Kızlar,yalvarıyorum okumadan geçmeyin...

Sağol canım,Allah razı olsun,biliyorum beni çok iyi anlıyorsun,dualarımı esirgeme yavrumdan teyzesi,Allah'ım senin yavrunu da size bağışlasın.

Canım durumunuz ne kadar da bizimkine benziyor,eminim sende benim yaşadıklarımı yaşadın.Benim bebeğimde solunum cihazından ayrılınca kesik kesik nefes alıyor.Zaten onun o hali gözümün önünden hiç gitmiyor.Çıldıracak gibi oluyorum.Sütümü sağıyorum,inşallah bu kadar üzüntüye kaçmaz.Ayrıca teşekkür ederim,Allah razı olsun.

Canım bebeğimde 35+3 günlük doğdu ve bir gece kaldı oksijen verildi. Seni çok iyi anlıyorum allahım kuzucuğuna güç kuvvet versin bizim evimize gelmemiz 1 haftayı bulmuştu sarılık filan derken... İnşallah tez zamanda yatağında uyuduğunu görürsün. Dualarım seninle

Sağol canım,Allah razı olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun,ilk sayfayı okudum dua eddiğimi bil canım,inş. bebeğinizi sağlıklı bir şekilde evinize götürürsünüz.

üzülme benim kardeşimde öyleydi doğduğunda. şimdi iyileşti 19 yaşında yakışıklı bi delikanlı oldu. sadece 16 yaşındayken bi amaliyat geçirdi başka bişeyi yok.

çok geçmiş olsunn Allah seni yavruna kavuştursun tez zamanda inşallah. meleğin inşallah çabucak dönsün evine canım.

cnm cok geçmiş olsun dualarımız seninle benimde ıkı evladım var onlara bişey olsa neler hisseder bi anne cok ıyı bılıyorum kısmetse aralıkta 3.bebeğim olacak rabbim evladını sana bağışlasın inş iyileşip evine cıkıp bugunlerı geride bırakıcaksınız cnm moralını yuksek tut

geçmiş olsun canım Rabbim oğlunu sana bağışlasın Peygamber Efendimiz (s.a.v) in hürmeti için inşallah bebeğin evine sağsağlim gelsin.

Rabbim acil şifalar versin Muhammed bebeğe,adıyla yaşasın inş. Peygamber Efendimizin şefaati üzerine olsun,inş. hiçbişeyi kalmayacak Allhn izniyle

allah muhammed aras'a sifa, size de sabir versin, bu zor gunleri bir an once atlatin insallah.. biz de cok zor gunler gecirdik, sizi anliyorum..
rabbim yardimciniz olsun.

Rabbim Muhammed Aras'a acil şifalar versin en kısa sürede sağlığına kavuşup evine yuvasına dönsün inşallah.. Hamile bayanların duası çabuk kabul olurmus diye duymustum bende hamileyim dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun..

Allah razı olsun canım,sağol.Bende duymuştum aynı şeyi,oğluma dua ettiğin için teşekkür ederim,Allah'ım sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

İnşallah yavrunuz en kısa zamanda bu savaşı kazanır ve kucağınızda olur..bebekler böyle durumlarda bizlerden çok daha dayanıklı oluyorlar..dualarım sizinle..

rabbim önce sana sonra elini açıp yavrusu için dua eden bütün analara sabır versin inşallah oğlun kucağına gelecek iyi düşün iyi olsun acil şifalar diliyorum...

Canim benim insallah bebegin biran one sagligina kavussun sende saglik ve mutlulukla yavrunu evine gotur.Allahim cuma gunu yuzu suyu hurmetine dualarini ve dualarimizi kabul etsin insallah

rabbim oğlunu sana kavuştursun onu sabağışlasın inşallah .allah sana sabır versin..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…