- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
-
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Nasilsin cnm gittin mi dr a merak ettin seniKokunhuzur_2014 evet doktor tarlusaldan 10 gun sonraya kadar bekle dedigi icin bekliyorm.3 hafta once hcg 0.100du 2 hafta once 1 cikti.o yuzden negatif dedi doktor tarlusal vermsti.ama bu kadar gecikmede cok anormal.kistim falanda yok cunku.temiz dedi alttan muayene etmisti.en son 7 eylulde adet olmustm.35 gunde bir oluyorm.cok gecti gec dollenme olablr diye umut ediyorum
Ama testin pozitifti acaba tutunamadi mi yarin bi kan ver bence yada test bozuk olmus olabilir negatif cikan olmam gerekirdi simdiye kadarKokunhuzur_2014 canim henuz gitmedim dun yine idrar testi yaptim tek cizgi bugun tarlusaldan sonraki 10.günüm ama gelen giden yok.en kisa zamanda kan testi yaptircam ama.hamile olsam heralde bu kadar zamanda cikardi diye pek umudum kalmadi
Kokunhuzur_2014 canim henuz gitmedim dun yine idrar testi yaptim tek cizgi bugun tarlusaldan sonraki 10.günüm ama gelen giden yok.en kisa zamanda kan testi yaptircam ama.hamile olsam heralde bu kadar zamanda cikardi diye pek umudum kalmadi
Peki test yaptın mı cnm gebelik testiTarlusal biteli bugün 12. Gün hala adet olmadı. Pazartesi'ye kadar bekleyeceğim
Yaptım canım 5 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı idrar testlerim de negatif çıkıyorPeki test yaptın mı cnm gebelik testi
Canım ya bu testlerin bize kastı filan mı var bende bugün yaptın negatif dedi o degil varsa bile insan yok diye üzülünce de tutmuyor muş valla bende haftaya bugün regl yada hamile kaldım kaldım yoksa doktora gidecem rabbim herkesede versin bizede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşllh amiinnnnnnYaptım canım 5 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı idrar testlerim de negatif çıkıyor
Âmin canım benim inşallah valla ben artık bu idrar testlerinde iki koyuluğu aynı şekilde görmeden inanmayacağım sanırım dün akşam da hafif koyu renkli bir akıntı oldu bu akşam da oldu olacaksam olayım artık iyice gerildim vallahiCanım ya bu testlerin bize kastı filan mı var bende bugün yaptın negatif dedi o degil varsa bile insan yok diye üzülünce de tutmuyor muş valla bende haftaya bugün regl yada hamile kaldım kaldım yoksa doktora gidecem rabbim herkesede versin bizede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşllh amiinnnnnn
Canım hiç gerilme gerilip sitres yaparsan olacagıda varsa olmazmış annem derdi hep banadaÂmin canım benim inşallah valla ben artık bu idrar testlerinde iki koyuluğu aynı şekilde görmeden inanmayacağım sanırım dün akşam da hafif koyu renkli bir akıntı oldu bu akşam da oldu olacaksam olayım artık iyice gerildim vallahi
Cnm ya senin adına çok üzüldüm herşeyde vardır bir hayır elbet rabbim hayırlısı neyse onu versin hepimizeTarlusalin ben yumurta catlatma etkisi olduguna inaniyorum:) bende aylarca adet olmam normalde, tarlusal kullanirken hamile kalmistim. Hic kendi kendine catlamayan yumurtam o ay tarlusal icince catlamis!
Ben bebegimi kaybettim ama doktorum tarlusalla alakali olmadigini soyledi. Cunku 9. Haftaya kadar hic bir sorun yoktu ne kanama ne gelisim. Muhtemelen baska bi sebepten oldu bebegim
Aynen cnm benimde öyle ama şu konuda eminim regil olunca bebiş hayalleri yatıyorSanırım bende bugün regl oluyorum kahverengi tarzında akıntılar oldu ama çok az oldu geçti devamı gelecek heralde
Canım ben pazartesi doktora gideceğim klomen ve çatlatma iğnesine başlıyorum bu ayAynen cnm benimde öyle ama şu konuda eminim regil olunca bebiş hayalleri yatıyormorelimizi yüksek tutalımda bari bir dahaki aya kısmetse :)
Çatlama ignesi derken cnm ne işeyarıyorCanım ben pazartesi doktora gideceğim klomen ve çatlatma iğnesine başlıyorum bu ay
Bend pco var canım yumurta gelişmiyor gelişen de çatlayamadıpı için kist oluyor ilaçla yumurtayı geliştirip çatlatma iğnesi ile çatlatacaklar ve ilişki günü söyleyecek doktor o günlerde ilişki yaşayacaksın ve 15 gün Sonra hamile değilsen adet olmuyorsun hamile işen adetin geliyorÇatlama ignesi derken cnm ne işeyarıyor