- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Yorumun içim çok teşekkür ederim canım güzel dileğin için de amin inşallah çok silik gölge var ışık tutunca alttan bariz belli oluyorBen goremedim ama ins vardir
Canım o ilkindeki çizgi bildiğin pembeli oluyor alttan ışık tutup bakıncaİnşallah pozitif tir ama ben göremedim çizgi ilkinde ki kuruma çizgisi zaten diğeri boş. Zaten daha 9 gün varmış çok zor varsa bile anca tutunmaya çalışıyordur. Hayırlısı hakkında
Test kurumuş o çizgi o yüzden oluyor genelde yarım saat sonrası geçersiz zaten bu testlerde yine de tekrarla varsa daha net çıkması lazım ama çok erken.Canım o ilkindeki çizgi bildiğin pembeli oluyor alttan ışık tutup bakınca
Tamam canım denerim ilerleyen tarihlerde belli olur zaten varsa da koyulaşır yoksa da ben yanılıyorumdurTest kurumuş o çizgi o yüzden oluyor genelde yarım saat sonrası geçersiz zaten bu testlerde yine de tekrarla varsa daha net çıkması lazım ama çok erken.
12. Gün canımOvulasyonun üzerinden kaç gün geçti
TeşekkürlerNormalde ovulasyondan 14 gün sonra testte belli oluyor 12.günde de öğrenen var. 2 gün sonra tekrarlayın bence
Testini bugün ya da yarın tekrarla benceKızlar testi suya tuttum kontrol çizgisi mi değil mi diye çizgi netleşti sizce neden böyle oldu
Tamam canım sabah yapıp paylaşacağımTestini bugün ya da yarın tekrarla bence
İnşallah gönlündeki gibi çıkarTamam canım sabah yapıp paylaşacağım
Amin inşallah canımİnşallah gönlündeki gibi çıkar
ben göremedim ama çokta erken yapmışsın canim . Umarim hamilesindir hamileyizdir rabbim her isteyene hayirlisini sagliklisini nasio etsin cok stres yapma kafana takmamaya bak biraz zor evet ama surekli dusunmemeye bakiyorum kafami biyerlere yoruyorum . Surekli dusununce acaba varmi yokmu yapsammi test die die kafayi yiyoruz bekle biraz insalllah cizgiler koyuladir oyle atarsinTestim ve ben bu ay erken yumurtladım bir ihtimal belirtileri yaşıyorum o yüzden fikrinizi almak istedim bat :2 Nisa’n