- 17 Haziran 2010
- 264
- 77
- Konu Sahibi ayazakasya
Hiç kötü düşünme canım benim oğlumda doğdu doğduğu gün sürekli böyle midesi bulanır gibi yapıyordu ağzını ben farkettim bunu ve sürekli izledim hemşireyede söyledim orda hortum soktular bişey yok dediler ben bütün gece gözümü kırpmadan izledim küçük bebeğimi ve hastaneden çıkıp eve gittik yıkadık üstnü giydirdikten sonra bir kustu oğlum tabi ben çıldırmış vaziyette hastaneye yetiştirdik oğlum anne karnında fazla kaldığı için içinde bulunduğu sıvıyı yutmuştu ve durumu iyi değildi ve ben minicik bebeğimi canımın yarısını o hastanede bırakıp eve gelmiştim bu his çok kötü oluyor zaten o yüzden seni çok iyi anlıyorum 1 hafta kaldı yoğun bakımda orada harika ilgileniyorlar gerçekten hemşireler kendi bebekleri gibi ilgileniyorlar ve şimdi oğlum 2 yaşına girecek hiç merak etme Muhammed Arası sağlıkla alacaksın tekrar kucağına üzülme canım Rabim acil şifalar versin inşallah bir an önce kavuşursun kuzucuğuna sen kendinede dikkat et çok üzülürsen sütün kesilir ozaman bebişi nasıl doyuracaksın ?
Sağol canım,Allah razı olsun,biliyorum beni çok iyi anlıyorsun,dualarımı esirgeme yavrumdan teyzesi,Allah'ım senin yavrunu da size bağışlasın.