- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
-
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Kaderim mi artık tarlusal bana yariyomu artık malesef nede dedin cnm bebeğe bir zararı olmuyo ki istemediğin bi gebelik mimalesef ben de tarlusal kullanip hamile kalanlardanim yani idrar ve kan testi negatif cikinca tarlusal kullandim yalniz bu arada nasilsa adet olcam diye daha sik gorusmustuk esim le o sirada hamile kaldiim yani.. ilac kullanimi bitip de 10 gun gecmesine ragmen yine adet olmatonca tekrar test yaptim ve pozitif oldu
Bugün 8 gün yarın bir test alıp dalı yapmayı planlıyorum olmazsamBildigim kadariyla ictikten sonra 10 gun icinde adet geliyor. Bi iki gun daha bekleyin bakalim.
Ben de Tarlusal'i bir sefer kullanmistim ama kacinci gunde geldigini hatirlamiyorum.
Bugün 8 gün yarın bir test alıp dalı yapmayı planlıyorum olmazsam
Ben oğlumda ilk ogrendigimde çok korkmuştum Dr gidene kadar drm bana gerekli açıklamayı yaptı tarlusal hiçbir zararı yok eğer gebelik varsa güçlendirir yoksa adet olmanı sağlar demişti sonra arastirdigimda çoğu tarlusal ile hamile kalanları Dr larida aynı şeyi ifade etmişler bakalım iki gün sonra belli olur hayırlısı neyse o olsun hakkımdaEvet iyi olur bence de.
Bir de yukarda bebege zarari yok demissiniz. Aksine dusuge bile sebep olabilir. Yani sizde sans eseri bir sorun olmamis.
Ben oğlumda ilk ogrendigimde çok korkmuştum Dr gidene kadar drm bana gerekli açıklamayı yaptı tarlusal hiçbir zararı yok eğer gebelik varsa güçlendirir yoksa adet olmanı sağlar demişti sonra arastirdigimda çoğu tarlusal ile hamile kalanları Dr larida aynı şeyi ifade etmişler bakalım iki gün sonra belli olur hayırlısı neyse o olsun hakkımda
Bende okumuştum cnm aynn öle yaziyo ama Dr dediğim gibi söylemişti kk da tarlusal la gebelik konularında da Dr bebeğe zararı olmaz hatta kuvvetlendirir dediğini okumuştum insallh bir problem olmaz gene hamileysemBu dediginiz progesteron iceren ilaclar icin gecerli diye biliyorum. O ilaclar varsa bebegin tutunmasina yardimci oluyor. Tarlusalin oyle bir etkisi oldugunu hic duymadim. Simdi netten prospektusune baktim. Aynen soyle yaziyor:
HAMİLELİKTE VE DÜŞÜK TEHDİDİNDE KESİNLİKLE KULLANILMAZ.
Bende okumuştum cnm aynn öle yaziyo ama Dr dediğim gibi söylemişti kk da tarlusal la gebelik konularında da Dr bebeğe zararı olmaz hatta kuvvetlendirir dediğini okumuştum insallh bir problem olmaz gene hamileysem
Saol cnm allah razı olsunDediginiz gibi insallah problem olmaz hakkinizda hayirlisi olsun.
Canım ben kullanmıştım ve yaklaşık 25 gün sonra adet olmuştum. Ağrı bile yapmamıştı kasıklarımda. Hatta doktora kızmıştım hamile olduğumu düşünüyordum o ay(negatf teste rağmen düşündüm tam heyecanlı dönemimdi ahahah) Doktor hamileliği sonlandırmaz tarlusal demişti. Bebeğin tutunmasını destekler falan demişti.İyi akşamlar kızlar oğlumda tarlusal icip hamile oldugumu öğrenmiştim ayın 9 da adet olmuyorum diye Dr gittim muayneyle oldum kan testi de yapıldı gebelik yok dedi drm adeti geciktiricek bir problemde yokmuş hafif pkom var ama bu engel olmaz dedi söktürücü verdi içtim bugün 8 gün ve ben adet olmadim daha önce tarlusal içerken adet oluyorum oğlumda olmamıştım ve pozitif çıkmıştı testim acaba gene aynı durumla mi karşı karşıyayım hiç bilmiyorum temmuzda korunmayı bıraktık ve ben temmuz 24 den beri adet olmuyorum çatliycam artık adet olmazsam Dr yolu gozukuyo gene bana
Canım ben kullanmıştım ve yaklaşık 25 gün sonra adet olmuştum. Ağrı bile yapmamıştı kasıklarımda. Hatta doktora kızmıştım hamile olduğumu düşünüyordum o ay(negatf teste rağmen düşündüm tam heyecanlı dönemimdi ahahah) Doktor hamileliği sonlandırmaz tarlusal demişti. Bebeğin tutunmasını destekler falan demişti.
Ayyyyyyy insallh bende o kadar sürmez zaten kaç aydır adet olmuyorum rahatlamak istiyorum artık bebek varsa olmasın tabi :) banada drm aynı şeyi söylemişti çok şükür oğlum sağ salim doğduCanım ben kullanmıştım ve yaklaşık 25 gün sonra adet olmuştum. Ağrı bile yapmamıştı kasıklarımda. Hatta doktora kızmıştım hamile olduğumu düşünüyordum o ay(negatf teste rağmen düşündüm tam heyecanlı dönemimdi ahahah) Doktor hamileliği sonlandırmaz tarlusal demişti. Bebeğin tutunmasını destekler falan demişti.
Cnm ayni durumu yasadim...tornusalin zarari yokmus ayrıca....dr gittim adet gecince kan verdim çıkmadı 2 gün sonra yine verdim çıkmadı dr da tornusal verdi kullandim bitti ilac 1 hafta sonra olmayinca evde oylesine idrar testi yaptim hafif silik çıkınca kan verdim 54 çıktı ve 4 haftalikmis suan 6 hafta oldu düşük tehlikem yüksek allah korusun ins birsey olmaz ama meger adet zamani yumurtlama olmuş insss sendede öyledirİyi akşamlar kızlar oğlumda tarlusal icip hamile oldugumu öğrenmiştim ayın 9 da adet olmuyorum diye Dr gittim muayneyle oldum kan testi de yapıldı gebelik yok dedi drm adeti geciktiricek bir problemde yokmuş hafif pkom var ama bu engel olmaz dedi söktürücü verdi içtim bugün 8 gün ve ben adet olmadim daha önce tarlusal içerken adet oluyorum oğlumda olmamıştım ve pozitif çıkmıştı testim acaba gene aynı durumla mi karşı karşıyayım hiç bilmiyorum temmuzda korunmayı bıraktık ve ben temmuz 24 den beri adet olmuyorum çatliycam artık adet olmazsam Dr yolu gozukuyo gene bana
İnsallh cnm oğlumda zararını görmedim bunda da hamileysem insallh sağ salim doğar düşük tehlikenin için iğne yapıldı miC
Cnm ayni durumu yasadim...tornusalin zarari yokmus ayrıca....dr gittim adet gecince kan verdim çıkmadı 2 gün sonra yine verdim çıkmadı dr da tornusal verdi kullandim bitti ilac 1 hafta sonra olmayinca evde oylesine idrar testi yaptim hafif silik çıkınca kan verdim 54 çıktı ve 4 haftalikmis suan 6 hafta oldu düşük tehlikem yüksek allah korusun ins birsey olmaz ama meger adet zamani yumurtlama olmuş insss sendede öyledir
İnşallah canım.Ayyyyyyy insallh bende o kadar sürmez zaten kaç aydır adet olmuyorum rahatlamak istiyorum artık bebek varsa olmasın tabi :) banada drm aynı şeyi söylemişti çok şükür oğlum sağ salim doğdu