- 22 Eylül 2016
- 84
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Anladım canım hadi hayırlısı o halde senden güzel şeyler duymak isterim bende 3 gün sonra doktora gidip tekrar muaniye olacam düzenliyici mi yazar ilaç olarak ne yapar bilemem ama beni muaniye ettigin bişey yok dedi lakin benim içime sinmedi o doktor çünkü sürekli ben soruyordum kist filan mı var bende diye yok diyip kesiyodu güya bayan bide ilaç yazıp gönderdi ilgilenmedi yani o yüzden başka doktora gideyim diyorumBend pco var canım yumurta gelişmiyor gelişen de çatlayamadıpı için kist oluyor ilaçla yumurtayı geliştirip çatlatma iğnesi ile çatlatacaklar ve ilişki günü söyleyecek doktor o günlerde ilişki yaşayacaksın ve 15 gün Sonra hamile değilsen adet olmuyorsun hamile işen adetin geliyor
Doktor çok önemli canım moral vermeliAnladım canım hadi hayırlısı o halde senden güzel şeyler duymak isterim bende 3 gün sonra doktora gidip tekrar muaniye olacam düzenliyici mi yazar ilaç olarak ne yapar bilemem ama beni muaniye ettigin bişey yok dedi lakin benim içime sinmedi o doktor çünkü sürekli ben soruyordum kist filan mı var bende diye yok diyip kesiyodu güya bayan bide ilaç yazıp gönderdi ilgilenmedi yani o yüzden başka doktora gideyim diyorum
Aynen cnm ya haklısınDoktor çok önemli canım moral vermeli
Ki biz kafaya takmayalım ama öyle doktorlar var ki insanı çileden çıkarıyor
merhaba tarlusal kullanıp adetiniz kac gün geciktiBende aynı Tarlusal kullandım hala regl olmadım ama gebelik belirtisi iyle adet belirtisi aynı olduğu için ikisinide yaşıyorum testim var yapıcam bende bugün
Canım ben kutuyu bitirdikten 1 hafta sonra oldum ama bazılarında etkisi 2-3 günde geliyor diye biliyorum eğer gebelik şüpheniz varsa sakın kullanmayın söktürebilir allah korusun doktorunuza mutlaka danışınmerhaba tarlusal kullanıp adetiniz kac gün gecikti
ya aslında şüphe var mı bilmiyorum sürtünmeli ilişkim oldu (nişanlımda boxer vardı) ben cıplaktım öyle sürterken boşaldı tarlusal ictim ama hala adet olmadımCanım ben kutuyu bitirdikten 1 hafta sonra oldum ama bazılarında etkisi 2-3 günde geliyor diye biliyorum eğer gebelik şüpheniz varsa sakın kullanmayın söktürebilir allah korusun doktorunuza mutlaka danışın