap iyorum başının artık böyl şylr kalırmayaağını falan söyl
Yani evet bir bakıma haklı olabilirsiniz ama duygu sömürüsü yapmak onda başka şeyler uyandırabilir bak beni hala seviyorsun o yüzden üzülüyorsun kendine itiraf edemiyorsun deme ihtimali yüksek

Benimde basima gelmisti ya iki yıllık sevgilim takilmisti boyle pesime yuz yuze gelip bittigini baska birinden hoşlanıyorum demistim sirf benden sogusun diye onu bile kabullenmedi. En son ailesiyle konusmustum pesimden dusmustu. Ama daha hala simdiki sevgilime tehditler savuruyor aramizi acmaya calisiyor karaktersizler işte insanın bir gururu olur
Böyle onursuz biri olduğunu bilseydim zaten tanışmazdım bile... Ama işte insan sonradan görüyor bunları... Sizin durumunuzda kötüymüş insanın geçmişinden kurtulamaması çok kötü

Vay töbe töbe biber gazını yanından ayırma kardeşim bi de astsubay :KK57: Çok rahatsız ederse polise git ama kendi aleminde takılırsa takma cevap verme :63:
Evet ayırmıyorum artık hep elimin altında.. Şu aşamada polise şikayet etmem beni aleyhime olur çünkü bana karşı arama ve mesaj dışında yaptığı bir şey yok. Her şey lafta. Daha öncede dediğim gibi ortada sadece böyle bir durum varken polise gidersim meslek hayatı zedelenir bu durumda da bana diş biler ve zarar vermek ister. O yüzden şuanlık polis ya da savcılık gibi bir şikayette bulunmayacağım. Karşıma çıkar o şekilde beni rahatsız ederse direk polise giderim. Şuanlık tedbirli davranmaya çalışıyorum.

Benimde eski sevgilim aynen böyle rahatsız ediyordu beni hatta daha fazla gunde yüz kere falan arıyodu abartmiyorum tehdit ediyordu ama hepsi bloftu biliyordum tanıyodum çünkü onu.

Daha sonra okuduğum şehire geldi indim kapinin önüne sert soğuk bi şekilde konuştum tersledim daha sonra ne kadar ararsa arasin meşgule bile atmadim hirslanmasin diye bi ara çok arttı zamanla azaldı bitti.

Hiç cevap bile verme ne derse desin kendi kendine yazsin arasın zamanla birakiir sonme davranışı bi arkadaşın dediği gibi.
Okulda güvenlik yokmu ki hem nasıl girecekmis okula:KK64:

Benimde eski sevgilim aynen böyle rahatsız ediyordu beni hatta daha fazla gunde yüz kere falan arıyodu abartmiyorum tehdit ediyordu ama hepsi bloftu biliyordum tanıyodum çünkü onu.

Daha sonra okuduğum şehire geldi indim kapinin önüne sert soğuk bi şekilde konuştum tersledim daha sonra ne kadar ararsa arasin meşgule bile atmadim hirslanmasin diye bi ara çok arttı zamanla azaldı bitti.

Hiç cevap bile verme ne derse desin kendi kendine yazsin arasın zamanla birakiir sonme davranışı bi arkadaşın dediği gibi.
Okulda güvenlik yokmu ki hem nasıl girecekmis okula:KK64:
Bende aynen sizin gibi yapıyorum meşgule bile atmıyorum. Okulda güvenlik var ama bazen gözünden kaçabiliyor. Zaten mevzu sadece okulda sınıfa girmesi değil ki. Okuldan bir şekilde çıkarılır. Dışarıda karşıma çıkması sorun. Sesini bile duymak istemiyorken yüzyüze gelmekten ve sonuçlarından korkuyorum

Bende aynen sizin gibi yapıyorum meşgule bile atmıyorum. Okulda güvenlik var ama bazen gözünden kaçabiliyor. Zaten mevzu sadece okulda sınıfa girmesi değil ki. Okuldan bir şekilde çıkarılır. Dışarıda karşıma çıkması sorun. Sesini bile duymak istemiyorken yüzyüze gelmekten ve sonuçlarından korkuyorum

Gidiş gelişlerde yannda arkadaşın olsun mutlaka biber gazı da var zaten sorun cikmayacagini düşünüyorum umarım da öyle olur inan ki ben bile o pislikten kurtulduysam sende atlatirsin canım:KK50:

Eski sevgilimden kurtulduğumu söylemiştim aramalarını kesmişti beni engellemişti vs. Eski konularımdan okuyanlarınız bilirler.
Neyse eski sevgilim son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı aklına esince mesaj atıyor özledim affet beni diye günde 20 kez falan arıyor bazen sürekli mesaj atıyor bazen sadece arıyor. Ama ben ne mesajlarına cevap veriyorum ne de aramalarına cevap veriyorum. Ama bir türlü kurtulamıyorum. Telefonlarını açtığımda saatlerce konuşuyor bitti dedim en son sesinide duymak istemiyorum yüzünü de görmek istemiyorum dedim bitti dedim ama o zamanda ağladı sızladı deme öyle falan diyor o yüzden kesinlikle bittiğini bir türlü kabullendiremiyorum ona kızdığım için mantığımın sesini dinlediğimi iddea ediyor onu sevdiğimi söylüyor. Sevmiyorum seni dediğim halde...

Neyse işte arada aramaları kesiliyor mesajları kesiliyor oh diyorum kurtuldum. Sonra bir kaç hafta geçiyor tekrar başlıyor. Şimdilerde yine sürekli rahatsız ediyor beni. Bana ben seninle evlenmek istiyorum diye mesaj atıyor sürekli. Bugün attığı mesajlar beni şoka uğrattı. Sanki onun mesajlarına karşılık veriyormuşum sanki flört ediyormuşuz gibi neler yaptığını anlatıyor hesap veriyor resmen haberin olsun canım diyor mesajında hep.. Bayramda izne çıkacakmış 20 gün falan oraya geleceğim sana süpriz yapacağım diye mesaj attı. Sen dersteyken sınıfa gireceğim birden ya da okula giderken karşına çıkacağım diye mesaj attı. Resmen şok oldum. İyice psikopata bağladı. :KK61:

Ben üniversite okuyorum ve ikinci öğretimim akşamcıyım yani bu yüzden korkuyorum açıkçası... Biber gazım her daim yanımda ama bir de böyle mesajlar atınca hepten neye uğradığımı şaşırdım. Numarasını engelleyemiyorum telefonumda o özellik yok. Son iki hanesini değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan bazı yerlerden haber beklediğim için numaramı değiştiremiyorum :KK61:
Bu konu hakkında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar anneme anlatamam çünkü kafasına takar ve hastalanır. Ablamla konuştum o da blöf yaptığını söyledi ama siz ne dersiniz blöf mü yapıyor savcılığa ya da polise şikayet etmeli miyim :KK17:

tek bir mesaj at beni bir daha rahatsız etme seni şikayet ederim diye, hattını kullanma ama kapattırma da şuan mesajları sakla.. kendine yeni bir hat al fakültede arkadaşların yok mu sana sahip çıkabilecek gelirse yalnız kalmazsın onlarla durursun bir şey yapamaz

astsubayy ise hic korkmayin birsey yapamaz. rahatsiz ettigin icin sikayet edecegim ailemin haberi var ayrica konusmalarin kaydediliyor diyin. meslekten men edilmeyi veya ceza almayi goze alamaz. yumusak davranmayin net olun. devam eerse de sabciliga gidin. bir ark in basina gelmisti boyle bir olay kiza polis vermislerdi. nasildi ayrinti bilmiyorum ama kiz polisi cepten arayinca ekip istedigi yerde oluyordu.

Gidiş gelişlerde yannda arkadaşın olsun mutlaka biber gazı da var zaten sorun cikmayacagini düşünüyorum umarım da öyle olur inan ki ben bile o pislikten kurtulduysam sende atlatirsin canım:KK50:
Gidiş gelişlerde yarı yola kadar arkadaşım yanımda oluyor. Bakalım biber gazına güveniyorum. İnşallah kurtulurum. Şimdi şey yaptım benim bi hattım vardı tl yüklemedeğim için kapandı. Şimdiki hattımın arama yönlendirmesini o numaraya yönlendirdim. Telide kapattım şimdi. Telefonum kapalıyken biri aradığında aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. Geçici olarak bu yöntemi kullanacağım. Şuan ailemin yanında olduğum için telefona ihtiyacım yok şuanlık kapalı kalsın diyorum illaki arar bu dönemde.

tek bir mesaj at beni bir daha rahatsız etme seni şikayet ederim diye, hattını kullanma ama kapattırma da şuan mesajları sakla.. kendine yeni bir hat al fakültede arkadaşların yok mu sana sahip çıkabilecek gelirse yalnız kalmazsın onlarla durursun bir şey yapamaz
Malesef ben meslek yüksek okulundayım ilçede okuyorum ikinci öğretimde çok fazla kişi yok bizim sınıftada öyle pek yok işte yarı yola kadar bi arkadaşımla gidiyorum. Şimdi telefon olayı için şey yaptım benim bi hattım vardı tl yüklemedeğim için kapandı. Şimdiki hattımın arama yönlendirmesini o numaraya yönlendirdim. Telide kapattım şimdi. Telefonum kapalıyken biri aradığında aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. Geçici olarak bu yöntemi kullanacağım. Şuan ailemin yanında olduğum için telefona ihtiyacım yok şuanlık kapalı kalsın diyorum illaki arar bu dönemde.

astsubayy ise hic korkmayin birsey yapamaz. rahatsiz ettigin icin sikayet edecegim ailemin haberi var ayrica konusmalarin kaydediliyor diyin. meslekten men edilmeyi veya ceza almayi goze alamaz. yumusak davranmayin net olun. devam eerse de sabciliga gidin. bir ark in basina gelmisti boyle bir olay kiza polis vermislerdi. nasildi ayrinti bilmiyorum ama kiz polisi cepten arayinca ekip istedigi yerde oluyordu.
Aslında oda bir çözüm tabi onu da deneyebilirim geçici bir süre için şey yaptım benim bi hattım vardı tl yüklemedeğim için kapandı. Şimdiki hattımın arama yönlendirmesini o numaraya yönlendirdim. Telide kapattım şimdi. Telefonum kapalıyken biri aradığında aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor. Geçici olarak bu yöntemi kullanacağım. Şuan ailemin yanında olduğum için telefona ihtiyacım yok şuanlık kapalı kalsın diyorum illaki arar bu dönemde.

Back