- Konu Sahibi queensenturk
Yine silik seninkiBu sabah ilk idrarla yaptığım teste bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine silik seninkiBu sabah ilk idrarla yaptığım teste bak
Bilmiyorum test sonucu çıkar herhalde 1 saat sonraHamilelik var mı sende
Evet hişbirşey anlamadım ben adet gününü heklicem mecburYine silik seninki
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım stres yapmaBilmiyorum test sonucu çıkar herhalde 1 saat sonra
Aynen anca emin olursunEvet hişbirşey anlamadım ben adet gününü heklicem mecbur
İlk defa böyle bişey yaşıyorumAynen anca emin olursun
Amin bakalım ister istemez oluyo ya stres aslında çocuk düşünmüyodum da işte hayırlısı yineHadi bakalım hayırlısı olsun canım stres yapma
Evet değişik yani belli olup kanda düşük değer çıkmasıİlk defa böyle bişey yaşıyorum
İdrar testleri aynı marka mı hepİlk defa böyle bişey yaşıyorum
Yoksa farklı farklı mıİdrar testleri aynı marka mı hep
Evettt , nasip hayırlısı olsun deAmin bakalım ister istemez oluyo ya stres aslında çocuk düşünmüyodum da işte hayırlısı yine
Aynı marka şuanda kullandıklarım dün bebetıme yapmıştım onda da hayali çizgi çıktı erken gebelik de çok silik çıkmıştıYoksa farklı farklı mı
Öyle tabi herşeyin hayırlısı yeni evli olduğum için öyle dedim yoksa herkes çocuk düşünürEvettt , nasip hayırlısı olsun de
Aynı marka da değil neden öyle oluyo ki acaba iğneden kayanklı mıAynı marka şuanda kullandıklarım dün bebetıme yapmıştım onda da hayali çizgi çıktı erken gebelik de çok silik çıkmıştı
Tabiki ama olsun diye uğraşan da çok rabbim veriyorsa şükretÖyle tabi herşeyin hayırlısı yeni evli olduğum için öyle dedim yoksa herkes çocuk düşünür
Artık iğne kalmamıştır vücutta ya betaya yansır öyle bişey olsa sanmıyorum 2 gün var adete anlaşılır artık bende anlamadım hiçbirşey inan kiAynı marka da değil neden öyle oluyo ki acaba iğneden kayanklı mı
Tabi orası öyleTabiki ama olsun diye uğraşan da çok rabbim veriyorsa şükret
Valla bende merak ettim inşallah olumlu sonuç alırsınArtık iğne kalmamıştır vücutta ya betaya yansır öyle bişey olsa sanmıyorum 2 gün var adete anlaşılır artık bende anlamadım hiçbirşey inan ki
Tez zamandaValla bende merak ettim inşallah olumlu sonuç alırsın