• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testinde Silik Çizgi

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-24-00-38-38-661_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-24-00-38-38-661_com.android.chrome.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 348
Demek ki testlere güvenmemek gerekiyor şuan bende aynı durumdayım adet gecikmesinin 5. Günü testler hep silik :( ikimiz de geçmiş olsun 😢😢😢

Bende tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum. Sizde de evdeki testler benzer sonuçlar verdiği için ümitsizliğe kapıldım. Sanırım testlerde sorun oluyor. Ben prodoctor erken gebelik testi kullandım 2 gündür. Bir kaç kez daha yapmıştım onlarda tek çizgi olmuştu sadece ama güvenmemek gerek demek ki.

Son düzenleme:
Bende tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum. Sizde de evdeki testler benzer sonuçlar verdiği için ümitsizliğe kapıldım. Sanırım testlerde sorun oluyor.
Evet bende de öyle. Geçen ayda silik çıktı gecikmenin 3. Günü adet oldum bu ayda yine silik gecikmenin 5. Günü hala olmadım ama umudum yok çünkü silik çizgilerin günden güne koyulaşması gerekiyor :(

Bende tahlil verdim bakalım sonuçları bekliyorum. Sizde de evdeki testler benzer sonuçlar verdiği için ümitsizliğe kapıldım. Sanırım testlerde sorun oluyor. Ben prodoctor erken gebelik testi kullandım 2 gündür. Bir kaç kez daha yapmıştım onlarda tek çizgi olmuştu sadece ama güvenmemek gerek demek ki.
Kan sonucunuz noldu bu arada bende vermeyi düşünüyorum

Gecikmede bugün 3.gün ve dün akşamki testte beta 52 çıktı. Emin olamadılar o yüzden. Tekrar vereceğim yarın. Artış var mı yok mu bakacaklarmış.

Selam kızlar bana yardımcı olur musunuz bugün 32 günüm ve hala adet olmadım normalde bu kadar uzun sürmez 4 5 gün gecikti 28 ve 30 günde test yaptım çıkmadı geç döllenme olabilir mi erken mi test için hala pozitifi görebilir miyim yoksa bebek falan yok da kendimi mi kandırıyorum

Selam canım bendede 4-5 gün gecikti testlerimde hep silik çizgiydi ama regl oldum hep umutlanıp böyle hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum o yüzden sende bence adet gecikmesinin 10. Gününe kadar bekle sonra kan ver direkt sürekli umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak çok zor çünkü

Back
X