Kızlar tarlusal içtim ve gene adet olmadim

Kullanirken gelmisti.3.veya 4.gunuydu sanirim.ama simdi kullandktan 5 gun gecms olcak.gelmedi
Cnm bi test yap yarin umutlanma pek ama
Ben normalde icerken adet olurum ama iki gebeligimdede tarlusalla hamile kaldim ve icerken adet olmadim bitti 10 gecikme oldu gene olmayinca cikti yarin bi sansini dene derim

Kokunhuzur_2014 merhabalar bebeginiz hayirli olsun,kendi durumumu paylasmak istedim ;muallaktayim napayim bilemedim.
28 gunluk adet dongum var ve duzenlidir 29 eylulde adet oldum ve sonrasinda dr a genel kontrole gittim hersey normal yumurtaliklar iyi dedi.15. Gune kadar birlikteligimiz oldu sonrasinda esim yoktu ve adetime 5gun kala geldi birliktelik oldu,adetim 5gun gecikti testler negatif .napsam bilemedim.

Adetine yakin hamile kalmis olabilirsin cnm ki ben oglumda ole hamile kalmisim bekle cnm bnm oglumda gecikmeden 25 gun sonra belli oldu suan icin beklemekten baska bir secenegin yok hakkinda hayirlisi olur insallh

Kokunhuzur_2014
Bende acaba hamilelikten mi diye dusundum birde acaba icerde kotu biseyler mi var da adet olamiyorum diyede gecmiyor degil aklimdan daha 20 gun oncesinde dr konrolunde birseyim yoktu insallah gebeliktendir peki o birliktelk ustunden kac gun sonrasinda ogrendin hamileligini? dun 10.gun gecmisti birliktelik ustunden test yaptim negatif....
Verdigin cvp icin tesekkur ederim canim.

Merhaba. yardiminiza ihtiyacim var. :) 4 bucuk yillk evliyim. 3 yaşinda kizim var.kizima kardeş düşünuyrz ama eşim yurt dişinda calişiyor. 20 aralikta izine gelececek. sadece 15 günlk izini olacak. ve bn o tarihlerde adetli olucam. yada yumurtlama günum o tarihe gelmiycek. sizce ne yapmaliyim. tarlusal kullansam zarari olur mu.

Cnm adetini one cekebilirsin primolut die ilac var onu kullaniyosun adet oluyosun benm dugun tarihime denk geliyodu kullandim adet oldum dugunumde temizdim arastir istersen

Kokunhuzur_2014 canim testi yaptm attim.onceki testlerimde hic silik bile cikmamisti.adetimden 21 gun gecti.tarlusal biteli 5 gun oldu.bi 10 gun gecsin demisti doktor tarlusaldan sonra.salı gunune kadar gelmezse kan testi yaptirayim diyorum.7 aylik evliyim gecen ay boyle bir karar aldk eşimle.ve adetim hep duzenliydi.bu ay cok gecikme oldu.

Cnm valla bnm isler karisik oluyo biraz pko oldugu icin o yuzden ne kadar sonra hamile kaldim hic hesapliyomiyirum ama iliskiden 10 gun sonra cikicagini zannetmiyorum sen 10 gun sonra testi tekrarla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…