Kızlar tarlusal içtim ve gene adet olmadim

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 canim testi yaptm attim.onceki testlerimde hic silik bile cikmamisti.adetimden 21 gun gecti.tarlusal biteli 5 gun oldu.bi 10 gun gecsin demisti doktor tarlusaldan sonra.salı gunune kadar gelmezse kan testi yaptirayim diyorum.7 aylik evliyim gecen ay boyle bir karar aldk eşimle.ve adetim hep duzenliydi.bu ay cok gecikme oldu.
Bence hamilesin kuzum testin fotosunu atsana bi bakayim attim yazmissin heyecandan okuyamamisim bile yarin bi daha yap ilk idrarinla

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-02-22-44-44-1.png
    Screenshot_2016-11-02-22-44-44-1.png
    293,6 KB · Görüntüleme: 550
G gf2402
Ayni ben...adet bitti olmadim kan versim cikmadi tornusal verildi tornusal bitti 10 gün ucerisinde olunur dendi ben baktim olacak gibi degil senin gibi evde test yaptim.2.cizgi silik ayni boyleydi gittim kan vermeye 4 haftalik çıktı gec döllenme olmuş dendi.. ..tabi suan 7 oldu düşük tehlikem var kötüyüm. Rabbim sanada nasip etsin ins

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 24 eylulde gittik doktora gebelik planladigimi soyledigimde doktor folik asit verdi o tarihten beri kullaniyorum.
Iyi yapmissin cnm folikasit kullanmak onemli eger kullanmiyosan basla hmn diycektim suan cok yeni oldugu belli yarin istersen bi kan ver artisini takip edersin iki gunde bir 1500 de kese gorunuyo o zmnda dr gidersin

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 evet doktor tarlusaldan 10 gun sonraya kadar bekle dedigi icin bekliyorm.3 hafta once hcg 0.100du 2 hafta once 1 cikti.o yuzden negatif dedi doktor tarlusal vermsti.ama bu kadar gecikmede cok anormal.kistim falanda yok cunku.temiz dedi alttan muayene etmisti.en son 7 eylulde adet olmustm.35 gunde bir oluyorm.cok gecti gec dollenme olablr diye umut ediyorum

Cnm adetini one cekebilirsin primolut die ilac var onu kullaniyosun adet oluyosun benm dugun tarihime denk geliyodu kullandim adet oldum dugunumde temizdim arastir istersen
Primolut u netten araştirdimm biráxda tehlikeli deniyor. kuplnanlar hiç memnun degil. hormnal dengeyi bozuyormuş. tarlusalla çekemez miyim öne acaba

Kokunhuzur_2014 Kokunhuzur_2014 evet doktor tarlusaldan 10 gun sonraya kadar bekle dedigi icin bekliyorm.3 hafta once hcg 0.100du 2 hafta once 1 cikti.o yuzden negatif dedi doktor tarlusal vermsti.ama bu kadar gecikmede cok anormal.kistim falanda yok cunku.temiz dedi alttan muayene etmisti.en son 7 eylulde adet olmustm.35 gunde bir oluyorm.cok gecti gec dollenme olablr diye umut ediyorum
Cnm ben temmuzdan beri adet olmuyorum dr normal gec yumurtan olusmus gec catlamis ve dollenmis dedi yani seninde oyle olmustur die tahmin ediyorum

Peki prmolut u nasil kkullaniyorumm.ilgi verebilir misin banaa

Ben kullandim düğünüme 1 hafta kala başladım günde 2 tane içerek tatilden dönünce biraktim biraktiktan 3.4 gün sonra regl oldum. Bence hic kullanma normal giden dengeni bozup degistirme

Merhaba
Ben 2 hafta önce doktora gittim hamile miyim diye. Adetim 1 ay gecikmişti. Fsh ve lh yüksek çıktı. Amh düşük çıktı. Benim için tam bir şok oldu. Doktor tarlusal verdi bu arada tüp bebek doktoruna da gittim her şey çok gulı gelişti. 11. Gündeyim ilacı bıeaktım . Fakat hala hasta olmadım. Endişeleniyorum artık. Bu durumdan çok sıkıldım. Aranızda fsh ı yükselen regl olmayan ve tarlusal içip yine regl olmayan var mı? Hormon ilaçları beni çok korkutuyor hiç kullanmak istemiyorum

X