Kızlar üstüne görme yaşayanlar varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bugün adetim geçeli 2 gün .Dün akşam 11:00de çok açık kahve şeklinde leke geldi dedim adet oluyorum sabah oldu hala adet olmadım .öğlene doğru adet olduğumuz zaman en son günü geldiği gibi açık kahve şeklinde leke geldi,kesildi ve bu saate kadar hala adet olmadım.çamaşırımda hiçbirşey yok sadece peçeteye geliyor leke az az.çıldırıcam adet olmasamda rahatlasam ilk defa böyle birşey oldu
:1shok::1shok::1shok:
kızlar böyle lekelenme şeklinde olupta sonradan hamiş olduğunu öğrenen oldumu ????

ben değil ama kızkardeşim yaşadı 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu .ama sen doktora git yada test yap kan testi ama nolur nolmaz düşük falan olmasın allah korusun ihmale gelmez a.s.

Herkeze hayırlı cumalar kızlar hele şükür sabah adet oldum

canım olsun üzülme sakın.. ne yapalım her ay yeni bir umut.. bu ay çok kişide ben de dahil olamk züüere değişik şeyler oldu..sanırsam mevsimsell. sıkma canını..olsun adet olmakda güzelll:))her ay yeni bir umuttt):)

cmmm uzulme sakinnn yaa
nolur kiyamam sannaa zamani vardir emin ol bitanemm

cnm sıkma canını rabbimin bi bildiği vardır hayırlı zaman da nasip eder inşallah hep böyle dua et

ballllll üzülme tatlım yeni ay yeni umut Allah biliyor görüyor çabamızı gerisini ona bıraktık artık hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

:dance::dance:kızlar ilk defa adet olduğumuma bu kadar çok sevindim.Adetim ilk defa böyle düzensiz geldiğinden dolayı bazı arkadaşlar çok korkuttu beni gereksiz yere.Dış gebelik geçiriyo olabilirsin ,düşük yapıyor olabilirsin dediler.Tabiki ne alakaysa anlaöadım .Sonuçta bunlardan birini yaşasaydım sancım olurdu.Allahıma şükürler olsunki binlerce şükürler olsun adetimin gelmesine sevindim.Hiç üzülmedim kızlar sadece aklımdaki vesveseler benı strese sokmuştu
Ohhh be geçti artık :roflol::roflol:
Herşeyin başı sağlık diyorum her zamanki gibi
Allahım kaderimizde yazdığı gün gelicek bize bebeklerimiz
Ne kadar kendimizi yıpratsakta,strese girsekte,parçalansakta bu bebek gelmeyecek
Yeterki rabbimizin bir ol demesi yeterli meleğimizin rahmimize konması

canım moralinin iyi olmasına sevindim:dance: bağzen gcikebilir gayet normal bu ama daha fazla gecikseydi rahatsız olurdun herşeyden önce sağlığımız yerinde olsun... bebişlerde gelmek bilmiyor canım ya kendileri bilir nezaman isterlerse gelsinler başımızın üstündedir yeri:roflol:a.s.

canım sana düşük yapıyorsun dememizin sebebi senın cuma akşamı test yapman ve silik çıktığını söylemen çok silik bişi çııkdı demen..yoksa neden seni üzelimki biz...sana sadece eğer silik çıkdıysa düşük olabilir dedik...düşük yapıyorsan şayet ilaçla durdururlar erkenden diye sana dedik canım benim....ama bidaha demeyiz ...:bbo:

mrb arkadaşlar benim adet günüm bugün ve hafif hafif krmızımsı minik minik lekeler oldu sizce üstüne görme olabilirmi?:84:

mrb arkadaşlar benim adet günüm bugün ve hafif hafif krmızımsı minik minik lekeler oldu sizce üstüne görme olabilirmi?:84:

benim bir iki damala kahverengi lekelenmem oldu.bi daha da gelmedi.yerleşme kanamasıymış.şu an hamileyim.önemli olan o kanamanın devam etmemesi.devamı gelmezse hamilesindir canım.

benim bir iki damala kahverengi lekelenmem oldu.bi daha da gelmedi.yerleşme kanamasıymış.şu an hamileyim.önemli olan o kanamanın devam etmemesi.devamı gelmezse hamilesindir canım.

adetinin ilk günümü oldu sadece yoksa iki gün falanmı sürdü
:18:

adetim 1 gün geçtikten sonra tuvalette peçeteye bi kaç damla kahverengi kan geldi.daha da gelmedi.ağrılı da olmadı.

bilemiyorum karnım pek ağırmıyor ama hafiften hafiften kan geliyo ama çok gelmiyor test yapsam sonuç alırmıyım yada bilmiyorum bana akıl verirmisin:18:

bilemiyorum karnım pek ağırmıyor ama hafiften hafiften kan geliyo ama çok gelmiyor test yapsam sonuç alırmıyım yada bilmiyorum bana akıl verirmisin:18:

valla ben bu olayı yaşadıktan 5 gün sonra evde test yaptım pozitif çıkınca doktora gittim.bekle 5 gün daha

bilmiyorum 7 aylık evliyim ve çocuk istiyorum doktora gittim daha çok erken dedi her adet olşumda eşime söylemekten utanır oldum hamile olmayı okadar çok istiyorum ki:84:

bilmiyorum 7 aylık evliyim ve çocuk istiyorum doktora gittim daha çok erken dedi her adet olşumda eşime söylemekten utanır oldum hamile olmayı okadar çok istiyorum ki:84:

doktorlar 1 sene müddet veriyorlar çocuk için.1 senenin sonunda olmazsa tedaviye başlıyorlar.sen daha 7 aylık evlisin ben 2.5 senelik.ben de ocakta başladım çalışmalara o ay tuttu ama düşük yaptım 3 ay sonra yine gebe kaldım.sitres yapma.ben bu ay omaz dedim hamile kalmışım.ilişkiden sonra hemen poponun altına yastık koy ve ayakalrını duvara dik yarım saat kalkma.hemen banyo yapma.ama o gece de cenabet yatma.melekler çocuğu korumazlar sonra.ve ilişkiye başlamadan önce besmele çekip allahım bize sağlıklı hayırlı bir evlat ver diye dua et.ben öyle yaptığım ay hamile kaldım

:84:çok yaptım ve yapmadığım bişe kalmadı ya yastık koydum hemen kalkmadım hmn yıkanmadım bal çörek otu herşeyi denedim olmadı işte ne yapacağım bilmiyorum:84:

Back
X