- Konu Sahibi ayazakasya
rabbim oğlunu sana kavuştursun onu sabağışlasın inşallah .allah sana sabır versin..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 38+4 doğum yaptım enfeksiyondan yoğunbakıma aldılar 36. Gün bi entübe bi extübe oluyor çorlu reyap hastanesindeydi 20 gün kaldı orada şimdi 10 gündür acıbadrm atakent hastanesinde bir türlü extübe olamıyor böyle durumlarla çok sık karşılaşıyormusunuz düzelirmi sizce doktor tolere etmesi lazım diyor ama 16 20 saat anca tolere edebildi son 2 seferdir çorludaki hastanede çok bakımsızdı uzayan entübasyon durumu var acaba normalmi olabiliyırmu yani 33 gün oldu kas hastalığı olabilir diyolar sizde böle birşey oldumu lütfen yardım edin tecrübenize ihtiyacım var entübeden çıkabilirmi bu kadar uzamş olmasına rağmenCanım sakın umutsuzluga kapılma bende aynı seyleri yasadım
Oglum 18 gun kuvozde kaldı, akcigerlerinden biri sonuktu ve kesik kesik nefes alıyordu.
Allahıma sukurler olsun duzeldi ve su anda 15 aylık ve hiçbir sorunu yok sukurler olsun..
cok acı bir devre insan aglamaktan dua etmekten baska yapacak bişi bulamıyor.
sana tek tavsiyem sutunu sag ve kacmasına izin verme. Sutune cok ihtiyacı olacak bebeginin..
Allah yardımcınız olsun