- 1 Eylül 2023
- 1.676
- 472
- 26
- Konu Sahibi queensenturk
Hayırlısı olsun canım benimYok ya bu gidişle yarına kaldı sabahtan giderim yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım benimYok ya bu gidişle yarına kaldı sabahtan giderim yarın
Hiç bilgim yok kimilerinde olabiliyor adet başlangıcın nasıl oluyordu ? Bugün günündğ dimi , ağrı sızı bs oluyor mu ?Az önce silince kahverengi leke geldi galiba regl olucam gerçi daha önce hiç böyle olmamıştı senin bi bilgin var mı
Hafif ağrı var ama yok daha 2 gün vardı adet olmama bu silince peçeteye geldi açık pembe renginde ilk kahve gibiydiHiç bilgim yok kimilerinde olabiliyor adet başlangıcın nasıl oluyordu ? Bugün günündğ dimi , ağrı sızı bs oluyor mu ?
Adete dönüyor sanırım inşallah olmazsın e nabıza bakıyor musun varım bişeyHafif ağrı var ama yok daha 2 gün vardı adet olmama bu silince peçeteye geldi açık pembe renginde ilk kahve gibiydi
Hafif ağrı var ama yok daha 2 gün vardı adet olmama bu silince peçeteye geldi açık pembe renginde ilk kahve gibiydi
Bakıyorum ama yok daha sonuç ortada banada öyle geldi adet herhaldeAdete dönüyor sanırım inşallah olmazsın e nabıza bakıyor musun varım bişey
Ümitsizliğe kapılma gene bugün kaçıncı günün peki 28 günde bir mi adet görüyorsun , konular çok karıştı çok kişiyle konuştuğum için aşılana mı yaptırmıştın sendeBakıyorum ama yok daha sonuç ortada banada öyle geldi adet herhalde
Yok aşılama yapmadım 27 28 günde bir son adet başlangıcım işte ocağın 20siydiÜmitsizliğe kapılma gene bugün kaçıncı günün peki 28 günde bir mi adet görüyorsun , konular çok karıştı çok kişiyle konuştuğum için aşılana mı yaptırmıştın sende
Ümitsizliğe kapılma gene bugün kaçıncı günün peki 28 günde bir mi adet görüyorsun , konular çok karıştı çok kişiyle konuştuğum için aşılana mı yaptırmıştın sende
İşte ağırısı hafif adete benziyoÜmitsizliğe kapılma gene bugün kaçıncı günün peki 28 günde bir mi adet görüyorsun , konular çok karıştı çok kişiyle konuştuğum için aşılana mı yaptırmıştın sende
Hamileliğin de benziyor ama gününde olduysan ve kırmızıya dönerse adettir hiç üzülme bidaha denersinİşte ağırısı hafif adete benziyo
Anladım canım hayırlısı olsun tekrar denersin ne kadar zamandır istiyorsunuz ?Yok aşılama yapmadım 27 28 günde bir son adet başlangıcım işte ocağın 20siydi
Amin öyle nasip hayırlısı herşeyin aslında korunuyodumAnladım canım hayırlısı olsun tekrar denersin ne kadar zamandır istiyorsunuz ?
İstemiyor musunuz ?Amin öyle nasip hayırlısı herşeyin aslında korunuyodum
Yok istemiyorum da diyemem çocuk herkes ister sadece yeni evlendiğim için düzenimin oturmasını alışmayı istiyorum biraz daha evliliğeİstemiyor musunuz ?
O zaman rabbim doğru zamanda nasip etsin sizeYok istemiyorum da diyemem çocuk herkes ister sadece yeni evlendiğim için düzenimin oturmasını alışmayı istiyorum biraz daha evliliğe
Amin inşallah sizede hayırlısıyla hemen nasip eder :)O zaman rabbim doğru zamanda nasip etsin size
Aminnn senin gözükmüyor mu hala ? Gelen giden var lekelenme falan canımAmin inşallah sizede hayırlısıyla hemen nasip eder :)
Yok lekelenme de durduAminnn senin gözükmüyor mu hala ? Gelen giden var lekelenme falan canım
Bakalım ne olcak vende merak etmeye başladım rabbim herkese güzel haber almayo nasip eylesin tez zamandaYok lekelenme de durdu
AminBakalım ne olcak vende merak etmeye başladım rabbim herkese güzel haber almayo nasip eylesin tez zamanda
Sonuç çıkmış e nabızdan baktım 1.20 yazıyo yokBakalım ne olcak vende merak etmeye başladım rabbim herkese güzel haber almayo nasip eylesin tez zamanda