- 23 Ocak 2024
- 22
- 9
- 28
- Konu Sahibi queensenturk
selam kızlar ne yaptınız var mı gelişmeler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın aldın mı sonuçları merak ettimAnladım canım hayırlısı olsun
2 saat sonra çıkıcak sonuçlarım bakalım yarın sabah da kontrole çağırdıselam kızlar ne yaptınız var mı gelişmeler?
Merhaba benim iğnenin 13. Günü bugün beta cuma 0 dı dün de 1.20 çıkmış yükselme ihtimali olur mu acaba ? Adete 2 gün varNe yaptın aldın mı sonuçları merak ettim
7 mart'ta benimde 1.20 çıkmıştı şimdi diğer sonucu bekliyorum bendeMerhaba benim iğnenin 13. Günü bugün beta cuma 0 dı dün de 1.20 çıkmış yükselme ihtimali olur mu acaba ? Adete 2 gün var
Doktor bişi dedi mi peki çünkü 1.20 den yükselme olasılığı var bence çünkü duydum daha önce artan olmuş o şekildeMerhaba benim iğnenin 13. Günü bugün beta cuma 0 dı dün de 1.20 çıkmış yükselme ihtimali olur mu acaba ? Adete 2 gün var
Cuma tekrarlıcaz ne kötü ihtimal dedi 2 gün var adetime belli olur7 mart'ta benimde 1.20 çıkmıştı şimdi diğer sonucu bekliyorum bende
Cuma günü 0 dı çünkü tekrar 0 çıkardı dimi diğer türlü 1.20 olmuş daha adetime 2 gün varDoktor bişi dedi mi peki çünkü 1.20 den yükselme olasılığı var bence çünkü duydum daha önce artan olmuş o şekilde
<1.20 nin önünde küçüktür işareti var mı yoksa 1.20 mi yazıyoCuma günü 0 dı çünkü tekrar 0 çıkardı dimi diğer türlü 1.20 olmuş daha adetime 2 gün var
Cuma günü 0 dı çünkü tekrar 0 çıkardı dimi diğer türlü 1.20 olmuş daha adetime 2 gün va
Doktor kağıdı atmadı 1.20 negatif dedi direk o işaretler yok hiç<1.20 nin önünde küçüktür işareti var mı yoksa 1.20 mi yazıyo
Adete 2 gün var daha Allah ümit kesilmez bakalım ne olcakCanım sanırım kimyasal gebelik olmuş değer çok az yükselmiş çünkü ama inşallah güzel yükselir
Anladım hayırlısı olur inşallah 2 güne belli olurDoktor kağıdı atmadı 1.20 negatif dedi direk o işaretler yok hiç
İnşallah senim sonuç ne zamanAnladım hayırlısı olur inşallah 2 güne belli olur
Bekliyorum çıkar 1 satte ama kontrol yarın sabah bakalım bugün altan muayene de olduİnşallah senim sonuç ne zaman
Hamilelik var mı sendeBekliyorum çıkar 1 satte ama kontrol yarın sabah bakalım bugün altan muayene de oldu
Bu sabah ilk idrarla yaptığım teste bakBekliyorum çıkar 1 satte ama kontrol yarın sabah bakalım bugün altan muayene de oldu
aşırı idrar damlatmışsın görünmüyor kiBu sabah ilk idrarla yaptığım teste bak
Kurumuş hali 3 damla damlatmıştım gözüküyor aslındaaşırı idrar damlatmışsın görünmüyor ki
Bu sabah ilk idrarla yaptığım teste bak<1.20 nin önünde küçüktür işareti var mı yoksa 1.20 mi yazıyo