kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

kizlar sizinle sohbet etmeyi cok isterdm ama bizimki simdi isten geldi snlarsiniz ya yemek masj falan aksama kadar cocuklar aksam da babalari offffff ama olsun yoruluyo canim benim yarin devam edelim mi bide kizlar benim konu niye buraya geldi bide konustugum arkadaslar burda oldugumu biliceklermi .?

kizlar sizinle sohbet etmeyi cok isterdm ama bizimki simdi isten geldi snlarsiniz ya yemek masj falan aksama kadar cocuklar aksam da babalari offffff ama olsun yoruluyo canim benim yarin devam edelim mi bide kizlar benim konu niye buraya geldi bide konustugum arkadaslar burda oldugumu biliceklermi .?

editörler sanırım konunu buraya taşıdı
bir derdin var bölümünde açmıştın ya ondan
arkadaşlarına bu linki gönder bulurlar seni

Konuştuğun kişilerde ekliysen görürler canım da yanlış yere açmışsındır topiği ondan buraya taşınmıştır
Kolayy gelsiiinnn ben buralardayım her zaman :1:

Evet cane, ben burda oldugunu gördüm. Yarin görüsürüz Inshallah, sana hayirli aksamlar!

ilahi varya seracim hakkaten bayilcam gulmekten allah senide guldursun iyiki internet var oda abim istabuldan yolladi telefonda ordan baglaniyorum internete.ya valla kanim cok kaynadu kiz sana ;-) kaldgn yerdrn az bahsetsene neler yapiyosun merak ettim

sanslisin kiz yinede bak abin internet yollamis internetin oldumu rahatsin kaldigim yerde neler yapicam tatlim otomatige bagladim hayatimi gunduz ogretmenlik ordan cikiyorum cocuklar okuldan geliyor birlikde yemek yeyip dogru aksam baska okula her iki okulda baska arkadaslar muhabbet muhabbet derken cenebaz oldum gitti:1:bazen agzim agriyor cok konusmakdan :30:sonra gece 10 gibi eve geliyorum esime slm derdemez kk ya giriyorum adam sinir krizi geciriyor bazen o derece ne yapiyormusum ben hergun kk sitesinde bir bilse ne kadar bagimlilik yapiyor 1 kere girince bir daha cikilmiyor:27::27:

Son düzenleme:
Back