- 17 Haziran 2010
- 264
- 77
-
- Konu Sahibi ayazakasya
dualrimiz seninle canim insallah hersey gonlunce olur..
Allah şifa versin inş bebeğiniz biran önce sağlığına kavuşur dualarım sizinle...Bu kadarıyla geçmiş olsun.
Rabbim kabul etsin ettim dua ismen canimmm acil şifalar insaallah...
Sende dua et bize kızımı bekliyoruz her an gelebilir hastaneden yeni geldik
Çok kasilma var erken daha diye tedirginim Rabbim yardımcısı olsun hepimizin ...
Geçmiş olsun canım.....
Dualarım Muhammet Aras'la...Rabbim tüm dua edip;iyilikler dileyenlerin tüm dualarını kabul etsin....
Yavrun iyi olacak;göreceksin Allahın izniyle....Nice mürvetlerini gör inşallah...Hayırlı evlad olsun.Amin...
Canım bende dua ettim Muhammet Aras için. Sağlıkla yanınıza glcek inşallah. Sabırlı ol lütfen..
canım inş. oğluşun kısa zamanda iyileşir.. Allah sizi birbirinize bağışlasın...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Ben de dua ettim küçük adama...Rabbim inşallah şafi ismi hürmetine şifalar versin.Hem ne güzel ismi var,Peygamber Efendimiz(s.a.v)in ismi...Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin.Ben de Agustos annesiyim...2,5 aylık minik,dünya güzeli bi kızım var.Sadece 1 gun yoğun bakımda kaldı,öldüm öldüm dirildim,sizi çok iyi anlıyorum.Muhammed Aras bi an önce evine,anne ve babasının kollarına dönsün inşallah..
Allah yardimcin olsun insallah en kisa zamanda allahin izni ile evinize gelecektir..Rabbim hepimize saglik sihhatli akilli fikirli topluma anasina babasina yardimci cocuklar nasip ya rabbim..
Hz Muhammed (SAV) efendimizin nuru, tum peygamberlerin ve evliyalarin hikmeti,Şeyh Yusuf El Hekim mubaregin dokunusu ile sen Muhammed
Aras bebegin iyilesmesine yardim et ya rabbim...
Allah şifalar versin dualarımız sizinle..
allahim sen yardim et kucuk bebege ,dua edecegim bebegin i in canim alah sifa versin..