Kızlar üstüne görme yaşayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile kalamayan arkadaşlar hemen bana kulak versin ilacımızı buldum bu yöntemle dört arkadaşım hamile kalmış bu ay bende denedim bakalım inşalla olacak anlatıyımmıııııııı:66:

bunu bende denedm ve bi farklılık hissediyorum gerçekten de bu ay hamile kalırsam :64::66::62:

kızlar pazar günü kahverengi bi lekelenme geldi adet oldum sandım ogün fazla gelmedi sadece peçete silince lekeli geldi pazartesi de kan kırmızıya dönük parçalı az geldi salı günü biraz fazla gibiydi bugünde bişey yok ben normalde 5 gün adet olurdum bu nasıl bişey anlamış değilim ama cok ağrım var kasıklarımda sırtıma vuruyo ağrısı resmen geçen ayda kimyasal gebelik geçirmiştim sizce bu üstüne görme olabilir mi?

Kizlar bende catlama ignesi oldum mayisin 23 ünde haziranin 9 uunda adet oldum ama 1 gun ssürdü gene geldi 2. Gun ama pede gelmiyo silince peceteye gelio hamile olabilir miyim

Lütfen yardım 1 yıllık evliyim adetim her ay düzenli gelir fakat bu ay 3.günde kahverengi kanamam geldi adetin Son Gününde olduğu gibi. Bugün ise normal geldi ama her zamankinden az.hiç geçmeyen bir mide bulantım var birde başımın içinde bulanıklık başım dönüyor gibi üstüne görme ihtimalim nedir ne yapmam gerek bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Selam kizalr.lutfen bi fikri olan yazsin. Benim her ay adetim duzenli gelir. Bu ay adetime iki gun kala baktm cok a kan gelmis dedim hastalandim.ama sonraki gunler pespembe sildigim zaman peceteye geldi bazen akintiyla birlikte pembemsi geldi ve ucuncu gunu kesildi. Ucuncu gunu test yaptim ama negatif cikti. Oyle oluncada moralim bozuldu hamile degilsem neden busekilde oldu adetim netapmam lazaim kafam cok karisti deli olucam sabahtan berii:KK43:

Lütfen yardım 1 yıllık evliyim adetim her ay düzenli gelir fakat bu ay 3.günde kahverengi kanamam geldi adetin Son Gününde olduğu gibi. Bugün ise normal geldi ama her zamankinden az.hiç geçmeyen bir mide bulantım var birde başımın içinde bulanıklık başım dönüyor gibi üstüne görme ihtimalim nedir ne yapmam gerek bilgilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Canim benimde oglumda aynisi oldu dr gittim hamile oldugumu ogrendm daha sonrasinda 1 hafta sonra filan yine kanamm oldu progestoron diye bi igne vuruldm cook sukur butun badirelwri atlattiik simdi pasamlaaa koca bi aşk yasiyorz ikinci ortak yoldaa

Kızlar merhaba, bende rwglimden 3 gün önce kahvarengi lekelenmelwrim oldu bugün rwgl olmam gerwkiyo ama hala kırmızılar yok peceteye kahverenginsi çok az bişe geliyo üstüne görme böle bişe mi acaba yarın dr gitcem

Benim adetim 4gun geçmişti iki gun omce adet oldum ama cok kanamam oldu normelde 4gun cok gelir ücüncü gun yok es askerde oldugu icin adet tatihime bi hafta kala beraber olduk cok istiyoz olmuyo :((

Kızlar ben yaklaşık 1 haftadır falan belirtiler yaşadım hep hamile olabilirim diye düşündüm hatta bu sabahın ilk idrarıyla test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Reglime daha 1 gün vardı normalde ama işte ilerleyen saatlerde birden böyle normal regl oldum öyle lekelenme gibi değil de baya yoğun ve kırmızı geliyor ayrıca kasıklarımda da şiddetli ağrı var. Bu üstüne görme olabilir, yoksa hiç hamile değil miydim?

hamile kalamayan arkadaşlar hemen bana kulak versin ilacımızı buldum bu yöntemle dört arkadaşım hamile kalmış bu ay bende denedim bakalım inşalla olacak anlatıyımmıııııııı:KK66:
İlaç ne arkadaşım

Back
X