Kızlar,yalvarıyorum okumadan geçmeyin...

rabbim oğlunu sana kavuştursun onu sabağışlasın inşallah .allah sana sabır versin..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım anca gördm ben yazını yüce Allah (cc) Muhammed Aras a acil şifalar versin Rabbim onu ve tüm bebekleri korusun ona inanarak dua edersen o senin duanı yabana atmaz o ki kendisine açılan elleri asla geri çevirmez Rabbim ona sağlık sıhhat versin sana ve hiç bi anneye evlat acısı göstermesin amin...

canım ya okuyunca gözlerim doldu. ben de ağustos'ta doğum yaptım. eminim çok zor bir durum. Rabbim tez zamanda bebeğine şifa versin. inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alır doya doya koklarsın.

Henüz anne olmadım rabbim banada nasip eder inşallah,bebeğin için dua ettim bende.Her ne kadar üzülmeyin desemde üzüleceksinizdir mutlaka biliyorum ama sabırlı olun mutlaka çaresi vardır en kısa sürede iyileşir inşallah.Daha taze bir bebek o iyileşmesi kolay olucaktır diye düşünüyorum canınızı sıkmamaya çalışın...

Allah acil şifalar versin tez vakitte sağlıklı bir şekilde kucağına almayı koklamayı nasip etsin.

canım allah yavruna sağlık uzun ömür versin inşallah.en kısa zamanda iyileşirde kucağında UYUR İNŞALLAH.TÜM DUALARIM SENİNLE VE OĞLUNLA

Merhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı uzayan entübasyon durumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin tecrübenize ihtiyacım var entübeden çıkabilirmi bu kadar uzamş olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…