- Konu Sahibi queensenturk
Normalde iki katı artması gerekmiyomu öyle biliyorum ama çok bi bilgim yokKizlar 15 Mart'ta değerim 11 çıkmıştı bugün kan verdim 32 çıkmış normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde iki katı artması gerekmiyomu öyle biliyorum ama çok bi bilgim yokKizlar 15 Mart'ta değerim 11 çıkmıştı bugün kan verdim 32 çıkmış normal mi
Hayırlısı olsun pek bilgim yok doktor kontrollüne bi gidin beta hCG niz takip edilsin artış nasıl gidiyo diye15 inde kanamam geldi acile gittim beta 11 di 2 gün kahverengi kanama geldi az az 2 gün sonra kesildi bugün çok az kahverengi akıntı gibi geldi idrar testi aldım yine hamile çıktım açıkçası o günkü kanamadan sonra düşük yaptığımı düşündüm bugün tekrar kan verdim kanımı yüksek görünce bı umutlandim. Ama
Canım çıktı mı sonuçBilmiyorum test sonucu çıkar herhalde 1 saat sonra
Allahtan ümit kesilmez bakalım ne olacak15 inde kanamam geldi acile gittim beta 11 di 2 gün kahverengi kanama geldi az az 2 gün sonra kesildi bugün çok az kahverengi akıntı gibi geldi idrar testi aldım yine hamile çıktım açıkçası o günkü kanamadan sonra düşük yaptığımı düşündüm bugün tekrar kan verdim kanımı yüksek görünce bı umutlandim. Ama
Yok doktor 4 satte çıkar dedi sabah gittim 11 de daha çıkmamış e nabıza bakıp duruyorumCanım çıktı mı sonuç
Hadi ya hayırlısı olsun bana da haber ver olur muYok doktor 4 satte çıkar dedi sabah gittim 11 de daha çıkmamış e nabıza bakıp duruyorum
Bugün kaçıncı günün senin kan verdin yaDoktor bişi dedi mi peki çünkü 1.20 den yükselme olasılığı var bence çünkü duydum daha önce artan olmuş o şekilde
Veririm veririm :)Hadi ya hayırlısı olsun bana da haber ver olur mu
Bugün kan verdim daha regl a 3 gün varBugün kaçıncı günün senin kan verdin ya
Çıkmamış mı hala çıkmış olması kazım aslında ama e nabıza geç düşüyorBugün kan verdim daha regl a 3 gün var
Düşük çıkarsa da üzülme adet olana kadar umut hep varVeririm veririm :)
Evet daha e nabızda bişi yok yarın öğrenicem herhalde öyle duruyoÇıkmamış mı hala çıkmış olması kazım aslında ama e nabıza geç düşüyor
Öyle bakalım çok merak ettim yaDüşük çıkarsa da üzülme adet olana kadar umut hep var
Bende merak ettimEvet daha e nabızda bişi yok yarın öğrenicem herhalde öyle duruyo
Yazıcam öğrenir öğrenmez :)Bende merak ettim
Tamam haber yok dimi halaYazıcam öğrenir öğrenmez :)
Yok ya bu gidişle yarına kaldı sabahtan giderim yarınTamam haber yok dimi hala
Az önce silince kahverengi leke geldi galiba regl olucam gerçi daha önce hiç böyle olmamıştı senin bi bilgin var mıTamam haber yok dimi hala