Kızlar üstüne görme yaşayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün adetim geçeli 2 gün .Dün akşam 11:00de çok açık kahve şeklinde leke geldi dedim adet oluyorum sabah oldu hala adet olmadım .öğlene doğru adet olduğumuz zaman en son günü geldiği gibi açık kahve şeklinde leke geldi,kesildi ve bu saate kadar hala adet olmadım.çamaşırımda hiçbirşey yok sadece peçeteye geliyor leke az az.çıldırıcam adet olmasamda rahatlasam ilk defa böyle birşey oldu
:1shok::1shok::1shok:
kızlar böyle lekelenme şeklinde olupta sonradan hamiş olduğunu öğrenen oldumu ????

canim bu halk arasinda ustune gorme diye tabir edilen sey implantasyon kanamasi oluyor yani bilirsin bebek rahime yerlesirken ordaki kilcal damarlara degerse kanama olur..bendede olmustu ilk hamileligimde ilk gun cok az geldi 2. gun hic gelmedi 3. gun yine cok az ve o gun test yaptirdim hamileydim....insallah hamilesindir canim!!!!

bende oğlum da aynı senin gibi hastalandım zannettim leke leke 4 gün sürünce şüpelendim test yaptım ve sonuç pozitifti o lekeler 40 güne yakın sürdü bende hamile olduğumu öğrendikten sonrada devam etti yani

Kızlar sizde yaşadığınız zaman kahveregi şeklindemiydi?
bazılarında pembede oluyorda o açıdan sordum

Çok sağolun kızlar cevaplarınız için .Bugün artık bütün gün adetim gelse diye bekledim.Bu şekilde olunca insan ister istemez düşünüyor işte varmı hamilelik diye.
fisfisfis

haklisin canim bence test yaptir rahatla...hem ilk defa oluyormus normal degil yani kesin biseyler var bence...

haklisin canim bence test yaptir rahatla...hem ilk defa oluyormus normal degil yani kesin biseyler var bence...

İnşallah canım yarına kadar bekliycem yarın yapıcam test eğer kan gelmesse tabi:1rolleyes:

balcım bence bir test yapta rahatla hem hamile olup olmadığını öğrenirsin hem belki strestende olabilir bence hemen bir test yap

balcım bence bir test yapta rahatla hem hamile olup olmadığını öğrenirsin hem belki strestende olabilir bence hemen bir test yap

canım bugun 23nisan olduğu için eczaneler kapalıydı burda .Eşimi aradım nöbetçi eczaneden alırmı bilmiyrum .Yarım olmazsam yapıcam .
Şuan gerçekten sinir oldum adet olamıyorum diyeklava:

inşlh cnm allah gönlüne göre versin cnm

kızlar bende de ilk defa adetimden 1 gün önce kahverengi kanama oldu sonra 5 gün boyunca kanamam olmadı, tahlil yaptım negatif. 2 gün sonra yorgunluk ve ağır kaldırma sonrası kahverengi lekeler değdi, tmm adet olcam dedim ama üstüne görüyorsundur dediler
ertesi güne rgl oldum ama koyu koyu ve kahverengi. 3 gün sürdü bugün 4.günüm kesildi.
ya sökülemedim, yada hamiş kalcaktım direkten döndü :))

bi arkadaşım çok bariz adet olmuş ama 2 gün filan sürmüş, sonra 1 hafta arayla tekrar adet olmuş neyin nesi diye doktora gidince hamiş olduğunu öğrenmiş, bariz kanama oluncada şüphelenmeye başladım bende artık, düşük tehlikesi varmış, o sebepleymiş onunki

balsurat stres yapma, hamiş kalacağın varsada kalmazssın
relax ol ve hayırlısı için dua et

Hala gelen giden yok adet kanından 1 gün oldu yaatatlicadiarzu

balımmmm canım cigerim git bi test yaptır ben sana ne dedim madem içine kurt düştü git yaptır testi kurtul varsada çıkar yoksada.hadiii git te yaptır benide haberdar et hadi bakam ama fazlada ümitlenme sonra iice üzülürsün

Canım hala gelen giden yok stres yapmıyorum olmak ıstıyorum artık :roflol:
yarın test yapıcam eger adet olmazsam
:teytey:

Yemesler balsurat sengözlerimebaksanab Adet olmak istiyormuşmuşşş..

Güzel şeyler dile, de ki bebeğimin tutunma kanaması olarak kalsın de.. dilediğimiz her dileği biz ciddiye almazsak ta Allah - u Teala alıyor gözüm,sen içinden geleni dile.. biz yabancı değiliz ki,di mi ama?

Göğüsler ne durumda,ağrın sızın var mı?

Canım tabikide adet olmak istemiyorum .Ama ilk defa böyle birşeyle karşılaştım adet olamazsam birde o yüzden korktum söktürücü içmek gerekir sonra:roflol:
Canım göğüsler geçmediki balon gibiler şiş,ağrıyorlar,ağrılarım var sabahtan veri bakalım kısmet yarın belli olur :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…