Kızlar testime bakar mısınız 🙏

Görüyor gibiyim ama tam emin olamadım stres yapma üzme kendini hemen . Daha erken kaç gün var . Kiminin adet günü ya da adet geçince belli oluyor . Dua et bekle 🤲😍
Kuzum bugün doktorumla konuştum var olduğuna emin olmak için soruyorum hemen başlaman gerek varsa diyor iğneye O yüzden çok erken tespit çok önemli benim için eşim göndermiyor Hast beta hcg için ortalık karışık çok zaten 🙁🙁

Kuzum bugün doktorumla konuştum var olduğuna emin olmak için soruyorum hemen başlaman gerek varsa diyor iğneye O yüzden çok erken tespit çok önemli benim için eşim göndermiyor Hast beta hcg için ortalık karışık çok zaten 🙁🙁
Sağlık ocağına da mı gidemezsin ben öyle yaptım dolmuşa bin hastaneye git göze alamadım

O zaman iki güne bir testlerle takip et kuuzum
Öyle yapacağım kuzum yorumlarından o gören güzel gözlerinden beni mahrum bırakma Öptüm çokça sağol canım yorumların için
1585405915748.png

Buda bu ayın ilk testi bugün yaptım

Eklentiler

• CB81B509-2F3C-4274-B923-A39F97D9D91B.jpeg
    CB81B509-2F3C-4274-B923-A39F97D9D91B.jpeg
    142,1 KB · Görüntüleme: 178
Buda bu ayın ilk testi bugün yaptım
Bende 7 gün geçiktim normalde 2 3 geçikme yaşardım ama stres yaptım niye olmadım diye korunmasız ilişkide içime boşalma olmadı ama 25 marttı testi Nisa’n 16yaptım adet geçikmeden 2 sonra yani nerdeyse 23 gün sonra tek çizgiydi olsa çıkardı bence testte değil mi

Bende 7 gün geçiktim normalde 2 3 geçikme yaşardım ama stres yaptım niye olmadım diye korunmasız ilişkide içime boşalma olmadı ama 25 marttı testi Nisa’n 16yaptım adet geçikmeden 2 sonra yani nerdeyse 23 gün sonra tek çizgiydi olsa çıkardı bence testte değil mi
Çıkardı hala gelmediyse yine yap canım

X