Kızlar üstüne görme yaşayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bir yandan test yapmak istiyorum ,bir yandan yakınlarım bekle bakalım acele etme diyorlar test için 1-2 gün daha beklemek gerek adeti dediler .Bakalım hayırlısı artık
Allahım bebek yoksa inşallah olayım :a015:

Cnm adet tarihin neydi gününü 2 3 gün geçtiyse zaten teste cıkar yerleşme kanaması varken bende günümde yaptığımda çıkmıştı idrar testinde böle sıkıntı yapacağına test yap rahatla yoksada demekki mevsimsel az kanama oldum dersin ben hep az kanama oluyom önceden böle değildim cnm

Canım 3 gün geçti çıkar aslında sonuç beklememın anlamı yok strese giriyorum :sm_confused:

BALLL önceleri günün gelmeden 10 kez test yapardın tatlım,hala niye bekliyorsun,doğrusunu istersen anlayamadım.Bence bu dururmda her testte çıkar,idrarda da ,kanda da...İnşallah müjdeyi verirsin bizlere,hadi bekliyoruzzzzzz

Canım tamam akşama testi yapıcam allah izin ederse .Evet haklısın 10 defa yapmıştım ne olduysa bu ay bana:roflol:Canım ebnım yaptıgımda yazıcam sızlere

balsuratcim insallah hamissindir,deilsen bile uzulme olurmu,guzel haberlerini bekliyoruz canima.s.

ball inşallah hamişsindir ya git al şimdi bir test yap ne bekliyorsun kiii meraktan çatlatma bizi yaaa

canimm balimmmm
hadi kizzz geliyor bebeeeekkkkk :teytey:

HADİ HADİ YAP YAP DAHA YAPMADIN MI :dance: ÇOK MERAK ETTİM KIZ sırnaşık şey

Kızlar boşuna merak etmeyin benim morelim bozuldu adetin devamı geliyor sanırım pembe lekeler gelmeye başladı kesin sökülcek adetim .Boşu boşuna aldırdım testleri akşama adet sökülürse yapmaya hiç gere yok kızlar ilginiz için sağolun :a015:
testi yaparsamda yazarım mutlaka:çok üzgünüm:

canım sakın bozma moralini üzülme bak sakın gelirse adetin olumlu tarafından bakmaya çalıış biliyorum insan istemiyor gelmesini ama düzenimizde bozulmasın dimia.s sen akşam yap testini için rahatlar hem belki pozitif çıkar yani silik falan bile olursa sen dikkat canım hadi hayırlısı:teselli:

yavruşum benim aman bak adet oluyorum diye üzülme. eğer hamişdeğilsen zamanında gelsin. elbet sende anne olacaksın yürekden inanıyorum buna. bizler zaten bunu istediğimizden anne sayılırız artık. tek eksiğimiz annelik yapacağımız bir bebek. oda hayırlı vakitlerde gelecektir. o yüzden sakın ama sakın üzülüp hayatı kendine zindan etme. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…