Kız İsteme Kızlar yardım edenin evliliği dört dörtlük geçsin inşallah :)))

cansubeauty canım çok sağol beğendiğimiz modeller olursa buraya koyup da birbirimize gösterebiliriz..:16:

patlakmısır canım teşekkür ederim... sevgilimin babası 1 gün kalabiliriz demiş ama ben daha babama söylemedim o kabul eder mi bilmiyorum :5: annem kalsınlar dedi sanki bana da çok uygun bir durum gibi gelmedi ama ne yapalım kalmayın denir mi :5:

cansubeauty canım çok sağol beğendiğimiz modeller olursa buraya koyup da birbirimize gösterebiliriz..:16:

patlakmısır canım teşekkür ederim... sevgilimin babası 1 gün kalabiliriz demiş ama ben daha babama söylemedim o kabul eder mi bilmiyorum :5: annem kalsınlar dedi sanki bana da çok uygun bir durum gibi gelmedi ama ne yapalım kalmayın denir mi :5:

bir kac tane beyendigimi linkini ekliyorum..,

http://img440.imageshack.us/img440/8504/tepsi.jpg

ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - sonnisantepsisiwn9.jpg

http://img297.yukle.tc/images/8002s6300830vh9.jpg

http://www.bayansitesi.net/wp-content/uploads/nisan-yuzugu-tepsisi3.jpg

http://img290.yukle.tc/images/749nisan_tepsisi_1242242592.jpg

http://img03.blogcu.com/images/y/a/k/yakamozceyiz/pict1055_1248617176.jpg

http://www.bayansitesi.net/wp-content/uploads/nisan-yuzugu-tepsisi4.jpg

canim hepsi birbirinden güzel ama tabiki süslemeside biraz zor.., beyendigin bitanesi varsa ona göre bakip malzemeleri secip bakarak süsliyebilirsin ben öyle yapmayi düsünüyorum.., bakalim artik :) hepsi cok güzel insallah biraz fikir verebilmisimdir :) :16:

1) beraber alabilirsiniz ama eğerki gelemiyor denkleştiremiyorsanız sen kıyafetini beğen o alsın alyansınıza da beraberce bakın.
2) sizde kalmalarına ailen izin vermez sanırım uygunda olmaz daha sözlüsünüz ama kalsa da bişey olmaz
3) kıyafetine göre bi model yaptırmaya elbette gidebilirsin

öncelikle simdiden hayirli olsun hersey gönlünüzce olsun...evet söz yüzüklerini kendiniz damatla beraber sececeksiniz sonucta bu öyle siradan bir sey degil söz yüzügü yani ikiniz sececeksiniz ama alisverise ailelerle mi cikarsiniz orasini bilemem yani tercih meselesi...ikincisi sözde bazilari sacini yaptirip bazilari yaptirmiyor ama sonucta özel bir gün ama istemede olacagi icin cok abartilmayacak sade bir model yaptirabilir yani mesela topuz yaptirmak yerine saclar acik birakilarak bi model tercih edilebilir...ücüncüsü eger misafirleriniz uzaktan geliyorsa ki öyleymis ve sizin oturdugunuz sehirde kalacak kimseleri yoksa mecbur sizde kalmalari lazim ki eger siz evinize davet etmezseniz karsi taraf aaa bak biz taaa nerden geldik ama evlerinde agirlamadilar gibisinden düsüncelere kapilabilirler...HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN !

bu arada onlarin sizin evinizde kalma konusuna gelince babaniz bu duruma ne der bilemiyorum ama taaa baska sehirden geliyorlar otelde kalacak halleri yok ya siz evinizi acin herkesi güzelce agirlayin derim tabi tercih sizin

[QUOTE
1) sözden önce erkekle kız dışarı çıkıp söz yüzüklerini ve elbiseyi beraber almazlar mı?
2)erkek evinin böyle bi durumda bizde 1 gün kalmaları uygun olur mu? uzaktan geliyorlar çünkü?
3)sözde kız saçını yaptırmak için kuaföre gitmez mi??

offffffffffffff kafam çok karışık :5:
[/QUOTE]

1. evt tabi ki beraber alırlar yani bole bi sart yok tabi ki ama sen her anını kendin icinde olarak yasarsan icinde kalmaz sonradan. biz yuzuklerimizi esimle birlikte begenmistik onceden almıstık.
benim de esimin ailesi farklı bi sehirde oturuodu mesela sabah erkenden gelmislerdi o gun sabahtan alısverise cıkmıstık elbise vesaire icin zaten kayınvaldem biz cok gezince yorulup siz devam edin gerisine demisti biz esimle basbasa kalmıstık:9: eger o gun kalmalari icin musait yeriniz yoksa olabilir belki kalabalık gelirler falan siz de sabah erkenden alısveris isini yapıp oleden sonrani kendi bakımına ayırabilirsin mesela:12:

2. bence kalmalarında bi mahsur yok ama dediim gbi kalabalık gelebilirler musait yeriniz olmayabilir, boyle bi durumda sabah erkenden gelip olelikle islerinizi de halledebilirsiniz

3. sacını yaptırmak sana ve ortamına kalmıs bısey tatlım, daha sade aile arasında biseyse eger arkadasın dedii gbi fon ya da masa tarzı biseyler hos durabilir:12:

4. Mutluluklar simdiden:29:

Canım bırıncı sorunun cevabı kız ve erkek cıkar ısterlerse yanında aılelerde bulunur ama artıkm bu gelenek kalmadı sız kendınız yapıcaksınız sozlunle onun yuzugunu sen senınkını o alıcak sana kıyafet ıc camasırı felan alıcaklar tabı :)2.sorunun cevabı ıse artık bı alıe olucaksın aılen makul goruyorsa neden olmasın...ayıp felan olmaz baskalarının dusuncesıne bakma zaten ınsanlar dısardamı kalıcak 3.sorunun cevabı ıse tabıkı gıder senın ozel bır gunun bu :)ınsallah cok guzel gecer cok mutlu olursun senın duanı cok begendım ınsallah bende mutlu olurum............

Canım benimde uzaktan nişanlım

1)söz ve isteme aynı gün olucak dedin daha önce alırsanız biraz emri vaki olmazmı öyle gibi geldi bana,bizimde aynı gün oldu öğle oldu istemem verildikten sonra gittik aldık ama biz yüzükleri 1 hafta sonra nişanda taktık o gün sadece mendil verdik..ama karşılıklı anlaşmayada bağlı,ben öyle düşündüm...
2)ailenle vermen gereken bi karar canım onlar nasıl uygun görürse karşılıklı konuşurlar muhakkak
3)yaptır tabiki sen 1 defa yaşayacaksın bu güzel günü ,ben kabarık fön çektirmiştim güzel bi elbise ve hafif biş makyaj yapmıştım senin en doğal hakkın bu :)

cansubeauty hepsi birbirinden güzel canım ellerine sağlık eklediğin için :21: ben en çok beyaz tüllü olanları seviyorum :9:

speedy-gonzales çok teşekkürler cevabın için canım... :8:

burhaninaysesi çok teşekkürler canım benim güzel dileklerin için.. annemler kalmalarına olumlu cevap verdiler kalacaklar bir gün inşallah :16:

ayshaa canım sana da çok teşekkür ederim çok tatlı açıklamalar yapmışsın...:16:

giz09 canım çok teşekkür ederim yorumun için :16:

kızlar bir şey daha soracağım yüzük almaya gittiğimizde tek taş da alır mıyız ki :17: alınır mı yani ben çok istiyorum da :21:

1) sözden önce erkekle kız dışarı çıkıp söz yüzüklerini ve elbiseyi beraber almazlar mı?
evet biz bu şekilde yapmştık yüzüklerimizi beraber almştık elbiseyi almaya giderken görümcemde gelmştii ıykk :)
2)yüzük almaya gidilince tek taşta alınır mı???*
nişanlım sevgiliyken almştı bana ama bitanede söz yüzüğü alırken aldrmıştım aç gözlülüğümden :)

gider canım ben gittim nişanlım verdi parasını ama sizde nasıldır bılmıorum
4)makyajımı kendim mi yapıyım kuaför mü yapsın ???
hayır tabikii kuaför yapsın saçınıda yaptır ve nişanlın gelncede gidip fotograf çektirinnn canım şimdiden hyrlısı olsunn ;)

sea canım çok teşekkürler:16: bazı kuaförler makyajı güzel yapamıyorlar o yüzden kendim mi yapsam hafif bişey dedim :18:
söz yüzüğünü alırken tek taş da istiyorum ya acaba nasıl desem istediğimi :17:

Benimkiler de farklı şehirlerden geldiklerinden isteme söz bir arada oldu

ben kendim gidip aldım
nisan elbisemi de gidip kendim almıstım onlara hic sormadım
parasını da kendim ödedim

2)yüzük almaya gidilince tek taşta alınır mı???*

valla bizde sözde esim yüzük takmadı
2 hafta sonra nisanımız vardı onun icin daha sonra gidip alyans aldık
bana sözde incecik bir tamtur takıldı
tek taş da bir gün önce adet yerini bulsun seklinde evlenme teklif etmisti o zaman vermisti
ama begenmedigim icin degistirttim
cok da iyi olmadı aslında yeni aldıklarını nisan takısından saydılar
nisanda da o yüzükle beraber bir kolye ucu taktılar
ben fön cektirdim parasını kendim ödedim
ama ben nisanda da kendim ödedim :)
ben böyle aman ayıp olmasın diye her seyi kendim ödedikce umursamamaya basladılar sanırım cok da iyi olmuyor galiba
4)makyajımı kendim mi yapıyım kuaför mü yapsın ???

becerebiliyorsan kendin yapabilirsin
ben beceremedigimden kuaföre yaptırdım

Son düzenleme:
34moni53 canım çok teşekkür ederim özenerek yazmışsın :29: bende elbisemi kendim aldım :16: ama şu tek taş işini çok merak ediyorum acaba desem mi istiyorum diye ayıp mı olur :17:

cansubeauty hepsi birbirinden güzel canım ellerine sağlık eklediğin için :21: ben en çok beyaz tüllü olanları seviyorum :9:

speedy-gonzales çok teşekkürler cevabın için canım... :8:

burhaninaysesi çok teşekkürler canım benim güzel dileklerin için.. annemler kalmalarına olumlu cevap verdiler kalacaklar bir gün inşallah :16:

ayshaa canım sana da çok teşekkür ederim çok tatlı açıklamalar yapmışsın...:16:

giz09 canım çok teşekkür ederim yorumun için :16:

kızlar bir şey daha soracağım yüzük almaya gittiğimizde tek taş da alır mıyız ki :17: alınır mı yani ben çok istiyorum da :21:

rica ederim canim:)...

Bir kilim yeter sevgilim der gibi di mi :90:

benim aklıma bişey daha düştü kızlar :26: söz yüzüğü nişan yüzüğü vs diye ayırmak yerine tek yüzük alıp hepsinin yerine kullansak olmuyo mu :26: sanki sevgilim olumlu bakmıyo gibi geldi de :26:

beraber çıkılır tektaş illa nişanda değil düğüne yakında alına bilir. makyajını kuaföre yaptır hiç kendin stres yapma

çok teşekkür ederim canım inşallah güzel yapar gittiğim kuaför.. yoksa iyice stres olurum :)

Bir kilim yeter sevgilim der gibi di mi :90:

benim aklıma bişey daha düştü kızlar :26: söz yüzüğü nişan yüzüğü vs diye ayırmak yerine tek yüzük alıp hepsinin yerine kullansak olmuyo mu :26: sanki sevgilim olumlu bakmıyo gibi geldi de :26:

söz yüzğünü biz çiftini 250 ye mi ne aldık
incecik bişi zaten
nişanda da aldığımız çifti 900-1000 arası bişeydi
niye olumlu bakmıyomuş pskolojik baskı yap :9:
size kalmış aranızda anlaştıktan sonra sorun yok
bizim kuyumcu nişan yüzüklerimizi alırken düğüne yakın getirin bi parlatalım bakım yapalım demişti
sizde güzel bi yüzük alıp sonra onu nişanda da kullanabilirsiniz bi bakıma verirsiniz
ama inan söz yüzükleri okadar pahalı değil
hem nişanda kızınkini erkek alır yüzğünü erkeğinkini kız alır
korkmasın çok masraf yok

Son düzenleme:
canım siz söz yüzüğü ve nişan yüzüğü diye ayrı ayrı almışsınız galiba di mi??? acaba öyle mi yapsam yoksa tek bir yüzük mü kullansak karar veremedim...

Back