kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

[sıze=3]kız melekkkk konu açtın başında duracaksın[/sıze] :52:[sıze=3]kızlar bende adanada yanlız yaşıyorum burada çalışıyorum. Mühendisim. Kimsem yok burda[/sıze]:43::14::14::14::14::14:

slm kizlar ya cok sevindim hepiniz burdasiniz aglicam sevincten ;-) l
valla sabahtan beri kahvalti temizlik cocuklarn banyosu oglen yemegi derken tlfona bakmaya anca firsatim oldu bide bugun bizimki evde ise gitmicekmis oda basima kaldi...hosgrldiniz siz napiyosunux ?

aynen canım sen nerdendi bizim konu kapanınca kafa karıştı

Cnm bn kuweytte yasıyorumm, eşim burda calısıyor bnde onun gurbetliğine dayanamıyacam dıye onunla buraya geldim

valla sabahtan beri kahvalti temizlik cocuklarn banyosu oglen yemegi derken tlfona bakmaya anca firsatim oldu bide bugun bizimki evde ise gitmicekmis oda basima kaldi...hosgrldiniz siz napiyosunux ?

:)) maşallahın varr işin ve sorumluluğun zorr ben gorumcemle yasıyorum bır yemek yapıp bulasıgımız var onun harıcınde yerın altından iş cıkarıyorum kendime :))

[sıze=3]pıfff iş yerindeyim çok yorgunum.. Dün kapıdan sesler duydum sabaha kadar uyumadım korkudan:43::14:ağladım bide :14:[/sıze]

Allah kolaylık versin canım.Ben de kızımla uğraşıyorum onu doyurdum az sonra bir öğrencimi dersaneye kaydettirmek için dışarı çıkacağım.

canım var ev arkadaşım ama okuyo evinde okul yok diye... Ay sonu gelecek

İyi cnm zaten az kalmış

kizlar youtuba girin meral tosun korucu koyunde yazin cikicak izleyin bizim koyu sonra yazin guzelmi o konusan bi adam diyoki hanimin yuzugundeki parmagi diyo iste o bizim bitisikte oturuyo

Bn dun gece izledimm canım cok güzel,köy hayatını bn cok begenırım hersey dogal temiz hava :)) kotu yanı elektrık ve su sıkıntısı onun dısında cok guzeldır

Son düzenleme:
Back