Kızlar tarlusal içtim ve gene adet olmadim

Bend pco var canım yumurta gelişmiyor gelişen de çatlayamadıpı için kist oluyor ilaçla yumurtayı geliştirip çatlatma iğnesi ile çatlatacaklar ve ilişki günü söyleyecek doktor o günlerde ilişki yaşayacaksın ve 15 gün Sonra hamile değilsen adet olmuyorsun hamile işen adetin geliyor
Anladım canım hadi hayırlısı o halde senden güzel şeyler duymak isterim bende 3 gün sonra doktora gidip tekrar muaniye olacam düzenliyici mi yazar ilaç olarak ne yapar bilemem ama beni muaniye ettigin bişey yok dedi lakin benim içime sinmedi o doktor çünkü sürekli ben soruyordum kist filan mı var bende diye yok diyip kesiyodu güya bayan bide ilaç yazıp gönderdi ilgilenmedi yani o yüzden başka doktora gideyim diyorum

Anladım canım hadi hayırlısı o halde senden güzel şeyler duymak isterim bende 3 gün sonra doktora gidip tekrar muaniye olacam düzenliyici mi yazar ilaç olarak ne yapar bilemem ama beni muaniye ettigin bişey yok dedi lakin benim içime sinmedi o doktor çünkü sürekli ben soruyordum kist filan mı var bende diye yok diyip kesiyodu güya bayan bide ilaç yazıp gönderdi ilgilenmedi yani o yüzden başka doktora gideyim diyorum
Doktor çok önemli canım moral vermeli
Ki biz kafaya takmayalım ama öyle doktorlar var ki insanı çileden çıkarıyor

Mrb kızlar geçen ay regl olmadım diye doktora gitmiştim bana hap verdi tarlusal içtim bitti bittikten 5 gün sonra regl oldum ve şu anda reglm biteli 4.gün ve ben reglden sonra hergünümü dolu dolu geçirdim reglden öncede lakin ilk defa böyle bişey başıma geldi sol kasıgımda agrı var başımda ağrıyor biraz gögüslerimde ara ara çok az agrı oluşuyor ve bu gün yarım saat önce wc ye gittigimde akıntı gelmiş nsl anlatsam berrak hafifte pembemsi bir renk var dı acaba diyorum yerleşme kanı yada lekesi olabilir mi :110:inşllh öyledir ya görünce çok sevindim ben çünkü olabilir diye:KK71::KK36:hayırlısı inşllh rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba
tarlusan içtim 9 gün oldu biteli hala regl olmadım hamile kalmak çok istiyorum doktor 10 gün bekle dedi bu durumu yaşayan var mi sonuçunuz ne oldu

Eklentiler

• 1606109460315.png
    1606109460315.png
    99,9 KB · Görüntüleme: 56
Bende aynı durumdayim pkoluyum tarlusal kullandm 10 gun oldu gelen giden yok ancak kasık bel ve sırt agrim var hah geldi diyorum ama yok 🙃

Bende aynı Tarlusal kullandım hala regl olmadım ama gebelik belirtisi iyle adet belirtisi aynı olduğu için ikisinide yaşıyorum testim var yapıcam bende bugün

Canım ben kutuyu bitirdikten 1 hafta sonra oldum ama bazılarında etkisi 2-3 günde geliyor diye biliyorum eğer gebelik şüpheniz varsa sakın kullanmayın söktürebilir allah korusun doktorunuza mutlaka danışın
ya aslında şüphe var mı bilmiyorum sürtünmeli ilişkim oldu (nişanlımda boxer vardı) ben cıplaktım öyle sürterken boşaldı tarlusal ictim ama hala adet olmadım

X