Arkadaşlar bugün adetim geçeli 2 gün .Dün akşam 11:00de çok açık kahve şeklinde leke geldi dedim adet oluyorum sabah oldu hala adet olmadım .öğlene doğru adet olduğumuz zaman en son günü geldiği gibi açık kahve şeklinde leke geldi,kesildi ve bu saate kadar hala adet olmadım.çamaşırımda hiçbirşey yok sadece peçeteye geliyor leke az az.çıldırıcam adet olmasamda rahatlasam ilk defa böyle birşey oldu
:1shok::1shok::1shok:
kızlar böyle lekelenme şeklinde olupta sonradan hamiş olduğunu öğrenen oldumu ????
mrb arkadaşlar benim adet günüm bugün ve hafif hafif krmızımsı minik minik lekeler oldu sizce üstüne görme olabilirmi?:84:
benim bir iki damala kahverengi lekelenmem oldu.bi daha da gelmedi.yerleşme kanamasıymış.şu an hamileyim.önemli olan o kanamanın devam etmemesi.devamı gelmezse hamilesindir canım.
adetinin ilk günümü oldu sadece yoksa iki gün falanmı sürdü
:18:
bilemiyorum karnım pek ağırmıyor ama hafiften hafiften kan geliyo ama çok gelmiyor test yapsam sonuç alırmıyım yada bilmiyorum bana akıl verirmisin:18:
bilmiyorum 7 aylık evliyim ve çocuk istiyorum doktora gittim daha çok erken dedi her adet olşumda eşime söylemekten utanır oldum hamile olmayı okadar çok istiyorum ki:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?