Kızlar üstüne görme yaşayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
su anki hamileligim aynen ole oldu
uc gun hep bi kanama oldu olcak diye bekledim hemde dort gun pardon
bekjliyorum adet oldum saniyorum yok bi sey sadece kucuk leke kahverengi seklinde
dort gun oldu bi sey yok
gene bekledim iki hafta bi sey yok
en iyisi bi test yapim dedim e baktim hamileyim
benimki gec dollenme oldu
insallah hayirlisi ile sende hamilesindir canim insallahhhhhhhhhhhhh

Hakkında hayırlı olsun.. Allah gönlüne göre versin.. neyse hayırlısı o nasip olsun sana inşallah. Bizlerin, hepimizin ve de gelecek bebişlerimizin bi zamanı var.. zamanını bekliyoruz inşallah.

bal surat canım sen başka biryerde adet olduğunu yazmışsın bende seni orda teselli etmek için bişeyler yazdım:roflol: ama sen adet olmamışsın ya hemen neden öyle yazdınki acele etmişsin bence.. belki hamişsindir biraz daha bekle akacak kan orda durmaz zaten ama herşeyin hayırlısı olsun canım bebişlerimiz gelsede artık bitse bu beklentiler

canım benim de oyle oluyor bazı aylarda. 2-3 gun leke. bazı gunler hic gelmiyor. ama 3.4. gunde söküyor adet.

sen gene de herseye hazırlıklı ol.

balcım bu konuda bi bilgim yok ama ben de tam adet oldun diye sana teselli mesajı yazmıştım ama okumadın herhal.. :dilcikar: dün öğleden sonrası ve akşamı hep senin güzel haberini okumak için siteye girdim, inan çok ciddiyim. hamiş haberleri alınca kendim hamişim gibi seviniyorum. inşaallah yarın okurum müjdeli haberini...:dance:

Canım çok sağol paylaştığın için inşallah benimde senin gibidir:teytey::teytey:

canım benimde ilk çocukta öyle oldu 3 gün hafif kanamam oldu ben regl oldum diye düşündüm
kızımı eylülde beklerken ağustosta doğurdum
dr nedense anlamadılar canım

allah kalbine göre versin canımmm

Evet canım ebebklerimiz en kısa zamanda kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
Canım sabahleyin morelim bozuktu geceden gelen lekeden dolayı devamı gelır dıye Adetimin yazmıştım.İlk defa böyle birşey oldu bana inşallah stresten gecikme olmamıştır.Şuan gayet rahatım yarın belli olur artık fisfisfis

Canım benim malesef test yapmadım beklemek istemiştim .Bugünde başıma böyle olay geldı sabahtan dedım kesın adet oluyorum .:roflol:listeden sildireyim adımı dedim :roflol:
yarın haber verırım adet olursam tam :1rolleyes:

Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin

canim balim benim ayni benim halim gib olmus seninkide bende simdi adet oluyorum ama sizinle paylasmadim ilk gün bende kahverengi geldi sonraki gün cok az kanamam var ve hala yavas yavas adet oluyorum ne ise bende anlamadim bana neler oluyor acaba bende bilmeyrum

Canım benım 3 saat oldu tamamen kesildi.Dua ediyorum artık bebek yoksa bir an önce olsam fisfisfis

balsuratcım benim seni üzmek istemem ama kahverengiyse adet olucaksındır canım .hamişsen yerleşme olduğu için rahim iç zar yırtıldığı için kan rengi pembe olur. ... Yine de ALLAH.ın işi bellİ olmaz bakarsın hamiş de olursun

:sm_confused:canım bi idrar testi falan yapsaydın

kızlar havalardanmı sulardanmı artık bu ay herkesin adeteti geç gelmiş.

kızlar havalardanmı sulardanmı artık bu ay herkesin adeteti geç gelmiş.

evet giznur bende bugün gercekten bunu düsündüm bu siteden tanidigim bazi arkadaslar ve benim nerdeyse 10 gün gecti artik stressdenmi yad havalardanmi anlamadim

BİRGÜL CANIM YA yeni mevsime girdik bahar ayı zaten ülseri bile azdıran ay derler. heralde yeni hava değişimi vücüt metebolizmasını etkilediği için tabii bundan hormonlarda nasibini aliyo diye düşünüyorum

Kızlar şuan benden hiçbrşey gelmıyor kesildi tamamen .Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar artık :roflol::roflol:

boşveeer takma kafanı. biz stres yaptıkça bebeişlerimiz gelmio balcım ALLAHTAN ümidini asla kesme .eşinle mutlumusun sağlığın yerindemi taman .buna şükredip olanlarla mutlu olmaya çalış. eminim ödülünü alacaksın canım...........a.s.

Kızlar şuan benden hiçbrşey gelmıyor kesildi tamamen .Bakalım yarın dananın kuyruğu kopar artık :roflol::roflol:

hayırlısı olsun senin için canım... pazar günü benden de pembe akıntı geldi pazartesi akşamına kadar ara ara geldi benim belim çok ağrıyordu kasıklarımda gerilme hisediyordum her iki taraftan cuma adet günüm şuan bişey yok bugün ara ara ani hareketlerde her iki kasığımda aynı anda gerilme oluyor tuhaf birşey ağrı değil ama kafam öyle karışıkki hiç hefesleninip umutlanamıyorum nedense aklıma hep kötü şeyler getiriyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…