- 17 Haziran 2010
- 264
- 77
-
- Konu Sahibi ayazakasya
Hiç kötü düşünme canım benim oğlumda doğdu doğduğu gün sürekli böyle midesi bulanır gibi yapıyordu ağzını ben farkettim bunu ve sürekli izledim hemşireyede söyledim orda hortum soktular bişey yok dediler ben bütün gece gözümü kırpmadan izledim küçük bebeğimi ve hastaneden çıkıp eve gittik yıkadık üstnü giydirdikten sonra bir kustu oğlum tabi ben çıldırmış vaziyette hastaneye yetiştirdik oğlum anne karnında fazla kaldığı için içinde bulunduğu sıvıyı yutmuştu ve durumu iyi değildi ve ben minicik bebeğimi canımın yarısını o hastanede bırakıp eve gelmiştim bu his çok kötü oluyor zaten o yüzden seni çok iyi anlıyorum 1 hafta kaldı yoğun bakımda orada harika ilgileniyorlar gerçekten hemşireler kendi bebekleri gibi ilgileniyorlar ve şimdi oğlum 2 yaşına girecek hiç merak etme Muhammed Arasısağlıkla alacaksın tekrar kucağına üzülme canım Rabim acil şifalar versin inşallah bir an önce kavuşursun kuzucuğuna sen kendinede dikkat et çok üzülürsen sütün kesilir ozaman bebişi nasıl doyuracaksın ?
Canım sakın umutsuzluga kapılma bende aynı seyleri yasadım
Oglum 18 gun kuvozde kaldı, akcigerlerinden biri sonuktu ve kesik kesik nefes alıyordu.
Allahıma sukurler olsun duzeldi ve su anda 15 aylık ve hiçbir sorunu yok sukurler olsun..
cok acı bir devre insan aglamaktan dua etmekten baska yapacak bişi bulamıyor.
sana tek tavsiyem sutunu sag ve kacmasına izin verme. Sutune cok ihtiyacı olacak bebeginin..
Allah yardımcınız olsun
Canım bebeğimde 35+3 günlük doğdu ve bir gece kaldı oksijen verildi. Seni çok iyi anlıyorum allahım kuzucuğuna güç kuvvet versin bizim evimize gelmemiz 1 haftayı bulmuştu sarılık filan derken... İnşallah tez zamanda yatağında uyuduğunu görürsün. Dualarım seninle
allah muhammed aras'a sifa, size de sabir versin, bu zor gunleri bir an once atlatin insallah.. biz de cok zor gunler gecirdik, sizi anliyorum..
rabbim yardimciniz olsun.
Rabbim Muhammed Aras'a acil şifalar versin en kısa sürede sağlığına kavuşup evine yuvasına dönsün inşallah.. Hamile bayanların duası çabuk kabul olurmus diye duymustum bende hamileyim dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun..