Oğlum RDS li doğdu

Allah Muhammed Aras'a şifalar versin, tüm sıkıntıları uçup gitsin inşallah. Annesi oğluşun çok iyi olacak inşallah, dualarım onunla.

Ekim annesiyim bende sizler gibi.20 Ekimde doğum yaptım,çok güzel bir oğlum oldu çok şükür,insan bakmaya kıyamıyor.AMA OĞLUMUN RDS DENEN BİR HASTALIĞI ÇIKTI.YANİ AKCİĞERLERİ TAM AÇILMAMIŞ.NORMALDE PREMATÜRE BEBEKLERDE OLURMUŞ.BENİM YAVRUM 38.HAFTASINDA SEZARYANLA DOĞDU.Şimdi küvözde küçücük meleğim,oksijen makinesine bağlıyorlar rahat nefes alsın diye.
Sizde annesiniz,anne adayısınız,insan doğmayınca tam bilmiyor ama Allah ın insana verdiği mükemmel bir duygu.Şu an ciğerim yanıyor.YALVARIYORUM SİZE OĞLUMA DUA EDİN,EN AZINDAN BİR DEFA ŞU YAZIYI OKUYUNCA DUA EDİN MELEĞİME.MUHAMMED ARAS KOYDUM YAVRUMUN ADINI.LÜTFEN BİR KERECİK ADIYLA DUA EDİN OĞLUMA,EN KISA ZAMANDA EVİMİZE,YUVAMIZA GELSİN,HAZIR BEKLEYEN YATAĞINA YATSIN.LÜTFEN ARKADAŞLAR,LÜTFEN...

canım geçmiş olsun RABBİM TEZ ZAMNDA ACİL ŞİFALAR VERSİN MİNİK EVLADINA,ona bol bol şifa sana da sabır dayanma gücü,diliyorum,bu bi imtihan,inşallah kısa zamanda senın lehıne sonuçlanan bı ımtıhan olsun,şu mübarek günler hürmetine Rabbim dualrına hemncecık cewap wersin arkadsım,Muhammedıne Efendimizn adaşına yıne PEYGAMBERIMIZIN HATRINA ALLAH UZUN SAGLIKLI ÖMÜRLER VERSİN

allahım muhammet aras a güç ver onu ailesine annesine bağışla

Muhammed Arasın'ın son durumu hakkında bilgisi olan var mı ?

Çok merak ettim yazılanları okuyunca.
Editörler, yada bilgisi olanlar varsa yazsın da rahatlayalım, belirsiz bir şekilde kalmış konu.

İnşallah her şey yolundadır, güzel haberler alırız.
Forum yetkilileri anneye mesaj atsa da öğrensek sonucu.

Son düzenleme:
iki buçuk yıl önce biz de Muhammed Hakan ımla aynı durumdaydık çok şükür ki geride kaldı. Allah Muhammed Aras a da acil şifalar versin. Sen kendini asla karamsarlığa teslim etme çünkü oğlunun sana ve anne sütüne ihtiyacı var. Bu günlerin geride kaldığını göreceksin inşallah. Rabbim tüm melekleri annelerine bağışlasın. Dualarım sizinle...
Merhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı 😔 uzayan entübasyon durumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu 😔🙏 kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin😔😔 tecrübenize ihtiyacım var 😔😔entübeden çıkabilirmi bu kadar uzamş olmasına rağmen

X