- Konu Sahibi sallagitsinbe
kızlar kaç kere yazdım şu konuyu bi paylaşamadım nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum beynim durmuş bir vaziyette günlerdir sinirimden ağlıyorum.
kızlar 6 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum.
öyle bir dert saplandıki kimseye anlatamıyorum biri yanlış anlar laf döner başka şey çıkarırlar ortaya diye.15 sene önce ilk aşık olduğum çocuk deli gibi sevdiğim uğruna herşeyi yaptığım ve hayırsız bir şekilde yüzüstü bırakılan bana atılan iftira yüzünden köpek gibi yalvardığım yıllarca göz yaşı akıttığım ve gençliğimi mahvedettiğim pislik karşıma çıktı kızlar ve çok sinirliyim çünkü ben evliyim o da evli ama onun evliliği beni alakadar etmiyor ben kendimden sorumluğum.kızlar yıllar sonra karşılaştık 2 sene önce bu x eşiyle benim yanıma geldi işyerime iş için ve eşi içeri girmedi orda tavrı vardı eşinin ama ben gayet olması gibi normaldim neyse işlerini halledip gittiler.3 gün sonra iş tlf aradı işle ilgili sorular sordu abuk sabuk ve kapadı.aradan 1ay geçti cebimi aradı numaramı işyerinden almış ve benimle konuşmak istediğini söledi kendisini kibarca tersledim inadına gitmek istemedim kendisine sadece tek bir söz söledim HANIMINA YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN ŞEYLERİ BAŞKALARININ HANIMINA YAPMAMALISIN dedim ve tlf kapadım.neyse aradan zaman geçti ve işyerinden aradı tlf bana bağırarak seviyorummmm unutamıyormmm kendisini birkez olsun dinlememi bana asla zarar vermeyeceğini yeminler ederek konuştu kendisine bir şerefsiz miş gibi davrandığımı benim kendisini sevdiğimi benimde onu unutamadığımı bunu bildiğini söledi paranoyak buna denilio galiba kendisine eşimi çok sevdiğimi şuan senle konuşurken bile eşime yanlış yapdığımı onun yüzünü hiçbirşekilde yere bakdırmayacağımı beni birdaha aramamasını dile getirdim.neyse kızlar aradan 1 sene geçmeden birdaha aradı işyerinden ve arkadaşlarıma kim ararsa arasın benim olmadığımı sölemelerini rica ettim ama nafile busfer cebimi aradı ve bana beni birdaha asla aramayacağını rahatsız etmeyeceğini ama 70 yaşınada gelse benim ona gideceğim günü bekleyeceğini söledi ve bu son 1 haftadırda özelnumaradan aranıp bizim gençliğimzde dinlediğimiz şarkıları dinletiyor bugün numaramı değiştirdim.ve eşimle tartıştım numaranı neden değiştirdin durup duruken diye.al işte bir pislik nasıl baş ağrıtıyor şimdi kızlar benim korkum ya eşim bişey duyarsa ben naparım mahvolurun ya o salak birine bişey anlatırsa ya eşiyle kavga ederde inadına bişey derse ben naparım kızlar ben naparım başım çok ağrıyor daha buraya yazamadığım neler neler başıma iş açılır bigün bişey olur diye bunları anneme anlattım bilsin diye ama akıl alamıyorum annemden yaş itibari ile konuşamıyorum sadece bilmesi amaçlı anlattım ben napıcam kızlar nee
hıc ama hıc cevap vermeyın tek kelıme bıle duymasın agzınızdan,kavganız bagırmanız bıle umut olur o adama,bunu fırsat bılır..bence sessiz kalmak en ıyısı..
şimdımı aklına gelmış ya manyaga bak