Kız İsteme Kızlar yardım edenin evliliği dört dörtlük geçsin inşallah :)))

canım siz söz yüzüğü ve nişan yüzüğü diye ayrı ayrı almışsınız galiba di mi??? acaba öyle mi yapsam yoksa tek bir yüzük mü kullansak karar veremedim...

ben senin yerinde olsam söz ve nişan yüzügünü ayrı almazdım
hic bir sey tutmasa altın pahalı bu aralar gene 200 300 tutar herhalde
tektaş istiyorum diyorsun o parayı tektaşta kullandırt bence

kızlar ben bu konularda acemiyim... lütfen bilgilendirin beni.......

2 hafta sonra beni istemeye geliyorlar farklı şehirlerde olduğumuz için tanışma isteme ve söz aynı anda olacak (daha önce ben ailesiyle tanışmıştım sevgilim de benim ailemle tanışmıştı annesiyle de annem görmüşlerdi birbirlerini) (biraz karışık oldu ama idare edin heyecandan :3: ) onların bir iki yakını gelecek bizdende dayılarım halalarım büyükler gelecek...:18:

şimdi size bir kaç sorum olacak :17:

1) sözden önce erkekle kız dışarı çıkıp söz yüzüklerini ve elbiseyi beraber almazlar mı?
2)yüzük almaya gidilince tek taşta alınır mı???*
3)sözde kız saçını yaptırmak için kuaföre gitmez mi??
4)makyajımı kendim mi yapıyım kuaför mü yapsın ???
5) tek bir yüzük mü alalım yoksa söz,nişan yüzüğü falan diye ayrı ayrı mı alalım?

offffffffffffff kafam çok karışık :5:

canım bende senın gıbıyım
benım aılemle onun aılesıde uzaktalar
daha evlenmeye karar vermedık ama
karar verseydık nasıl olurdu dıe bende aklıma gelen cevapları yazacagım

1 -yuzuklerı kendımız alırdık sana sımdılık tektas onada ınce bı yuzuk yeterlı bence , nısanda ıkınızde alyans secersınız
elbıseyı ben kendım alacagım, eger sende sana elbıseyı bız alalım demezlerse aldırmaya calısma bence
ne sevgılıme ne kayınvalıde hanıma laf dusurmek ıstemyıorum, herkes elı bol olamıyor, sımdı tutup bız boyle bırsey bılmıyoruz felan dıye ortaya cıkarlarsa herseyden hevesım kacar

2- tek tası 1.cevabımda soylemıstım

3 -sacın yapılsın ama abartı olmasın, makyajınıda guzel ve yasına uygun yapacak bırıne yaptırmaya calıs bence once kuaforde denettır guzel yapamazsa, ykm tekınacar gıbı yerlerde calısanlarda yapıyor onlar daha guzel yaparlar hem onlara yaptır

4 -bence tek tasını sozde tak, alyansınıda nısanda takarsınız

Back