Kızlar üstüne görme yaşayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım kötü şeyler getiriyoruz ister istemez aklımıza .Kaderden kaçış y ok allahım sağlık ,sııhat versin gerisi boş bence

evet canım çok doğru söyledin önce sağlığımızı düşünmeliyiz. a.s umarım en kısa zamanda kavuşur miniklere bende çok istiyorum hayırlısıyla kavuşuruz.

slm canim aynisi banada oldu hemde hemen hemen 1 hafta sürdü sonra arkadasim uyardi isyerinde gittim test aldim isyerinde yaptim ve pozitifti sonrada hamileymisim seni ümitlendirmek istemem ama aynisi bana olmustu cok acik renkte bi kanamaydi ve gelip gidiyordu.insallah hamissindir canim

paylaşımların için sağol canım a.s.Canım benimde inşallah sonum senin gibi pozitif olur.benımde aynı şekilde gelip gidiyor açık kahve
senin açık pembe şeklindemiydi,kahvemiydi?:uhm:

benim acik pembeydi canim.ama ayni anlatdigin gibi geliyodu az bisey onuda silince görüyordum ve bikac saat sonra bakiyodum isyeriney gene bisey yok hep böyle oldu ama kasiklarim cok agriyordu senin agriyormu hele yere egilince batmalar falan sende varmi öyle bisey canim

Kasık ağrılarım vardı leke gelmeden önce bugun sabahtan akşama kadar vardı hep adet olucam sökülcem diyodum ama yok bişey

aynisi bende öyleydim ha geldi gelecek diyordum hayirlisi olsun ilk mi olucak insallah

bilmiyorum ama bence hamissin ilk defami oluyordu böyle bisey canim

Bu yaşıma kadar ilk defa böyle oldu CANIM İNŞALLAH DEDiGiN GiBi HAMIŞİMDİR.
Yarın allah izin ederse herşey belli olur testte :dance:

insallah canim hayirlisi bizi haberdar et lütfen meraklandim bende simdi kac gibi yaparsin testi

insallah canim hayirlisi bizi haberdar et lütfen meraklandim bende simdi kac gibi yaparsin testi

Canım test şuan elimde yok.Yarın dışarda işlerim var alıp kayınvalıdede yapıcam ordayım akşama kadar akşam eve gelince mutlaka yazarım cevabı :teytey::teytey:

balloooooooooo insallah hamiisindirr güselimm ama adet olursan bak üsülmek yok ha canımsın ya olucaksan ol artıkkk ne oluyyyyyyyyyyyyy

balloooooooooo insallah hamiisindirr güselimm ama adet olursan bak üsülmek yok ha canımsın ya olucaksan ol artıkkk ne oluyyyyyyyyyyyyy

ELGOOOO CANIM BENIM CANIM ARKADAŞIM ,BENİM ADET SENİN ADETİ BEKLİYOR GALİBA GELEMEDİ BİR TÜRLÜ delüüüüü:teytey::teytey:

balcımm bugun pc bozuldu format attırdık..nete gıremedım o yuzden..
canım ınsallah ustune gormedır adet kanaması degıldır..hadı bakalım ınsallah bebısın gelmıstır canım..a.s.

Ben hala adet olmadım ama ateim sabah düşüktü bilmiyorum ya belkide gelicek adet gelemiyor bir türlü.Ateşin düşük olması adet olmayı gösterir.Belkide bugünde beklerim test için acele etme diyor yakınlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende şimdi gördüm inş hadi bakalım belkide geldi bebeişin.. hayrlısıı olsun canım.. adette olursan üzülmke yok tmmı.. hayılrısı..ama inş hamişsinidr..

bence bekle yaa 1-2 gün daha geçsin yerleşme kanamasıysa zaten anlarsın...hem daha bebek yeni yerleşdiğse hcg değeri daha 15 falandır...erken yani idrarda yapsanda çıkmaz daha ama kan yaparsan çıkabilir....

ama bekle ..ağır iş yapma kendini koru ...

insallah hayırlısı olur canım .bana kalırsa da bekle.yerlesme kanamasında da ısı düşüyormus.birde yerlesme olduktan 9 gün sonra hcg salgılanmaya baslıyor.o yüzden erken olabilir.adet olursan da üzülme tamam mı .insallah bebiş gelir bu sefer .insallah adet olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…