- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi melek19824
-
senin kayninin mantigida sey olsunda ne olursa olsun....
simdi konu sahibesi diyordur resmen isgal edildim...
yok canim onemli deyil siz devam edin ben gecerken bi ugriyim dedim ;-)))))
biliyo tabi. bilmezmi
şimdide diyoki kime ne
kizlar mrb.....iyi geceler
Allah akıl fikir versn dicek bişi bulamadm
Merhabaaaaaaaaaa
Konu sahibi kızdı bize sanırım :18:
özür diledim ama :18:
Muhabbet oldu işte konu sahibesi canım tanıtır mısın kendni gel sohbet edelim ?
kizlar sizinle sohbet etmeyi cok isterdm ama bizimki simdi isten geldi snlarsiniz ya yemek masj falan aksama kadar cocuklar aksam da babalari offffff ama olsun yoruluyo canim benim yarin devam edelim mi bide kizlar benim konu niye buraya geldi bide konustugum arkadaslar burda oldugumu biliceklermi .?
kizlar sizinle sohbet etmeyi cok isterdm ama bizimki simdi isten geldi snlarsiniz ya yemek masj falan aksama kadar cocuklar aksam da babalari offffff ama olsun yoruluyo canim benim yarin devam edelim mi bide kizlar benim konu niye buraya geldi bide konustugum arkadaslar burda oldugumu biliceklermi .?
ilahi varya seracim hakkaten bayilcam gulmekten allah senide guldursun iyiki internet var oda abim istabuldan yolladi telefonda ordan baglaniyorum internete.ya valla kanim cok kaynadu kiz sana ;-) kaldgn yerdrn az bahsetsene neler yapiyosun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?