E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
bence bekle yaa 1-2 gün daha geçsin yerleşme kanamasıysa zaten anlarsın...hem daha bebek yeni yerleşdiğse hcg değeri daha 15 falandır...erken yani idrarda yapsanda çıkmaz daha ama kan yaparsan çıkabilir....
ama bekle ..ağır iş yapma kendini koru ...
Canım bir yandan test yapmak istiyorum ,bir yandan yakınlarım bekle bakalım acele etme diyorlar test için 1-2 gün daha beklemek gerek adeti dediler .Bakalım hayırlısı artık
Allahım bebek yoksa inşallah olayım :a015:
Cnm adet tarihin neydi gününü 2 3 gün geçtiyse zaten teste cıkar yerleşme kanaması varken bende günümde yaptığımda çıkmıştı idrar testinde böle sıkıntı yapacağına test yap rahatla yoksada demekki mevsimsel az kanama oldum dersin ben hep az kanama oluyom önceden böle değildim cnm
Canım 3 gün geçti çıkar aslında sonuç beklememın anlamı yok strese giriyorum :sm_confused:
Canım 3 gün geçti çıkar aslında sonuç beklememın anlamı yok strese giriyorum :sm_confused:
yap şu testi de bizi sevindir kız inşallah hamişsindir
balsuratcım inşallah mutlu haberi alırız.:dance:herşey gönlünce olur umarım.a.s.
inşallah kızlar allahım hayırlısı neyse o olsun
BALLL önceleri günün gelmeden 10 kez test yapardın tatlım,hala niye bekliyorsun,doğrusunu istersen anlayamadım.Bence bu dururmda her testte çıkar,idrarda da ,kanda da...İnşallah müjdeyi verirsin bizlere,hadi bekliyoruzzzzzz
canimm balimmmm
hadi kizzz geliyor bebeeeekkkkk :teytey:
Canım asyammmmm
inşallah canım akşama veririm haberleri:teytey::teytey:
yaaa nerde bu kiz olduk meraktan......
Canım test almış eşim akşama yapınca yazıcam :1shok:
diğer testide sabah yaparım şutarafagitti
HADİ HADİ YAP YAP DAHA YAPMADIN MI :dance: ÇOK MERAK ETTİM KIZ sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?