- Konu Sahibi melek19824
-
O zaman İstanbul'dan Şırnak'a slm olsun diyelim
mrb asmincim nasilsin ?
saol canim valla bende sIkIlIyorum ama napalim mecbur katlaniyoruz bizde cocuklar var onlarla ugrasiyorum tum gun daha okullarda acilmadi burda bi acilsa biraz rahatlicam inan bazen bunalima giriyorum istersen bol bol yaz konusuruz
sanada merhba lolak sirnaktan taaaaa kuveyte coooooooooook selamlar ne zaman istersen konusalim en iyisi cikma sen bizimle konus cocuk yokmu kiz ?
öbür tarafta konu kapanmış ondan buraya yazayım ben geçen sene okul biter bitmez evlendim şimdilik çalışmıyorum kızlar evdeyim bütün gün ailemdende uzağım gündüzleri sıkılıyorum biraz dışarı çıkmayı çok seven biri değilim yaşım 23
Çok teşekkür ederim canım benim aslında hemen hemen 24 saat müsaitim seninle nasıl denk gelicez bilmiyorum açıyorum biraz takılıyorum sıkılıp kapatıyorum inşallah en kısa zamanda seninle sohbet etme şansı yakalarım en iyisi senin için uygun olan bir saatte buluşalım...umarim en yakin zamanda olur bebisin kucagina alirsin banada mujdeyi verirsin senin icin dua edicem uzakta olsam dualarim seninle ne zaman yaziyosun bilmiyorum yoksa uzun uzun yazisiriz burdan yollayabiliyomuyuz bilmiyorum cocuklarin resimlerini yollardim sana hangi saatlerde musait oluyosun soyle burda bekliyin seni.....cok opuyorum
Hepimiz aynı dertten burdayız aileden uzak olunca zor ama eşlerimiz için katlanıyoruz :)) bnse gezmeyı seven biriydim :)) bnde de yas 22
sen hangi ilde oturuyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?