- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi EU3
-
su anki hamileligim aynen ole oldu
uc gun hep bi kanama oldu olcak diye bekledim hemde dort gun pardon
bekjliyorum adet oldum saniyorum yok bi sey sadece kucuk leke kahverengi seklinde
dort gun oldu bi sey yok
gene bekledim iki hafta bi sey yok
en iyisi bi test yapim dedim e baktim hamileyim
benimki gec dollenme oldu
insallah hayirlisi ile sende hamilesindir canim insallahhhhhhhhhhhhh
bal surat canım sen başka biryerde adet olduğunu yazmışsın bende seni orda teselli etmek için bişeyler yazdım:roflol: ama sen adet olmamışsın ya hemen neden öyle yazdınki acele etmişsin bence.. belki hamişsindir biraz daha bekle akacak kan orda durmaz zaten ama herşeyin hayırlısı olsun canım bebişlerimiz gelsede artık bitse bu beklentiler
balcım bu konuda bi bilgim yok ama ben de tam adet oldun diye sana teselli mesajı yazmıştım ama okumadın herhal.. :dilcikar: dün öğleden sonrası ve akşamı hep senin güzel haberini okumak için siteye girdim, inan çok ciddiyim. hamiş haberleri alınca kendim hamişim gibi seviniyorum. inşaallah yarın okurum müjdeli haberini...:dance:
canım benimde ilk çocukta öyle oldu 3 gün hafif kanamam oldu ben regl oldum diye düşündüm
kızımı eylülde beklerken ağustosta doğurdum
dr nedense anlamadılar canım
allah kalbine göre versin canımmm
canim balim benim ayni benim halim gib olmus seninkide bende simdi adet oluyorum ama sizinle paylasmadim ilk gün bende kahverengi geldi sonraki gün cok az kanamam var ve hala yavas yavas adet oluyorum ne ise bende anlamadim bana neler oluyor acaba bende bilmeyrum
kızlar havalardanmı sulardanmı artık bu ay herkesin adeteti geç gelmiş.
Kızlar şuan benden hiçbrşey gelmıyor kesildi tamamen .Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar artık :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?