Kızlar,yalvarıyorum okumadan geçmeyin...

Rabbim tez zamanda şifa versin Muhammed Arasa,ve sana da güç kuvvet versin canım. En kısa zamanda evinize gelir inş yavrun sağlıklı sıhhatli.

resmen ağlattın beni
içim acıdı söylicek kelime bulamıyorumm inan dualarım senin rabbimm yanında olsun meleğimizin rabbimm sana bağışlasın muhammed arasımıza şafi ismiyle muamele etsin inşallah bir an önce iyleşsin rabbim güç versin sanada

canım hiç üzülme..benim yeğenimde aynı seninki gibi bi doğdu..herşey normaldi..ama akciğerin gelişmediğini farkettiler bi süre sonra..

1 hafta yeni doğan yoğunbakımda kaldı.tedavi oldu filan ..şimdi herşey düzeldi şükür.1,5 yaşında :)
sen sütünü sağ götür versinler ..bunu ihmal etme çok üzülüp sütünü de kaçırma..

Allah'a emanet yavrun,yavrularımız.....

bişey sorucam neden 38. haftada sezeryanla aldılar?
erken değil mi?
riski mi vardı?
belkide daha erkendi
üzülme canım baksana daha gününü doldurmamış normaldir belkide...
işte biz karışıyoruz Allahın işine sezeryanla filan ... kolay diyee.
sezeryana karşı değilim ama en azından anne sancılanan kadar beklemek gerekir diye düşünüyorum...:26:

Muhammed Aras yavrum benim.. Allah seni annene babana bağıslasın.. Sağlığına en kısa zamanda kavuş annenin sıcak kollarında uyu.Allahım seni korusun..

Allah tez zamanda şifasını versin Muhammed Aras bebeğin. Size de güç ve sabır versin. Çabucak kavuşursunuz inşallah.

Canım doktorumuza göre 40 haftasını geçmişti,bizde bekleyelimdedik beklemeye gerek yok benim burda gördüğüm hafta önemli dedi,bizde tamam dedik,her şeyi iyi,kilosu 3.750,maşallah oğluma.Bize göre de erken aldı.Bebek publis kemiğine girmemiş,normal doğum yapamazsın dedi,o yüzden sezeryan oldu.Bende seaeryana karşı değildim 5 gün öncesine kadar ama dediğin gibi Allah ın işine karışmamak lazım,belki normal doğsa böyle olmazdı meleğim,hayırlısı.Sen duanı esirgeme oğlumdan teyzesi.

allahım muhammed arasımızı ailesine bağışlasın dularımız seninle canım benim kızım 26 haftalık 780 gr doğdu 75 gün küvözde kaldı hergün öldüm öldüm dirildim 75 gün sonunda mucize bebeğim bizimleydi hiç merak etme bebeğin en kısa zamanda yanında olacaktır bak bir sürü dua eden teyzeleri var allaha emanet olun

selam ayazakasya yazını okumadan geçemedim. şuan hemen dua ettim Rabbim tez vakite şifasını verir ve evinize dönersiniz.Ben de tüp bebek tedavizisi görüyorum şuan anne değilim ama seni anlayabiliyorum üzülme güçlü ol.

Canım sağol,moral verdin Allah razı olsun,sütümü sağıyorum babası her gün götürüyor,veriyorlar oğluma,yeterki iyileşsin küçük meleğim de isterse 1 ay kalsın orda,doktorları,hemşireleri çok iyi bakıyorlar yavruma.Sen duanı eksik etme yavrumdan teyzesi.Allah herkesin yavrusunu korusun,annesine babasına bağışlasın.

Sağol canım,Allah razı olsun hepinizden.

cnm çok duygulandım...çünkü bende bebeğimi kucağıma almaya bekliyorum allahın izniyle...hiç üzülme cnm bak bebeğinin sana ihtiyacı var..düzelir hiç merak etme bu sorunu yaşayan çok bebek oluyor...dualarım seninle ve bebeğinle...allaha emanet olun

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım,Allah senin bebeğine ve tüm bebeklere sağlık versin inşallah içinde benim yavruma da.

Yavruma dua eden herkesden Allah razı olsun,Allah'ım sizin yavrularınızı da size bağışlasın.Tüm bebeklere içinde benim meleğime de sağlık versin inşallah.

Allah acil şifalar versin Merhametlilerin En Merhametlisi gözyaşlarınızı dindirsin tez zamanda yavrunuza kavuştursun inşallah...

Hiç kötü düşünme canım benim oğlumda doğdu doğduğu gün sürekli böyle midesi bulanır gibi yapıyordu ağzını ben farkettim bunu ve sürekli izledim hemşireyede söyledim orda hortum soktular bişey yok dediler ben bütün gece gözümü kırpmadan izledim küçük bebeğimi ve hastaneden çıkıp eve gittik yıkadık üstnü giydirdikten sonra bir kustu oğlum tabi ben çıldırmış vaziyette hastaneye yetiştirdik oğlum anne karnında fazla kaldığı için içinde bulunduğu sıvıyı yutmuştu ve durumu iyi değildi ve ben minicik bebeğimi canımın yarısını o hastanede bırakıp eve gelmiştim bu his çok kötü oluyor zaten o yüzden seni çok iyi anlıyorum 1 hafta kaldı yoğun bakımda orada harika ilgileniyorlar gerçekten hemşireler kendi bebekleri gibi ilgileniyorlar ve şimdi oğlum 2 yaşına girecek hiç merak etme Muhammed Arası sağlıkla alacaksın tekrar kucağına üzülme canım Rabim acil şifalar versin inşallah bir an önce kavuşursun kuzucuğuna sen kendinede dikkat et çok üzülürsen sütün kesilir ozaman bebişi nasıl doyuracaksın ?

Canım sakın umutsuzluga kapılma bende aynı seyleri yasadım

Oglum 18 gun kuvozde kaldı, akcigerlerinden biri sonuktu ve kesik kesik nefes alıyordu.

Allahıma sukurler olsun duzeldi ve su anda 15 aylık ve hiçbir sorunu yok sukurler olsun..

cok acı bir devre insan aglamaktan dua etmekten baska yapacak bişi bulamıyor.

sana tek tavsiyem sutunu sag ve kacmasına izin verme. Sutune cok ihtiyacı olacak bebeginin..

Allah yardımcınız olsun

İSMİYLE YAŞASIN MUHAMMET BEBEK.....İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN BEBEĞİNE ...RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN...SEVİNCİ MUTLULUĞU ÇOOK BÜYÜK...

İSMİYLE YAŞASIN MUHAMMET BEBEK.....İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUN BEBEĞİNE ...RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN...SEVİNCİ MUTLULUĞU ÇOOK BÜYÜK...

ne güzel yazmışsın arkadaşım.inşallah enkısa sürede iyileşir yavrunuz,dualarımız onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…