kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

iyi burda olmana sevindim nerelisin ne zamandir ordasin turkiyede is yokmuydu

Hataylıyım,eşim yıllardır yurt dışında calışıyor cevresi burda ekmek teknesı burda yanı ve onunda turkıyede berberlık calışmak istediğini düşünmüyorum hemnde kopamaz burdan bn 1 yıl oldu gelmişim kışın turkıyeye inecektik ama erteledık bıkac ay daha yazı orda yasamak ıstıyoruz

hakkinizda hayirlisi hadi acale edinde bebisinle git ailenede surpriz olur ne guzel..dantel isleriyle ugrasiyomusun orda havalar nasil

hakkinizda hayirlisi hadi acale edinde bebisinle git ailenede surpriz olur ne guzel..dantel isleriyle ugrasiyomusun orda havalar nasil

Hayatımda bır defa heves ettım dantele ufacık bısey yaptım ama 1 yılda bıtırdım :) onuda kullandım hatıra bıraktım ama burda dantel olmaz hersey luks. Teşekkür ederim cnm keşke olsa 5 aydır ugrasıyorum prolaktın hormonun cok yuksek cıktı 3 aydır ılac içiyorum işte ama ilacı içerkende hamıle kalabılırsın dedı ama olmadı yarın yada pazar pazartesi kontrole gıdecem inşllh başka bir sorunla karsılasmam.cok istıyoruz esımle annmde her gorustugumuzde soruyor hadı artık dıyor ama bazen cok umutsuzca bakıyorum olmamasından korkuyorum bnse cok sevıyorum cocukları

Sana buraları anlatıyım cnm , kralıkla hukumet yonetılıyor arap ulkerınde dubaı den sanra ıkıncı sırada zengın bır hukumet. Burda hayat kosulları cok guzel (ama kuweyt vatandasından bahsedıyorum) yanı hersey luks her evde ınsan sayısına gore son model arabalar,aba gıyınen bayanlar acık gıyınen bayanlara cok fazla, sahsen bn begendım burdakılerın yasantısını ama tek kotu yanıı cokkk cokkk sıcakkk suan 43 derece dısarı temmuz agustosta 50 nın ustune cıkıyor ayrıca coller yakın oldugu için kum fırtınası cok olur

bi an kendimi orda hissettim nasil yani kral kralice falan mi var ?cokta sicakmis canim benim ya ne yapalim hepimiz esimizin ve ekmegimizin hatrina herseye katlaniyoruz allahim sizi korusun gurrbet ellerde.....

bi an kendimi orda hissettim nasil yani kral kralice falan mi var ?cokta sicakmis canim benim ya ne yapalim hepimiz esimizin ve ekmegimizin hatrina herseye katlaniyoruz allahim sizi korusun gurrbet ellerde.....

:)) kralın eşine kraliçe hıtap edıliyor mu bılmıyorum burda cok eşlilik bar malesef, suandakı kraldan sonrası onun kardesı degıl kuzenı oturacak anlatabıldım mı yanı ıkı aıle arasında gıdıp gelıyor işte. Evet canım doğru soluyorsun bn burda aılemı cok ozledım ama bır nevı alıştım suan tek istegım bebişimin olması.. Ayrıca teşekkür ederim :))

baksana interneti dogru kullandigin zaman ne guzellikler cikiyo ortaya hic tanimadgn gormedigin biriyle gonul bagi kuruyosun onun icin dua ediyosun .....cok guzel duygular bence bunlar kiz valla icime dogdu en yakin zamanda bebek gelicek insallah haber verirsin banada tabi o zamana kadar sirnakli arkadasini unutmazsan....

herkese selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar kardeşim sanada selam olsun en yürek denn ....

asmincim nerdesin hani 24 saat burdaydin sabahtan beri yoksun yoksa kendine baska arkadaslar buldun beni unuttunmu:'(

Zaten sıkılmıstım bnde ıyıkı kadınlar kulubu uye olmusum banada ıyı geldı uzaklardan bırıyle konusmak:) cnm bnm duaların için cok teşekkür ederimmm ınsallh dediğin gibi olurrrr allahım en kısa zamanda inşşlllhhhh olursa bn burdayımmm kesınlıkle yazacam sana :)) yeterkı olsunnn

esin kacta geliyo isten simdi orda saat kac ve son olarak ne yemek yaptin benimki geldi isten yemek yedi cikti biraz ben makarna mangalda et ve salata yapmistim

esin kacta geliyo isten simdi orda saat kac ve son olarak ne yemek yaptin benimki geldi isten yemek yedi cikti biraz ben makarna mangalda et ve salata yapmistim

Eşim gece 12 -1arası gelıyor cogu zaman arada degısıyor ama arada eve ugrayıp cıkıyor yanı müşterisine gore, saat aynı turkıye gıbı yemekte yapmadık bugun tepsıde et var menude burdan malazemelerını gonderdık kasaptan fırına hazır yanı bugun :)) hmmm mangalda etı ole cok özledım kı burda apartmanda oturmusuz ve apartmanımızda balkon yok kı cogu apartmanda yok oyuzden mangal yapamıyoruz

Son düzenleme:
yaa ozur dilerim bilseydim soylemezdim simdi canin cekicek kiz sende catiya cik yap ...;-) orda piknige gidiyomusunuz orda yapamazmisiniz yoksa yasak mi valla burasi koy kapini onunde dana pisirsen kimse bisey demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…