- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
-
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Kuzum bugün doktorumla konuştum var olduğuna emin olmak için soruyorum hemen başlaman gerek varsa diyor iğneye O yüzden çok erken tespit çok önemli benim için eşim göndermiyor Hast beta hcg için ortalık karışık çok zatenGörüyor gibiyim ama tam emin olamadım stres yapma üzme kendini hemen . Daha erken kaç gün var . Kiminin adet günü ya da adet geçince belli oluyor . Dua et bekle
Maalesef yok elimde olsa yapardım İnan kiYaa ben göremedim ovulasyon testi varsa onunla yapsanıza birde
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ☺Anladım ama stres yapma lütfen biraz daha bekle idrarda salgılansın hcg inş
Sağlık ocağına da mı gidemezsin ben öyle yaptım dolmuşa bin hastaneye git göze alamadımKuzum bugün doktorumla konuştum var olduğuna emin olmak için soruyorum hemen başlaman gerek varsa diyor iğneye O yüzden çok erken tespit çok önemli benim için eşim göndermiyor Hast beta hcg için ortalık karışık çok zaten
Kuzum sağlık ocağına da göndermez eminim bulunduğumuz şehir maalesef biraz sıkıntılıSağlık ocağına da mı gidemezsin ben öyle yaptım dolmuşa bin hastaneye git göze alamadım
O zaman iki güne bir testlerle takip et kuuzumKuzum sağlık ocağına da göndermez eminim bulunduğumuz şehir maalesef biraz sıkıntılı
Öyle yapacağım kuzum yorumlarından o gören güzel gözlerinden beni mahrum bırakma Öptüm çokça sağol canım yorumların içinO zaman iki güne bir testlerle takip et kuuzum
Yorumları okudum merak ettim bi gelişme varımıKuzum sağlık ocağına da göndermez eminim bulunduğumuz şehir maalesef biraz sıkıntılı
Canım hamile değildim ve bat geldi 2 nisandaYorumları okudum merak ettim bi gelişme varımı
Catlatma iğnesimi kullandınız peki? Silik çizgiler bariz belliymiş veya kimyasal gebelikte gecirmiş olabilirsiniz.Canım hamile değildim ve bat geldi 2 nisanda
Hayır canım çatlama iğnesi kullanmadım evet öyleydi olabilir kimyasal geçirmişte olabilirimCatlatma iğnesimi kullandınız peki? Silik çizgiler bariz belliymiş veya kimyasal gebelikte gecirmiş olabilirsiniz.
Bende 7 gün geçiktim normalde 2 3 geçikme yaşardım ama stres yaptım niye olmadım diye korunmasız ilişkide içime boşalma olmadı ama 25 marttı testi Nisa’n 16yaptım adet geçikmeden 2 sonra yani nerdeyse 23 gün sonra tek çizgiydi olsa çıkardı bence testte değil miBuda bu ayın ilk testi bugün yaptım
Yok gibi ama erken testleri denedin mi hiç çabuk sonuç verenBuda bu ayın ilk testi bugün yaptım
Denemedim canım ayın 11 yumurtlama günümdü erken yaptım sanırımYok gibi ama erken testleri denedin mi hiç çabuk sonuç veren
Çıkardı hala gelmediyse yine yap canımBende 7 gün geçiktim normalde 2 3 geçikme yaşardım ama stres yaptım niye olmadım diye korunmasız ilişkide içime boşalma olmadı ama 25 marttı testi Nisa’n 16yaptım adet geçikmeden 2 sonra yani nerdeyse 23 gün sonra tek çizgiydi olsa çıkardı bence testte değil mi
Yapsam da aynı sonuç vermez mi yumurtlama günümden önceydi yani ilşkiden sonra 22 gün geçmişti bide adetten 2 sonra yaptım tekrar yapmama gerek var mıÇıkardı hala gelmediyse yine yap canım
Canım geç döllenme diye bir durum olduysa ve bat gelmediyse kesinlikle tekrarla testiniYapsam da aynı sonuç vermez mi yumurtlama günümden önceydi yani ilşkiden sonra 22 gün geçmişti bide adetten 2 sonra yaptım tekrar yapmama gerek var mı