- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
-
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Amiiinnn inşallah Allah razı olsunAmin inşallah canımDualarını eksik etme bizlerden sende bizim dualarımızdasın hayırlısıyla kucağına aldığını da duymak nasip olsun sağlıkla bir avazda
Amin canım amin inşallahAmiiinnn inşallah Allah razı olsunDuam tüm isteyenlere Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin emeğinin karşılığını versin inşallah
Çok mutlu ettin beniAmin canım amin inşallah
Hadi inşallah canım ya güzel haber vermeyi de nasip etsin RabbimÇok mutlu ettin beniBen de aşılama oldum sonuç bekliyorum
Aminnnn inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu aydaHadi inşallah canım ya güzel haber vermeyi de nasip etsin Rabbim
Haklısın kuzum ama erken yumurtladıydım bu ay ondan bu sabırsızlık birde 9 tekrarlayan düşüğüm olduğundan vakit kaybetmeden öğrenip kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor ama hayırlısını uzun ömürlüsünü sağlıklısını versin Rabbim cümlemizeben göremedim ama çokta erken yapmışsın canim . Umarim hamilesindir hamileyizdir rabbim her isteyene hayirlisini sagliklisini nasio etsin cok stres yapma kafana takmamaya bak biraz zor evet ama surekli dusunmemeye bakiyorum kafami biyerlere yoruyorum . Surekli dusununce acaba varmi yokmu yapsammi test die die kafayi yiyoruz bekle biraz insalllah cizgiler koyuladir oyle atarsin
Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallahHaklısın kuzum ama erken yumurtladıydım bu ay ondan bu sabırsızlık birde 9 tekrarlayan düşüğüm olduğundan vakit kaybetmeden öğrenip kan sulandırıcı iğne başlamam gerekiyor ama hayırlısını uzun ömürlüsünü sağlıklısını versin Rabbim cümlemize
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kuzum amin inşallahRabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah
Var bence canim ☺ insallah kirmizi cizgi koyulasarak devam eder☺Kızlar bugün ki testim bu da
Çokça amin inşallah canımVar bence canim ☺ insallah kirmizi cizgi koyulasarak devam eder☺
Bunda daha belirmiş gibi kuzum hadii inşallahKızlar bugün ki testim bu da
Ay inşallah kuzum ya amin inşallahBunda daha belirmiş gibi kuzum hadii inşallahBu ay anne adayı olarak ilerleyelim
Bende suya tutmustumKızlar testi suya tuttum kontrol çizgisi mi değil mi diye çizgi netleşti sizce neden böyle oldu
Üzgünüm ama ben çizgi görmedim adet tarihiniz geçmeden test yapmayın bence daha cok stres olursunuz. Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahKızlar bugün ki testim bu da
Bebeğim adet tarihini bekle stres yapma lütfenKimse yok mu kızlar
göremedin dimi kuzum bunda daBebeğim adet tarihini bekle stres yapma lütfen
Görüyor gibiyim ama tam emin olamadım stres yapma üzme kendini hemen . Daha erken kaç gün var . Kiminin adet günü ya da adet geçince belli oluyor . Dua et beklegöremedin dimi kuzum bunda da
Eki Görüntüle 2610376