E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
hayırlısı olsun senin için canım... pazar günü benden de pembe akıntı geldi pazartesi akşamına kadar ara ara geldi benim belim çok ağrıyordu kasıklarımda gerilme hisediyordum her iki taraftan cuma adet günüm şuan bişey yok bugün ara ara ani hareketlerde her iki kasığımda aynı anda gerilme oluyor tuhaf birşey ağrı değil ama kafam öyle karışıkki hiç hefesleninip umutlanamıyorum nedense aklıma hep kötü şeyler getiriyorum:çok üzgünüm:
slm canim aynisi banada oldu hemde hemen hemen 1 hafta sürdü sonra arkadasim uyardi isyerinde gittim test aldim isyerinde yaptim ve pozitifti sonrada hamileymisim seni ümitlendirmek istemem ama aynisi bana olmustu cok acik renkte bi kanamaydi ve gelip gidiyordu.insallah hamissindir canim
benim acik pembeydi canim.ama ayni anlatdigin gibi geliyodu az bisey onuda silince görüyordum ve bikac saat sonra bakiyodum isyeriney gene bisey yok hep böyle oldu ama kasiklarim cok agriyordu senin agriyormu hele yere egilince batmalar falan sende varmi öyle bisey canim
bilmiyorum ama bence hamissin ilk defami oluyordu böyle bisey canim
yani ilk hamileliginmi olucak canim
insallah canim hayirlisi bizi haberdar et lütfen meraklandim bende simdi kac gibi yaparsin testi
balloooooooooo insallah hamiisindirr güselimm ama adet olursan bak üsülmek yok ha canımsın ya olucaksan ol artıkkk ne oluyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?