• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başım dertte acil yardım kızlar çok çaresizimm

Üzüldüm durumuna
Çocuklarımın babası da aynen senin kocan gibiydi.
Bir süre inanır gibi yaptım ama tabi inanmadım.
Sonra bazı bilgilere ulaştım aylar sonra ve...
ITIRAF ETTİ..!

Sadece oyun oynadık diyordu ama sanal sex oyunları, kurlarıymış canım...
Benim ki Allah'ı şahit gösterip Kuran a el başmıştı...
Ayık ol derim!

Sonuç olarak parçalanan bir aile ve psikolojisi iyice bozulan ben kaldık.

Ben şahsen kocana inanmadım ve benim çocukların babasını onda gördüm.

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar.

İ-NAN-MA.......

Sizin esiniz bagimli, kabul edin.. 4 yillik evli bu adam. Yeni evli olsaniz hadi bekarligi atamamis dersin, ki bu da kabul edilemez.. ve buyuk ihtimalle internet ortaminin ilerisinde yaptiklari..

"Yanlislikla indirdim, yanlislikla actim, arkdasimin hesabi bilmem ne" bunlarin hepsi klasik erkek yalani.. arkadasi aratmismis.. adamin tek vakasi bu sanki.. adam meyilli.. karisi da yok, bulmus hazir ortami eskortlara dalmis..

Olay siz de bitiyor.. bu adama iyi bir ders vermedikce sizi daha cok kandirir.. bu haltlari yiyen adamlar her turlu yemini eder, yeminlerine inanirsaniz daha cok kandirilirsiniz.. gidin annenize, bosanicagim biktim deyin.. bir ay surundurun.. pismanliktan rezil olsun.. ama siz hala ben konuyu acarsam beni anneme goturmez diyorsunuz.. ne munasebet ya.. siz gidin evden..

Mrb kızlar 23 yaşında 4 senelik evliyim birtanede 1 yaşında kızım var.evlendiğimden beri eşimi internetteki pis sitelere üyeliğini görüyorum.dün gece rus facebookunu imdirip sildiğini gördüm.kendimde indirip içeriğine baktım hiç bişey söylemeden ona.hiç hoş seylerle karşılaşmadan pislik iğrençlik dolu. İşi gereği daha önceden polonyaya gitmişti ozamanda telnde eskortlara baktığını görmüştüm hatta bi kızla bi sosyal ağdan konuştuğunuda gördüm.bişey yapmadığı üzerine yemin etti sürekli merakmış sadece evi terk edicektim yalvarıp durdurmuştu beni ama sürekli böyle şeylerin karşıma çıkması çok yıprattı beni.nası davranıcağımı bilmiyorum ne yapmalıyım çok çaresizim yardım edin nolur

Ben sizin gibilere şaşıyorum doğrusu.eskortlaea baktığ8nı sosyal ağdan başka hatunlarla yazıştığını gördünüz.bidaha yapmycm diye yemin etti sizde affettiniz gitti öyle mi ? Benim eşim varya sosyal agdan bir kisiyle yazışsın onu anında boşarm.bana vurdu bana bağrdı çoğu kes kalbimi de kırdı.Ama başka kadnlara gelince mesele ona dünyayı dar ederim kıçına tekmeyi yer.biraz gururunuz varsa defolsun gitsin hayatınzdan.bunun adı rezillkten badka bisry degil

Ben sizin gibilere şaşıyorum doğrusu.eskortlaea baktığ8nı sosyal ağdan başka hatunlarla yazıştığını gördünüz.bidaha yapmycm diye yemin etti sizde affettiniz gitti öyle mi ? Benim eşim varya sosyal agdan bir kisiyle yazışsın onu anında boşarm.bana vurdu bana bağrdı çoğu kes kalbimi de kırdı.Ama başka kadnlara gelince mesele ona dünyayı dar ederim kıçına tekmeyi yer.biraz gururunuz varsa defolsun gitsin hayatınzdan.bunun adı rezillkten badka bisry degil
Bence çok büyük konuşmayın bende dayağı kaldıramam bana bi fiske vursun asla durmam.herkesin farklı hayatı ve sabrettiği konuları var ortada günahsız bi çocuk var ve arkanı dönüp kolay kolay gidilmiyor maşesef.bende çok giderim dedim eşime ama çıkıp gitmesi öyle kolay olmuyor malesef

Dün gece konuştuk biraz inan bişey yapmıyorum fabrikadan vaktimde yok zaten görüyosun nasıl çalıştığımı dedi.kayınvalidem aldatılma konusunda eşlerimize yemin vermişti sütümü haram ederim diye.onu söyledi annesi sürekli hatırlatıyomuş oğullarına bu durumu yapamam inan dedi.hergün al telefonumu karıştır bişey bulamazsın diyo sen bu konuya çok taktın herşeyi buna yoruyosun dedi.evdeki karım çok güzel inan ihtiyacımda yok deyip gönlümü aldı şimdilik ama bu konu benim için burda kapanmadı tabiki.laleliye gittiğinde takip ettiricem ve göZetim altında sürekli bir hatası bitiricek artık

İşi yatak boyutuna getirmemiş olması sizi aldatmadığı anlamına gelmiyor ki..
Üstelik tek sefer de yakalanmıyor.. Aklı fikri oralarda!
O çöplüğe postalayın gitsin! Sizi ve çocuğu haketmiyor bu insan!
Önünüze bakarsınız.. Belki düzgün bir insanla yeniden.... Yaşlar bu iflah olmaz adamla geçip gitmemiş olur.

Bende inanmıyorum kızla rusça konuşmuş çünkü ne konuştu anlamadım ama baya uzun konuşmuşlar ten tene değmesede buda aldatmak değilmi.ben bi erkekle öyle intnetten konuşsam dayak yerim lise arkadaşım bile olsa

yazan oldumu bilmiyorum ama konuşmaları kopyalayıp google çeviri ye taşı. o sana söyler ne konuştuklarını..
ayrıca böyle adamları hadım etmeli bence o ne canım eskort falan:KK11:

Dün gece konuştuk biraz inan bişey yapmıyorum fabrikadan vaktimde yok zaten görüyosun nasıl çalıştığımı dedi.kayınvalidem aldatılma konusunda eşlerimize yemin vermişti sütümü haram ederim diye.onu söyledi annesi sürekli hatırlatıyomuş oğullarına bu durumu yapamam inan dedi.hergün al telefonumu karıştır bişey bulamazsın diyo sen bu konuya çok taktın herşeyi buna yoruyosun dedi.evdeki karım çok güzel inan ihtiyacımda yok deyip gönlümü aldı şimdilik ama bu konu benim için burda kapanmadı tabiki.laleliye gittiğinde takip ettiricem ve göZetim altında sürekli bir hatası bitiricek artık

Allah yardımcın olsun. Ama bilmiyorum. Sonuçta aldatmak isteyen adam gözünün içine bakarak yapar yani demin dedikleri gibi yatağa girmeye gerek yok. Konuşması başkasına bakması yeter. Bu adam 4 senedir mi böyle? Telefonumu al karıştır demiş. Başka telefonumu yoktur sanki. İş yerinde vardır belki telefonu. Lale lide vardır. Bu adam o günahsız yavruya babalık etmiyor resmen Son zamanlarda çok duyuyorum böyle durumları rabbil herkesi korusun o ors... lardan

Fotoğrafını çekmedim konuşmaların büyük kavga çıkarmıştım sonunda.biraz zamana ihtiyacım var sanırım gidişatı iyiice değerlendirmeliyim

Ne yazarsak yazalım,bu durumu içinize sindirmenizin bir yolu var mı!?
Sindirilir bir durum değil ki..

Birebir bi kızla konuştuğunu bitek polonyaya gittiğinde görmüştüm badoo diye bi sosyal ağdandı.eskort sitesinide ozaman görmüştüm ama gördükten sonra öfkem mantığımı geçti ve kendimi tatmin edici sorular soramamıştım büyük bi kriz atlatmıştım.kriz büyük olunca bitimi yorucu olmuştu kapanıp kalmıştı.benim bu adamı bırakıp gitmem için yine öyle bişey olması lazım.takip ettiricem çok üstüne düşücem bu sefer mantığım daha önde olucak kanıt alıcamki donuna kadar alabiliyim

Ben degil arkadasim yazdi yalanina hala inanan varmi gercekten, sanki kendine hesap acmak parali. Siz inanmak istediginiz icin inaniyorsunuz ama hersey ortada aslinda. Esini aldatmaktan cekinmeyen haram sütten mi cekinir?

Eşim bana 3 yılda yanlızca bir defa vurdu.onda daa yalvar yakar ayaklarıma kapandı.Ben evi terk ettim bosanma davası açacaktım ağladı karşmda zar zor affettim.ben bunları yasarken bebeğim bir aylıktı.asıl siz büyük konuşmayın.ben dayaği kaldırırım demedim.kaldıramam ! Ama sadakatsizlik aldatma fingirdeşme şerefsizleşme çok ayrı bir konu kusura bakmayn.ne kadar özür dilese de affetmem asla ve asla affetmem.madem çocugunuz var eşiniz olacak kişilik ona göre davransn o zaman.dayağı affedemezsin ama sadakatsizliğe göğüs gerersin öyle mi ? İyi o halde size mutluluklar.

Back