- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Tarlusal kullandm bende.4 gun gecti hala adet olmadim ne zaman test yapmaliyim sizce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10gun gecsin tatlimTarlusal kullandm bende.4 gun gecti hala adet olmadim ne zaman test yapmaliyim sizce.
Daha once tarlusal kullanmis miydin cnmTarlusal kullandm bende.4 gun gecti hala adet olmadim ne zaman test yapmaliyim sizce.
O kullandigin zaman ne kadar surede gelmisti adetinEvlenmeden once bir kere kullanmistim kistim falanda yok evlendikten sonra ilk defa bukadar gecikme yasiyorm
Cnm bi test yap yarin umutlanma pek amaKullanirken gelmisti.3.veya 4.gunuydu sanirim.ama simdi kullandktan 5 gun gecms olcak.gelmedi
Hakkinda hayirlisi olsun cnm yaz bana merak ettim insallh pozitif cikarTamam canim bikac gun daha bekleyip denemek istiyorum.bakalim artik hayirlisi.:)
Adetine yakin hamile kalmis olabilirsin cnm ki ben oglumda ole hamile kalmisim bekle cnm bnm oglumda gecikmeden 25 gun sonra belli oldu suan icin beklemekten baska bir secenegin yok hakkinda hayirlisi olur insallhKokunhuzur_2014 merhabalar bebeginiz hayirli olsun,kendi durumumu paylasmak istedim ;muallaktayim napayim bilemedim.
28 gunluk adet dongum var ve duzenlidir 29 eylulde adet oldum ve sonrasinda dr a genel kontrole gittim hersey normal yumurtaliklar iyi dedi.15. Gune kadar birlikteligimiz oldu sonrasinda esim yoktu ve adetime 5gun kala geldi birliktelik oldu,adetim 5gun gecikti testler negatif .napsam bilemedim.
Olabilirsin kuzum ben dedim ama yap umitlendirmiyim die fotosunu istiyorum hmnKokunhuzur_2014 biraz önce idrar testi yaptm canim coooook silik bir ikinci cizgi cikti sence hamile olabilirmiyim ? Yada o cizgiyi hayal olarak mi goruyorum
Cnm adetini one cekebilirsin primolut die ilac var onu kullaniyosun adet oluyosun benm dugun tarihime denk geliyodu kullandim adet oldum dugunumde temizdim arastir istersenMerhaba. yardiminiza ihtiyacim var. :) 4 bucuk yillk evliyim. 3 yaşinda kizim var.kizima kardeş düşünuyrz ama eşim yurt dişinda calişiyor. 20 aralikta izine gelececek. sadece 15 günlk izini olacak. ve bn o tarihlerde adetli olucam. yada yumurtlama günum o tarihe gelmiycek. sizce ne yapmaliyim. tarlusal kullansam zarari olur mu.
Cnm valla bnm isler karisik oluyo biraz pko oldugu icin o yuzden ne kadar sonra hamile kaldim hic hesapliyomiyirum ama iliskiden 10 gun sonra cikicagini zannetmiyorum sen 10 gun sonra testi tekrarla benceKokunhuzur_2014
Bende acaba hamilelikten mi diye dusundum birde acaba icerde kotu biseyler mi var da adet olamiyorum diyede gecmiyor degil aklimdan daha 20 gun oncesinde dr konrolunde birseyim yoktu insallah gebeliktendir peki o birliktelk ustunden kac gun sonrasinda ogrendin hamileligini? dun 10.gun gecmisti birliktelik ustunden test yaptim negatif....
Verdigin cvp icin tesekkur ederim canim.