Kızlar tarlusal içtim ve gene adet olmadim

İnsallh cnm oğlumda zararını görmedim bunda da hamileysem insallh sağ salim doğar düşük tehlikenin için iğne yapıldı mi
Evet cnm ben ilaclarda kullaniyorum bakalım allah yardımcımız olsun 2 kayıptan sonra 3 olmaz insss

Ben de tarlusal ictim biteli 15 gun oldu ama hala adet olamadim tarlusala baslamadan once de gebelik testi yaptim negatif olunca tarlusala basladim gunde iki kez 6 gün boyunca ictim ama hala adet fialn olmadim bitireli 15 gün oldu yani acaba gebe olma riski var midir sizce bu arada arkadasimi tebrik ederim hayirli ugurlu olsun

tebrikler bence sizde bir idrar testi yapin hamile olma ihtimaliniz var eger bu arada esinizle korunmasiz iliskiniz olmussa bir de ben de ilac kullanirken yumurtlama olmus ve 15gun gecince idrar testinde cikmisti

Kızlar hamileyim mm
Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım bnde pko hastasıyım en son 17 ağustosta adet gördüm ve 11 gün sürdü neyse sonra bekledim ekim in 6 sinda kahverengi lekelenme oldu 1 gün sürdü ve bitti sonra ekim 10da doktora gittim yerlesme kanamasi olabilir dedi kan testi verdim 0.100 çıktı yani gebelik yok tarlusal verdi günde 1 tane kullandım hap biteli 6 gün oldu sadece dün kırmızı damar şeklinde küçük bi kan geldi ve bitti hiç bişey yok daha acaba bu nedir kafayı yemek üzereyim bu ay rahim filmi çekilecek ti adet olmadım daha ne yapsamki varmı bnm gibi olan ???

Valla cnm ümit vermişim ama 10 içinde olmuyorsan hamile olma ihtimalin yüksek bir test yap derim saol cnm bu arada

Testdeki yap cnm içinde bir şüphe varsa bende hiç kanama filan olmadı akıntı devam ediyo varsa kesin çıkar zaten idrar testinde hayırlısı olsun insallh

2 gun once yaptım idrar testi negatif çıktı sonra dün o kan geldi bugunde hiç bişey yok ama içim içimi yiyor valla hiç böyle bnm gibi olana da rastlamadım hayırlısı bakalım bana da dua et cnm hayirlisiyla evlat sahibi olayım çok istiyoruz
Testdeki yap cnm içinde bir şüphe varsa bende hiç kanama filan olmadı akıntı devam ediyo varsa kesin çıkar zaten idrar testinde hayırlısı olsun insallh

tarlusalla ilgili bilginiz var gibide sormak istedim hamile biri kullanırsa tarlusal adet olur mu hamile olduğu için adet başlamaz mı doktora sordum falan dediniz ya kesin ne olur mu hamilelik varsa adet olmuyomu

Ederim kuzum Rabbim tüm isteyenlere versin insallh bi Dr git tekrardan aklında soru işaretleri kalmasın

Teşekkür ederim cnm allah razı olsun cuma gitcem inş tekrar hayırlı haber alırım inş
İnsallh cnm çok kafana takmamaya çalış ben oğlumda bir senede hamile kaldim bunda üç ayda ama hiç olumsuz düşünmedim bu sefer erken gelicek bana bebeğim dedim olumsuz düşününce beynime sinyal verdim iptal ettim o düşünceyi gerçekten herşey beyinde bitiyor sen bebeğini çağırmış o sana gelecektir mutlaka

İnş cnm takmiycam diyom ama yine işte hep aklıma geliyo iyice psikolojim bozuldu valla her ay oldu işte demekten ama yok bakalım hayırlısı rabbim inş herkesin yüzünü güldürdü gibi bnimkinide guldursun inş Mevlam

Yani acikcasi ben sunu merak ediyorum tarlusal icilmesine ragmen ve ustelik 10gun de gecmesine ragmen adet olunmamasi gebelik oldugunu mu gosteriyor yoksa vucudunnyetersiz ostrojen salgiladigini mi

Yani acikcasi ben sunu merak ediyorum tarlusal icilmesine ragmen ve ustelik 10gun de gecmesine ragmen adet olunmamasi gebelik oldugunu mu gosteriyor yoksa vucudunnyetersiz ostrojen salgiladigini mi
Cnm genellikle 10 gecip adet olmayanlari arastirdigimda gebe oldugunu okudum cok az bir miktar gebe olmayanlar var onlarda da kist sorunu oldugu icin olmadigini okudum benm de pek bilgin yok yarin dr da ogrenicem bakalim

Cnm genellikle 10 gecip adet olmayanlari arastirdigimda gebe oldugunu okudum cok az bir miktar gebe olmayanlar var onlarda da kist sorunu oldugu icin olmadigini okudum benm de pek bilgin yok yarin dr da ogrenicem bakalim
Cok tesekkur ederim ben pcosum ama en yakin zamanda dr gitmem lazim sanjrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…