- Konu Sahibi queensenturk
Şimdi yaptığım oncomed dünkü erken gebelik testi de predictorHangi markayı yaptın ilk idrar mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yaptığım oncomed dünkü erken gebelik testi de predictorHangi markayı yaptın ilk idrar mı canım
Bencede bakalım merak ettim bende şimdiVarsa da bence çok yeni
Hayırlısı olsun bakalımŞimdi yaptığım oncomed dünkü erken gebelik testi de predictor
Bende merak ediyorum tek tereddüt çok silik çıkması o korkutuyor beni yarın belli olur artık allahtan ümit kesilmezBencede bakalım merak ettim bende şimdi
canım ben göremedim ama inşallah vardır bir şeyler allah herkese nasip etsin inşallahKızlar reglime bir gün kaldı bu ay iğne vuruldum sizce var mı bakarken çok çok silik bı şey görüyorum sanki
kızlar mutlaka buraya sonucu yazın allah nasip etsin inşallah :)Bende merak ediyorum tek tereddüt çok silik çıkması o korkutuyor beni yarın belli olur artık allahtan ümit kesilmez
Öyle hayırlısı bakalım yarın yazarsın :)Bende merak ediyorum tek tereddüt çok silik çıkması o korkutuyor beni yarın belli olur artık allahtan ümit kesilmez
Sanki çok çok silik bişi gözüküyo amaKızlar reglime bir gün kaldı bu ay iğne vuruldum sizce var mı bakarken çok çok silik bı şey görüyorum sanki
Çok teşekkür ederim nasipse yazarım canım dua edelim birbirimizekızlar mutlaka buraya sonucu yazın allah nasip etsin inşallah :)
Haberleşiriz nasipse unutursam sen yaz olur muÖyle hayırlısı bakalım yarın yazarsın :)
TamamHaberleşiriz nasipse unutursam sen yaz olur mu
Bende şimdi yarına randevu aldım bakalımHaberleşiriz nasipse unutursam sen yaz olur mu
İyi yaptın kan kesin sonuçBende şimdi yarına randevu aldım bakalım
Aynenİyi yaptın kan kesin sonuç
Sabah yaparım dedim ya ondan da sonradan çıktı şimdi fark ettim neden böyle oluyo acaba seninde böylemi oldu direk çıktı mıİyi yaptın kan kesin sonuç
Benim ilk 2-3 dk da çıkmıştı sonra da bidaha bakmadın ama silikSabah yaparım dedim ya ondan da sonradan çıktı şimdi fark ettim neden böyle oluyo acaba seninde böylemi oldu direk çıktı mı
Ya bu sonradan çıkıyoBenim ilk 2-3 dk da çıkmıştı sonra da bidaha bakmadın ama silik
Anladım canım hayırlısı olsunYa bu sonradan çıkıyo
AminAnladım canım hayırlısı olsun